ולמרות כל המילים היפות, החלטתי להשאר.
תודה על העצה בכל מקרה.
"אמרו את זה קודם לפני
זה לא משנה..."
אמרו כבר קודם - לא להתייחס להודעות שלו שנאמר:
וידבר הנער עם עצמו, ויתבאס ויתחפף...
ולמרות כל המילים היפות, החלטתי להשאר.
תודה על העצה בכל מקרה.
דבר שני שמעתי המון דברים בחיים וירד החשק לשתף וגם לא מרגיש שאני חייב דיו וחשבון על ידע או חוסר הידע שלי, איך שמתייחסים אליי פה לא מתייחסים לאף אחד אחר.
אל תדאג אני לא הולך מכאן
אף אחד לא ישבור אותי.
יותר בכיוון של מגבר נחשב חזק כשהוא בנוי לספק הספק גבוה. מה שאתה מתאר מבחינת היחסיות זאת היכולת שלו לספק זרם גבוה.מגבר נחשב חזק אם הוא מכפיל את ההספק שלו בירידה של עכבת רמקול פי שניים - זה אומר שמתח על רמקול נשאר קבוע בשינוי העכבה (כי הספק שווה לריבוע המתח חלקי עכבה)
"אמרו את זה קודם לפני
זה לא משנה..."
אמרו כבר קודם - לא להתייחס להודעות שלו שנאמר:
וידבר הנער עם עצמו, ויתבאס ויתחפף...
אלדר,לשניצל אין השפעה רעה על עופר ,סתם חברים טובים , אבל קח בחשבון שמגבר חזק עם זרם גבוה עוצר את הממברנה הרוטטת מיד בניגוד למגבר חלשלוש שבו הממברנה נעצרת בערך , ולכן הבס המורחב שאתה מדבר עליו עם הלוורדין נותר רטט מיותר שנותן הרגשה של אקסטנשיין של הבס ,מגברים חלשים נשמעים יפה והמשכי בגלל החולשה שיוצרת המשכיות בין התוים בגלל התגובה האיטית של המממברנה ,לעומת מגבר חזק שיכול להשמע מקוטע בגלל התגובה המהירה , אבל אולי הלוורדין מתאים מאוד לרמקול שלך ולנטיות האזנה שלך
מהניסיון שלי זה לא טוב, "כמות יתר" עלולה להפוך צליל ל"זכוכיתי" ולא מאוזן, אבל הבנתי שיש לך המון באס - לכן אולי אתה פחות מרגיש את זה. בכל מקרה, תעשה "בדק בית" .על עניין הקריסטלים למרות שאצלי מדובר בקילוגרמים
זיו, זו אמירה היפוטטית . אני יודע שיש לך ניסיון הרבה יותר גדול משלי, אבל אישית לא שמעתי על מגברים מועטי ואטים שמגדילים הספק בירידת עכבה.יותר בכיוון של מגבר נחשב חזק כשהוא בנוי לספק הספק גבוה. מה שאתה מתאר מבחינת היחסיות זאת היכולת שלו לספק זרם גבוה.
(אחרת אפשר להגיד שמגבר של 5W ל8 אוהם ו10W ל4אוהם הוא "מגבר חזק", ואני בספק אם מישהו יגדיר אותו ככזה)
תגיד, אתה עושה צחוק?
אתה ועוד כמה לא מפסיקים להגיב למה שהוא כותב..פשוט אין לכם את היכולות לספור עד 10 ולא להגיב..
חשוב מאד, עשיתי זאת עם טסטר. הכי הזוי שהפיכת פאזה משפיעה אפילו אצל בקר המנוע של פטפון.בנוסף יש לברור הפאסה החשמלית למכשירים עי מכשיר שהופך פאסה ,
עופר הפתיע אותי, כנראה שזו ההשפעה הרעה עליו של שניצל . לפני שנתיים הוא שכנע אותי לנסות את מגבר ההספק החלשלוש של לברדין עם ה-B&W803 הקשים שלי. ואני מה זה שמח שהסכמתי - קיבלתי זיווג מהשמיים. מגברים חזקים פי 4 לא הצליחו להוציא מהרמקולים מה שהלברדין מצליח - כולל באס.