אז איך היה חבר'ה?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
מעניין איך שכל אחד מתרשם אחרת
דווקא החדר עם ה- Hales היה אחד החדרים היותר מועדפים עלי ועל החבר התלווה אליי.
ה ELAC עשה הרבה דברים טובים שהאחרים לא עשו, אבל מנגד הוא היה בהיר בגבוהים וקצת צעקני, היה אפשר להוציא ממנו יותר.
לגבי תדי, אחלה רמקולים, מפתיע איך הקטנים האלו מילאו את החלל הענק. מצד שני מדובר ביחידות בכירות של seas שעולות 800$ לסט, מה שמסביר את האיכות.
בנוגע להדגמת ה B&W, הם עשו שירות דב למותג

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
ואגב, מסקרן אותי היה לשמוע את הסטים עם מוזיקה יותר מאתגרת.
כולם פינקו את הסטים עם מוזיקה קלה, שתהפוך גם טרנזיזטור לאודיופילי

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
גם אני אהבתי את התוצאה (בקרתי ביום השני עם ההגברה של ה 600). אבל זה לא כל כך קנה מידה כי ניגן שם תמיד דיינה קראל (מוזיקת אווירה/ מעליות), שאינה מאתגרת.
בכל מקרה. VFM מטורף ההגברה והרמקולים יד שניה מי שיש לו סלון גדול. ובהנחה שהמערכת יודעת להתמודד עם סוגי מוזיקה נוספים.
אז באמת הזדמנות. חוצמיזה היבואן בחור חביב מאוד

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
מה ההגיון בציודים שעולים כמו בית אם אי אפשר להדגים את הפוטנציאל שלהם (אף אחד לא טוען שניתן בתערוכה להגיע לתוצאה מקסימאלית ) ... ומה יקרה שהלקוח יקח אותם לביתו גם שם הוא צריך להתחרפן .

מדויק

teddy_pardo

עוסק בתחום
מעורבות
33
נקודות
18
לגבי תדי, אחלה רמקולים, מפתיע איך הקטנים האלו מילאו את החלל הענק. מצד שני מדובר ביחידות בכירות של seas שעולות 800$ לסט, מה שמסביר את האיכות.
קבל תיקון, יותר קרוב ל $1000 ועוד 32% מיסים... ולא דיברנו על הקרוס המטורף ששוקל יותר מהרמקול. יש תמונה של הקרוס באתר שלנו http://www.teddypardo.com/speakers/sp1v.html

כמו שאמרת, עם אלמנטים כאלה זה לא חכמה...

אגב יצא לי לשמוע את ההגברה שלנו אצל ערן מאודיופריק עם המג'יקו והיא נשמעת עוד יותר טוב, אבל גם זה לא חכמה...

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מעניין איך שכל אחד מתרשם אחרת
גם אני מאוד אהבתי את התוצאה בחדר הזה, ומבחינתי לפחות היה שם את הבאס הכי טוב והכי נכון, בנוסף לצליל מאוזן לגמרי.
מה שאולי היה חסר, זה קצת פירוט, אבל מצד שני לא היה שם טיפול בחשמל והכבלים היו מהום. סנטר.
מבחינתי הסאונד שם הוא כזה שאפשר להינות ממנו בבית לאורך שנים, אבל קצת בעייתי למצגת וליצירת אפקט הוואוו.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
גם אני מאוד אהבתי את התוצאה בחדר הזה, ומבחינתי לפחות היה שם את הבאס הכי טוב והכי נכון, בנוסף לצליל מאוזן לגמרי.
מה שאולי היה חסר, זה קצת פירוט, אבל מצד שני לא היה שם טיפול בחשמל והכבלים היו מהום. סנטר.
מבחינתי הסאונד שם הוא כזה שאפשר להינות ממנו בבית לאורך שנים, אבל קצת בעייתי למצגת וליצירת אפקט הוואוו.

