matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
לא היתה. לא היתה. או שהיתה כל כך מזמן ששכחתי. כמו ששרון שוכח לענות לנו על מה שלא נוח לו.מתנוש, איזו ילדות הייתה לך...חח
לא היתה. לא היתה. או שהיתה כל כך מזמן ששכחתי. כמו ששרון שוכח לענות לנו על מה שלא נוח לו.מתנוש, איזו ילדות הייתה לך...חח
קם לטרחנך, השכן לטרחנו. מוקדש לטרול באהבה:
אתה מוצא את הלינק כאילו את התשובה, ולאחר מכן שואל את השאלה,
אתה חושב שחברי הפורום רפיי שכל, ומגלה את עצמך כתחמן ערמומי.
אתה מביו את האבסורד בתגובה שלך בכלל?בחדר מטופל נכון ללא הגזמה והעמדה נכונה, עם אלקטרוניקה תואמת כמובן, רוב הרמקולים יעלמו.
דרך אגב אגב שרון אתה צריך לסגור חוזה עם נמר על תשלום פר צפיה כמו סלב שהרי הפכת לכזה בעבודה קשה, אבל כמו רוב הסלבים שעושים תוכן שיווקי למשהו שהם לא ממש מאמינים בו.
בוא תסבירלי למה זה שטויות אם יש רמקולים שה phantom image שלהם כזה טוב שאתה לא יודע איפה הם ממוקמים בחדר, לעומת רמקולים שמתוכננים פחות טוב שהאימג'ינג שלהם כזה גרוע שאתה שומע את המוזיקה בוקעת מימין ומשמאל.אני נעלם לי החדר , האמת משתדל לא להגיב כאן ,אבל מעולם לא נתקלתי בכמות כזו של שטויות ,מוציא החשק להכנס לפורום ,וודאי לא לחלוק תובנות ,ואני לא לבד בעניין רק שתדעו !
אני נעלם לי החדר , האמת משתדל לא להגיב כאן ,אבל מעולם לא נתקלתי בכמות כזו של שטויות ,מוציא החשק להכנס לפורום ,וודאי לא לחלוק תובנות ,ואני לא לבד בעניין רק שתדעו !
בוא תסבירלי למה זה שטויות אם יש רמקולים שה phantom image שלהם כזה טוב שאתה לא יודע איפה הם ממוקמים בחדר, לעומת רמקולים שמתוכננים פחות טוב שהאימג'ינג שלהם כזה גרוע שאתה שומע את המוזיקה בוקעת מימין ומשמאל.
לפעמים בנאדם נמצא בסיטואציה שהפורום גם אם מלא בטרולים והוא היחיד שחי בסרט שיש דיון אמיתי ומעמיק עדיף לו הסרט…אני נעלם לי החדר , האמת משתדל לא להגיב כאן ,אבל מעולם לא נתקלתי בכמות כזו של שטויות ,מוציא החשק להכנס לפורום ,וודאי לא לחלוק תובנות ,ואני לא לבד בעניין רק שתדעו !
האמת זה לצערנו לא כזה מובן מאליו ולא קורה עם כל רמקולזה מצב default אצל רוב האודיופילים פה. אצל רוב האנשים הסאונד לא מגיע מהקופסה.
זה non issue
אנחנו מדברים על מאפיינים אחרים, פחות מדעים
האמת זה לצערנו לא כזה מובן מאליו ולא קורה עם כל רמקול
למעשה ראיתי עכשיו וידאו שאדם השווה את הווילסונים לפוקול אמר שזה קורה עם הפוקל אבל לא עם הווילסון.
0אצלי הרמקולים שהכי נעלמו היו זוג של אלקטה אמאטור mk. 1. למתענינים איפה הם היום, אז לפי עקבות האייפד שנעלם יחד איתם הם היכן שהוא באזור רמאללה.