אין קורלציה בין ניסיון לידע
אני יכול ללכת מחר להוריד מיליון שקל על ווילסונים, זה אומר שאני מבין משהו בסאונד?
דבר שני שמעתי המון דברים בחיים וירד החשק לשתף וגם לא מרגיש שאני חייב דיו וחשבון על ידע או חוסר הידע שלי, איך שמתייחסים אליי פה לא מתייחסים לאף אחד אחר.
בקיצור עדיף להתייחס לגופו של טיעון מגופו של אדם אבל כנראה שגם דוקטור פלויד טול לא שווה כלום כאן כי אני הבאתי את הפוסט שלו.
קשקשני,
1. אין קורלציה בין ניסיון לידע? אתה אמיתי? מה אתה, ילד בן 14?
2. התייחסתי לגופו של ענין הרבה פעמים אבל אתה כזה ילד פינוקי אכלו לי שתו לי, שלא טרחת לענות ואחרי עוד ברוב חוצפתך בא בטענות. בזבזתי 20 דקות מהחיים לענות לך על התחום הדינמי. איפה התגובה שלך??? ילד מפונק חצוף שכמוך.
3. אם תוריד מליון שקל על ווילסונים אז יש שני מקרים פה: או שאתה מליאן ולא אכפת לך, ואז אתה לא מבין כלום בסאונד. או שעברת כברת דרך ארוכה מאד ואתה יודע מה אתה עושה.
4. לא יודע מי זה פלויד טול ולא מעניין אותי. עשה לנו שושו החמוד טובה וקרא את המאמר המטומטם שטירחנת אותנו איתו, ואין שם כלום. אז מה אתה רוצה? שקל?
5. לא מעניין מה שמעת, מה קראת, מה אתה רוצה לשתף ומה לא. כל עוד אתה לא טורח להגיב לאנשים שטרחו מזמנם היקר לענות לך ברצינות על שאלות, וממשיך להספים אותנו עם החרא שלך, תקבל פה בראש עוד הרבה.