איזה פירוט היה קצת חסר?
לא היה בכלל פירוט. הייתה שמיכת צמר על הרמקול. פשוט צליל מעורפל לחלוטין

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
איזה פירוט היה קצת חסר?
לא היה בכלל פירוט. הייתה שמיכת צמר על הרמקול. פשוט צליל מעורפל לחלוטין
ממש לא בשבילי.
אני לא מחפש ציקצוקים ולשמוע את הלבלב של הזמרת.
היה שם פוקוס יחד עם צליל מלא ומאוזן.
את החסר אפשר להשלים עם מקור טוב, כבלים, חשמל ואקוסטיקה.
בקיצור, עבורי היה שם בסיס מצויין עם פוטנציאל לשיפורים.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
ממש לא בשבילי.
אני לא מחפש ציקצוקים ולשמוע את הלבלב של הזמרת.
היה שם פוקוס יחד עם צליל מלא ומאוזן.
את החסר אפשר להשלים עם מקור טוב, כבלים, חשמל ואקוסטיקה.
בקיצור, עבורי היה שם בסיס מצויין עם פוטנציאל לשיפורים.

כשאני הייתי לא היה שום זכר לפוקוס ולבמה.
ישבתי בספה בשורה ראשונה גם כשהפרה-פאוור חוברו וגם כשהאינטגרייטד חובר....
היה נורא... מלבד צליל מלא בתחום התחתון לא שמעו שום דבר.

מה אני אגיד, בעסה ששום דבר לא מוחלט בתחום הזה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
להגדיר את מה שהיה בחדר של אקיופייז "נורא" זה מוגזם בלשון המעטה.

הסאונד לא היה מושלם אבל היו שם כמה דברים שגורמים לך להבין שהמערכת מאוד טובה גם אם לא מנוצלת מספיק. יש לציין שיואב ניכנס לחדר הזה כמה ימים בודדים לפני התערוכה עקב ביטול (מסיבות בריאותיות) של אילן תמיר. ולכן, מכיוון שהתכנון המקורי היה הדגמה פסיבית בחוץ, לא הספיק לארגן הכל פיקס. ביחס לרמקולים גדולים כאלה בחלל צר וארוך התוצאה היתה מעולה. בכלל, אני חושב שזה היה חדר מאוד נעים לשהייה. ישבתי בו כמה דקות להרגע מההמולה והטלפונים. שמענו רוק טוב.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מוכרח לומר שהחדר למרות הנתונים הבלתי אפשריים כמעט, הפתיע אותי לטובה.
לתומי חשבתי כבר שיש יבואן נורמאלי לאקיופז...:rolleyes:
עד שהבנתי שמדובר על פריטים מיד שנייה.

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
הייתה תערוכה מופלאה.. נמר, ליאור כרמי וכל הצוות, תודה!
כמו בכל התערוכות הקודמות, הכל מאורגן באופן מופתי והאווירה כיפית.
זרם בלתי פוסק של מבקרים, לקוחות ותיקים וחדשים, הדגמות טובות ומכירה בפועל.
אין מה לבקש יותר, חוץ מלהתראות בתערוכה הבאה :)

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
אלדר,
אם יש משהו שאתה רוצה לכתוב ואתה מרגיש עצור או לא רפוי מספיק, שלח לי הודעה פרטית ואכתוב :שטן:

מתנוש,
אישית, אם זה לא היה ברור, התערוכה היתה מהנה מאוד, גם בהיבט הסוני וגם בחברתי.
לא התאכזבתי או משהו כזה, כי באתי בכיף, נטול ציפיות.
באמת כל הכבוד למארגנים ולצוות כאן, שיחקו אותה, זה כיף שיש כזה דבר בארצנו.
כמובן הם לא יכולים להביא למצב שכולם יהנו סונית בכל החדרים, על זה התחביב הזה מושתת על טעם אישי.

partner11/Niro
מצחיק שהזכרת את דיאנה קרל (גם כמוזיקה לא מאתגרת שתמיד נשמעת טוב) כי זה במקרה מה ששמעתי שם.

בכלל,
לפי התגובות, ניכר כמה הטעם משחק תפקיד, אין "אמת" אבסולוטית וכל ניסיון להגיע לאמת כזו יהיה די מיותר (במיוחד עכשיו מומחש לנו, כמה חילוקי הדעות יכולים להיות עצומים).

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
החדר של יואב היה פנטסטי
היתה שם מוסיקה

boazj

אוהב את התחום
מעורבות
50
נקודות
18
טוב, קודם כל לגבי החדר של יואב (לא מכיר אותו ואת הרמקולים שהיו שם). בעיני המילה "נורא" יאה לו. צ'טערת. משוכנע לגמרי שציוד בעלות כזאת ומחברות כאלה, חייב להיות לפחות טוב, אם לא מעולה. לא היה לזה שום זכר בהדגמה. משוכנע שזה החדר/המיקום/רמקולים שאולי חוברו שהייתי בהיפוך פאזה/משהו....

הרמקולים שמאד הפתיעו אותי לטובה, היו ה cabasse moreno, אם אני מאיית נכון. מאד נהנתי מההדגמה שלהם ע"י future. יותר מהרבה רמקולים יותר גדולים ויקרים גם של cabasse וגם בחדרים אחרים.
עוד משהו קטן, שהפריע לי, היה שבהרבה מאד חדרים ההדגמה התרכזה בהקלטות (כמובו אודיופיליות) אבל של הרכב סופר מינמליסטי - זמר שמלווה ע"י גיטרה/באס וזהו. כמובן שזה נשמע מדהים תמיד, אבל מה עם משהו full range שגם יאתגר את המערכת שלכם ?? אולי גם וגם ?

לא יוצא לי לצערי להיפגש הרבה עם חברים לתחביב וגם לא עם סוחרים, אבל התצוגה הסטאטית של דני בכור היתה מדהימה. הרגשתי כמו ילד בחנות צעצועים. רק תנו לי לשחק עם הציוד, הדברים, לנסות את כל הקומבינציות. וואו....מוכן שבוע להיות לבד ורק לשחק..

אבל החשוב מכל. חשיבות התערוכה בעצם קיומה. באמת אי של שפיות, כיף, תענוג וכל סופרלטיב שתרצו בארצנו הקטנה, המיוזעת, הקשה והלא מפרגנת.
לא פיספסתי אף תערוכה. זה באמת תמיד יום של חג ואושר גדול בעיני. שיא התחביב. הכיף הגדול של לשמוע, לראות ולפגוש אנשים, סביב האהבה המשותפת. רציתי להגיע ליותר זמן, לבוא עוד פעם, אבל לא הסתדר לי. גם נאלצתי לצאת בבהילות ולא הספקתי להודות שוב לעושים במלאכה, אבל כן אמרתי תודה לתומר, ליאור ונמר בקצרה. תודה גם למציגים. זאת באמת חוויה נפלאה, חריגה, מיוחדת.

תודה לכם!
מחכה כבר לפעם הבאה.
בעז

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
שמחתי לבקר בתערוכה למרות שלא הצגתי.
כל הכבוד לארגון ולהשקעה נמר וליאור (ורד)
להרים דבר כזה זה לא קל ואני יודע זאת ממך נמר.
נמר שמחתי לפגוש אותך ראשון ולהיות בחברתך המקסימה וגם כמובן לפגוש את ליאור (ולטפוח לו על הלחי כאות חיבה).
מצטער שלא יצא לי לפגוש את תומר אך שמחתי לראות את אלי כרמי ולראות את תצלומיו המופלאים!

שמחתי לפגוש את המציגים גם את אלו שלא הכרתי פנים מול פנים כמו: זיו ומישל (אחלה :בעד:) והאדם שהשאיר בי חותם
ממש לטובה מר. תדי פרדו (ורד).

אוכל להגיד שבזמן היותי בתערוכה נהניתי מכל רגע!

לסיום, מאחל הצלחה לכל המציגים בהמשך וכמובן כמובן לנמר ולליאור.

בברכה.
לוני

נערך לאחרונה ב:

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
התערוכה היתה מצויינת. הגעתי ביום השני מירושלים מייד בפתיחה וסיירתי במשך שעתיים. כל המציגים היו מסבירי פנים ונכונים לסייע בעצה. אף אחד לא "דחף" סתם ציוד. ממש נהנתי - תחביב נחמד מאד.
באמת מאד מוצלח,
תודה למארגנים.
בועז.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
מי זה מישל ומה היה מוצג אצלו?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור