המקור הוא מחשב, ליציאה USB יחובר ממיר Hiface Evo – לו יש כל מיני יציאות דיגיטליות, בין היתר S/PDIF ו-AES. יציאות אלה יחוברו באמצעות הכבלים שציינתי ( Analysis Plus) לכניסות המתאימות של Audio Logic 34MXL. בעזרת ממתג ה-DAC, אפשר לברור בין הכניסות תוך כדי האזנה.ויטלי,אתה יכול לפרט למה אתה מתכוון ?
תאר לי את השרשרת מקור>סוג כבל >קונקטורים>מחברים>DAC
Analysis Plus Digital Oval מיוצר בשתי תצורות: AES ו-COAX, כאשר החברה טוענת שלמחבר ה- COAX יש עקבה של 75 אוהם "אמיתית".אז אני מבין שגם מדובר בכבל XLR, לא באותו כבל בדיוק, או שלא הבנתי נכון ?
בבקשה:אהה OK, לא עבדתי עם אף אחד מהם, זה הHIFACE החדש אני מבין.
בכל מקרה, תן לי לינק לכבל AES שאתה הולך להשתמש ,ולממיר.
זה בוודאות אותו הסוג של כבל - מבחינת המבנה החומרי שלו, כמו כן - המחברים הם באותה רמת האיכות - הרי מדובר באותו הסוג (רמה) של הכבלים: Digital Oval (יש גם רמות אחרות). אבל יצרני המחברים כנראה שונים - אינני יכול לדעת כי זה לא מצוין באתר היצרן.כנראה ויודע זה שני דברים שונים. אם זה לא אותו סוג כבל בוודאות, זאת לא השוואה נכונה של שני סוגי החיבור. גם כאשר המחברים הם לא באותה רמת איכות זאת לא השוואה נכונה.
http://www.analysis-plus.com/images/DOIwXLRbnc.jpg
נראה לי שהם ניצלו את השילד הפנימי והחיצוני, וזה אותו כבל בדיוק.
Triton, אותה הבעיה יכולה להתעורר גם עם מחברי RCA, כי 75 אוהם היא לא העקבה ה"טבעית" שלהם (להבדיל מ-BNC).ויטלי, בכל מקרה זו לא בעיה, לפחות לא מבחינת החיבור שלהם לקונקטור.
הבעיה היחידה האפשרית, (אם אתה דתי בעניין), היא אם ישנה איזה התחשבות אמיתית באימפידנס 110 אוהם במקור ובDAC, מה שלא נראה לי..
יש איזה מידע שמדבר על זה בספרות הטכנית שלהם?
אתה חושב שהעקבה של Digital Oval שונה מ-110 אוהם?אם אתה סבור שכך הדבר, אז אולי כדאי לך גם לנסות כבל AES XLR 110.