אז איך היה חבר'ה?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
קודם כל תודה לנמר ולצוות, הארגון היה מעולה והיה נעים מאוד לבקר בתערוכה.

נהניתי מכמה חדרים אבל לא היה משהו ממש "מרעיש" מבחינת של: דבר כזה עוד לא שמעתי בחיי. מה שבכל זאת הדהים אותי, למרות שבגלל הקרבה המשפחתית לתדי אני לא מתייחס לציוד שלו ובכל זאת, אלה היו האוזניות בחדר שלו. נראה לי שמגבר האוזניות של תדי והאוזניות של סנהייזר (דגם יקר מאוד) הם שילוב שכמוהו עוד לא שמעתי. פשוט מדהים ומפתיע.

אריה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ועוד דבר, בניגוד לתערוכות קודמות בהן הוצגו מערכות שעלותן דמיונית ורמת הסאונד שלהן הייתה מבישה, אני חושב שבתערוכה הזו לא היו פישולים והמציגים ידעו היטב את המלאכה.

אריה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
קודם כל תודה לנמר ולצוות, הארגון היה מעולה והיה נעים מאוד לבקר בתערוכה.

נהניתי מכמה חדרים אבל לא היה משהו ממש "מרעיש" מבחינת של: דבר כזה עוד לא שמעתי בחיי. מה שבכל זאת הדהים אותי, למרות שבגלל הקרבה המשפחתית לתדי אני לא מתייחס לציוד שלו ובכל זאת, אלה היו האוזניות בחדר שלו. נראה לי שמגבר האוזניות של תדי והאוזניות של סנהייזר (דגם יקר מאוד) הם שילוב שכמוהו עוד לא שמעתי. פשוט מדהים ומפתיע.

אריה
לי נשמעו רזות למדי ,הרמקול נשמע יותר טוב מהם .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
צודק אלדר.
זו בדיוק היתה התחושה שלי ביחס לרמקולים הנהדרים של תדי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יס איי ווד. טנקיו סוי מאץ׳. איץ סוי לאבלי.

פליז פוט וואחד סוכר אין דה כוס.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
הסנהייזר 800 לא עושות הנחה לאף אחד, לא לרופא שיניים ולא למקים תערוכות :)

ראשית, אם המקור / ההקלטה לא איכותיים, הן יאמרו את זה דוגרי היישר לאוזניים וללא כל רחמנות,
הן חושפות כל דבר - לטוב ולמוטב !

שנית, הוסף ל"צרה" גם את הגבוהים המודגשים שלהן והנה לך מתכון ל...

לא פלא שסנהייזר מוציאה כעת דגם 800S עם הנמכה של כמה ד"ב באזור ה- 5.5-7 קה"צ.

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
הסנהייזר 800 לא עושות הנחה לאף אחד, לא לרופא שיניים או למקים תערוכות :)

ראשית, אם המקור / ההקלטה לא איכותיים, הן יאמרו את זה דוגרי היישר לאוזניים וללא כל רחמנות,
הן חושפות כל דבר - לטוב ולמוטב !

שנית, הוסף ל"צרה" גם את הגבוהים המודגשים שלהן והנה לך מתכון ל...

לא פלא שסנהייזר מוציאה כעת דגם 800S עם הנמכה של כמה ד"ב באזור ה- 5.5-7 קה"צ.

אולי לזקן שכמוני שהגבוהים נשמעים אצלו קצת פחות אז האוזניות האלה הן בול....

מעניין איך כל אחד מתרשם.
מבחינתי החיות של הצליל והחוויה של "אני שם" שהתקבלה באוזניות האלה היא מדהימה.

אריה

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
האמת, ככל שאני חושב על זה, אני מבין את הגדולה של החדר של תדי. ז"א מבחינת מערכת cost no object, היא לא היתה הטובה ביותר בתערוכה, נו שוין. אבל שמסתכלים על value for money, מבחינתי, היא לוקחת בגדול. העדפתי את המערכת שהרכיב על אחד החדרים שרק הכבל עלה יותר מכל הסטאפ של תדי. וכל זה מחברה ישראלית קטנה, כבוד!

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
רוב החדרים לא סיפקו איכות צליל יוצאת מהכלל לא תמיד באשמת הציוד. hales ואקופייז נתנו צליל מצוין למרות הגיל המתקדם. לחבר את המפלצות של karan ל-moonglow ולנגן דרכם רוק כבד זה לא לעניין.בחדר של תדי פרדו היה צליל נחמד כל עוד נוגנה מוסיקה לא מאתגרת.נסיון (קצר) עם מוסיקה סימפונית נתן תוצאה גרועה.לדעתי אשמת הרמקולים. החדר של b&w צליל מזעזע לא מבין איך הצליחו. הסטירלינג אצל קודו היה טוב,עם הגברה ברמה יכול היה להיות מצוין. מבחינת אירגון התערוכה הכל היה לטעמי ברמה גבוהה ובאווירהנעימה והמטרה העיקרית מבחינתי להכיר את היבואנים ולהתרשם מחידושים הושגה.תודה למארגנים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור