אז איך היה חבר'ה?

itsik_h

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
כל הכבוד למנהלי אתר על ארגון התערוכה. היינו אתמול ביום הראשון ובסה"כ תאם לציפיות. סוף סוף קיבלנו הזדמנות לחוות במקום אחד ובאותו זמן מערכות שונות ובאמת לנסות ולקבל איזשהו מושג לגבי איך נשמעות המערכות העכשוויות והבדלי גוון. מבחינת שמע התרשמנו בעיקר מהמערכת של תדי פרדו - שמע נקי וצלול ממערכת שכולה כחול לבן. גם הקבאס עם הבאלטיק הרשים בתצוגה של פיוצ'ר.המערכת שכללה רמקולים של סונוס פאבר (אמיטי) אינטגרייטד ושני בלוקים של מקינטוש - הוצגו על ידי אניגמה, נשמעה מעולה אבל המחיר פחות .....

מקווה שהתערוכה תחזיר את ההשקעה ותראה ששווה לחזור עליה לפחות פעם בשנה.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
זאת התערוכה הראשונה שלי. מה שאני לוקח איתי ממנה ומהתגובות של אנשים, שהכל פה כל כך סובייקטיבי. וזה נפלא. אנשים שונים אהבו דברים שאחרים שנאו ולהיפך, וככה צריך להיות. סימן שהיה ממש טוב ומגוון. אנ מניח שגם מה שאני אכתוב יישמע לחלק הפוך לחלוטין מכפי שהם הרגישו :)

הכי חשוב - כל הכבוד למארגנים ולמציגים על תערוכה מרשימה ומהנה מאד. תודה רבה!

אני מאד נהנה מהמערכת הצנועה (יחסית) שבניתי בבית, ורציתי בתערוכה לשמוע את ה-WOW של מערכות שעולות פי 2, פי 5 ואולי יותר.
ביקרתי היום (ביום השני) לכמה שעות בסביבות 7 בערב. מכל החדרים נהניתי. אבל היו חדרים שממש ממש אהבתי, והיו כאלה שעוד יותר...

להלן החדרים שממש ממש אהבתי:
1. אודיוזיפ ואודיופריק ייצגו מבחינתי את הסטנדרט (הטוב). היה כיף בחדרים שלהם, וביקרתי יותר מפעם אחת: יציבים, בלי פספוסים, נשמעים תמיד טוב, בלי הפתעות לשום כיוון.
2. קבאס+OPPO היה מאד מפתיע. נשמע טוב ומרשים. כאילו כל הקיר ניגן. הבס היה יכול להיות קצת יותר הדוק לטעמי, אבל זו דעתי האישית וממש לא הפריע להנאה.
3. על אודיו אקסטרים יש לי דבר אחד להגיד - אחרי ששמעתי מה הם הרימו שם, הבנתי שבאמת פראייר מי שקונה חדש (גם אני ברשימה). היה מאד מוסיקלי (מה זה?), במה מרשימה, צליל נעים ומפורט. פשוט כיף.

אבל כל אלה, למרות שהיו נהדרים, לא עשו לי משהו שונה ממה שהמערכת בבית (שקינפגתי שתתאים בדיוק לטעם שלי, אני חייב לציין) עושה לי. כן, כולם היו טובים יותר, ועשו את זה יותר טוב, והלוואי שזה מה שהיה לי בבית. אבל לא שינוי בסדר גודל. במה משופרת, בס מרשים, הפרדה. אבל לא WOW.

שני חדרים כן נתנו לי את ה-WOW שחיפשתי:
1. מורל (אניגמה) בכניסה הציג לי זיקוקי דינור. בס ותופים מעולם אחר, ומאוחר יותר, לפני שעזבתי, קולנוע ביתי, או בעצם לא ביתי. פשוט קולנוע עם צליל חד ומרשים. בהחלט ה-WOW של התערוכה מבחינתי. לצערי, כאשר השמיעו משהו שהוא לא זיקוקי דינור, אלא "סתם" מוסיקה, זה גם נשמע "סתם". חבל. אבל ה-WOW שהם נתנו לי ילווה אותי עוד הרבה זמן.
2. מישל, בחדר ה"נסתר". כמעט פספסתי את החדר שלו, שמבחינתי היה בהחלט הדובדבן שבקצפת. ישבתי ולא יכולתי לצאת. לא משהו מסוים - הכל. פשוט לשבת וליהנות מהמוסיקה. שם כמעט בכיתי מהנאה; זה ה-WOW שרציתי. ככה הייתי רוצה שהמערכת שלי תישמע. גם בס הדוק, גם במה רחבה ועמוקה (הבנתי שאתמול הרמקולים היו , פירוט, דינמיקה, הכל. היה כיף כיף כיף ולא רציתי לעזוב.

אז זהו, חזרתי הביתה עם חיוך על השפתיים. יש עוד לאן לשאוף. שוב תודה למארגנים ולכל המציגים.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אז אחרי שזה נגמר, ארשום את דעתי המלאה על מה שהיה;

קודם כל, כל הכבוד לדני בכור שהביא שלושת-רבעי חנות לתערוכה והביא גם עזרה כך שהוא לא פספס והדגים כמעט כל מה שרצו (ובאמת היה המון מה להדגים, החדר פשוט היה עמוס בכל טוב).

מישל (nstudio) ואודיוזיפ ותדי היו הטובים ביותר לדעתי.

כאשר אודיוזיפ עם המרטן דג'נגו הגדולים והקונסליישן נתנו תוצאה דינאמית שמאיצה מ-0 ל100 ב0.001 שניות,
כנראה תוצאה של מגבר פיצוץ עם רמקול 'מהיר'.
גם המרטן הקטנים (פורם פלור) היו ממזרים מאוד, עם סט מלא של אודיו אלכמי שנותן תמורה מצוינת לכסף,
בכללי לדעתי כל הסט אפ הזה הוא VFM אחד גדול, ואני שונא את המושג VFM כי אני חושב שאין כזה דבר בתחום הזה,
אבל וואלה זה באמת האמא של ה-VFM.

אצל מישל קיבלנו סוף סוף את הווקל האנושי והחם שחיפשנו. אחרי שהחדרים התחלקו למוזיקה מחרישת אזניים או למוזיקה אודיופילית שכמעט לא ניתן לשפוט על פיה, הארטוס והקאראן נתנו את החום והכיף.

את הרוקפורט והפאס פחות אהבתי. לא היה שם זכר לגוון אנושי, הצליל היה פשוט חיוור, ומאחורי אני שומע אנשים שרוצים להתחלק בינהם כדי לקנות את הרמקולים... רק מראה כמה שום דבר לא מוחלט בתחום הזה.

מהמג'יקו לא ניתן היה להתרשם כמו שצריך, היינו פעמיים בחדר, ובפעמיים האלו המוזיקה הייתה מרדימה וחלשה מדיי.
כן ניתן לזהות שהצליל שם היה טבעי מאוד, אבל אני לא מהמתערבבים, היו אנשים בחדר ולא רציתי לבקש משהו שאולי אחרים לא יאהבו, מה גם חשבתי שערן יושב שם כמעט כל היום, וסביר להניח שהאוזניים שלו כבר מתפוצצות ולכן העוצמה חלשה, סביר להניח שבמקומו הייתי נטרף מזמן.

קבאס באלטיק עם הסאב סנטורין היו איומים ונוראים עם צלילים נמוכים וגבוהים בלבד, מזכיר לי את התוצאה עם הפוקאל 816 הישנים שלי, שלא הבנתי למה אומרים לי שאין מיד עד שהחלפתי לאוטופיה. פשוט ברחנו.

B&W 802.... מה אני אגיד, נראים מרשים, אם כי הגימור והעיצוב נראה פלסטיקי ושופוני מדיי, לעומת הקודמים שעם גימור עץ היו מהרמקולים היפים שראיתי בחיי.
הצליל.... היה נוראי. חבר שהיה איתי אמר שהצליל שהיה מהרסיבר דנון שלו היה טוב יותר בסטריאו.
צליל שטוח עם 'יענו' באס כמו של רמקול מדפי BBC שבעצם ממש מנסה להוציא באס אבל קשה לו.
המקור היה DAC-סטרימר של רוטל עם מיוזיקל פידליטי - שתסלח לי החברה הזאת שכל הזמן לא משנה מה שמעתי איתה נשמע כמו ברזל שטוח.
ואני ממש לא מאשים את פיוז. אני מאשים את טופ אודיו שבמקום להביא זוג טנקים של CLASSE הביאו איזה פאוור שרק עולה הרבה אבל לא נשמע כמו שהוא עולה, ובסוף המיוזיקל פידליטי היה עדיף עליו.

כאמור, מורל החברה הישראלית לא טרחה להביא את הסגל שלה מלבד כמה רמקולי ביניים, וגם הם לתצוגה פאסיבית - כאילו שזה מעניין מישהו, הרמקולים שלכם לא מרשימים אפילו טיפה מבחינה חיצונית - אם הם לא מחוברים, למה להביא אותם? סתם מראה על זלזול בקהל, אני באמת בספק שאם בגרמניה הייתה תערוכה פעם ב3 שנים אז חברות הדגל הגרמניות היו פוסחות על התערוכה כמו שמורל עשו.

לגבי סונוס פאבר, היה המון המון באס בחדר, היינו בהדגמה של הופעת BD של ADELE, הסאונד היה טוב אבל הבאס היה הרבה יותר מדיי ממה שצריך אז גם משם ברחנו מהר.

העיניים שלי נצצו שהבחנתי לראשונה במגבר החלומות שלי, אקופייז E550, קלאס A של החברה שפוקאל בכבודה ובעצמה משתמשת להדגמה במפעל שלה, וסביר להניח שלא תמצאו רבע מילה רעה עליה ברשת.
אז תתארו לעצמכם איך הרגשתי שכשחזרתי לחדר בפעם השניה וחיברו את המגבר הזה לרמקולים....
והכל נשמע פשוט סתום ומעורפל (עם הHALES T8 - בהמה ענקית).
אבל לפניו היה גם פרה-פאוור של אקופייז שגם נשמעו כמעט אותו דבר, מה שמצביע שהשידוך לא נכון, או שהרמקול הזה פשוט פיל גדול וסתמי... נדע את האמת על אקופייז רק כשיהיה לי את הכסף להביא את הE550 אליי הביתה לפני השדרוג.
ע"פ עדויות פוקאל + אקופייז = LOVE, נקווה שמה ששמעתי זה רק שידוך לא נכון \ רמקול לא טוב, כי התבאס לי התחת (סלחו לי השפה) ברמה מטורפת, יש לי תמונה של המגבר הזה על הארון בחדר למען השם (האמת, יש לי תמונה של ה560, אבל הוא יקר מדיי בשבילי D: )

בסך הכל, אני דיי בדעתו של שניצל שאמר שלא התעלף מכלום.

אני רק התעלפתי מהכאב ראש וההשקעה של מארגני התערוכה, שמחתי לחזור הביתה בסופו של דבר לצליל שלי.

עריכה:
ידעתי ששכחתי משהו - את תדי!
החדר של תדי, כמו המרטן הקטנים, היה VFM במיטבו, ותדי בעצמו בחור עדין ונעים, רציתי לומר לו שחבל שהרמקול שלו לא נראה כמו שהוא נשמע... אבל לך תגיד לדובי משהו רע כשהוא כזה בחור נחמד והצליל כזה טוב, במיוחד ביחס למחיר.

נערך לאחרונה ב:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
קודם כל תודה גדולה לנמר וליאור שמפנקים אותנו פאם בכמה שנים בתארוכה !!!
ולמרות שהיה קטן מבעבר נהנתי יותר . העסק כוון יותר לאודיו הייאנד בלי כל הקישקושים מסביב .
נחמד לראות שכל אחד אוהב חדר אחר זה אומר שהצליחו להרים רמה גבוהה יחסית לתארוכה של סאונד .
מי צל"ש ומי תר"ש : בגדול כשמבינים את הקושי להעמיד סאונד ביום המוח מבטל את הבעיות ולומדים להקשיב ולסננן מה באמת הפוטנציאל . אני לא חובב של סאונד חם ומלטף אני חושב שסאונד צריך להיות דינאמי וחיי כמה שיותר כשהאלמנט המעייף אותי במיוחד זה סאונד רטוח רגוע ונעים , משעממם . בנוסף במה והפרדה טובה הופכים את הכל למציאותי ומרגש מבחינתי. מה שהיה ממש מאחזב מבחינתי זה ה-B&W נשמעו כמו רמקול זול וקופסתי וצווחני אני בטוח שזה אשמת המציגים ולא המוצג יסלח לי ניסן . אהבתי מאוד את המרטן הקטן עם הסט של אלכימי אהבתי את הסט של יגל לאסרי .
הרמקול של מורל כן הודגם ונשמע לצערי כמו חצי רמקול חלק עליון מהיר מפורט דינאמי מאוד עם גוון צליל מאוד ראליסטי אך ללא חלק תחתון . טדי ומישל הציגו סאונד מעוזן ונעים , נעים מידאי לטעמי . את המגיקו שמעתי ממש קצת לא מספיק בשביל להתרשם .
אבל מבחינתי ההפתעה היתה מרמקול שמוקם ממש גרוע צמוד לקיר בפינה קרוב מאוד אחד לשני והושמע דרך אלקטרוניקה פשוטה וזולה ברח לי השם . הרמקול של אלק ALEC ! הרמקול אומנם מאוד יקר אפילו בהגזמה 85000 אבל עם מתעלמים מהבום שחזר מהקיר הרמקול יצר סאונד מפורט מאוד ללא קצוות חופרניים דינאמי מאוד ולמרות המיקום הבמה וההפרדה היו מעולים . כולם דלגו על הרמקול הזה אבל לטעמי עם מינימום מעמץ הוא היה יכול להיות הפתעת העונה . (כמובן לא מבחינת המחיר הזועתי ).

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
קטע נבו, החדרים שהיית אדיש אליהם, בעני היו הטובים ביותר.
מבחינתי החדרים של לסרי וערן היו הכי מוזיקלים בתערוכה. לא יודע להחליט בינהם, אבל לא צריך... הייתי לוקח כל אחד מהמערכות הללו הבייתה as is. החדר של ערן היה מוכוון בעיקר ג'אז ווקאל, לעומת החדר של לסרי שהיה יותר בכוון של אול אראונד, אבל מדהים. פעם ראשונה (בעצם שנייה, הראשונה היתה אצל נמר בבית) שהבנתי את הקסם של מקור אנלוגי (שניהם הציגו פטיפון ברמה מפגרת), רק מה כדי לקבל את זה צריך למכור כלייה או אפילו שניים.
ההפתעה בעני היתה המערכת של תדי פארדו, שנשמעה מדהים למחירה. הוצגו שם רמקולים שעדיין לא נמכרים באתר שלו, ותדי נתן ערך מוסף כשסיפר את הסיפור של הקמת החברה שלו בצניעות לא אופיינית לנוף ארצינו הקטנטונת. שאפו!
מישל הציג מערכת מצויינת, רק מה לחצה קצת בחדר הקטן, וכבוד שהיה לו האומץ לנגן רוק כבד!
כל שאר המערכות היו פחות לטעמי.

יגאל להב

חבר מתחיל
מעורבות
3
נקודות
3
שלום לכולם.
יופי של תערוכה כבוד למארגנים-לא רואים בכל יום כזאת תערוכה -שאפו!
גם אם אני מכור לציוד וינטאג' ולעיצוב של שנות ה70 היה המון מה לראות.
ראשית הרמקולים הבכירים מסדרת 800 של B&W היו מהממים.
תדי פארדו הוכיח את התזה שLESS IS MORE הרמקולים במיוחד וגם המערכת היו מעוצבים בצורה מינימליסטית ,
וזה עד שהרמקולים התחילו לנגן-צליל מדהים מרמקולים קטנים -HIEND ישראלי כל הכבוד.
ועוד נקודה "ישראלית" -MOREL חברה ישראלית שאפשר להתגאות בה
כל החדרים היו נפלאים וראוי לציון זיו פרלמן ואודיו זיפ.
בזירת המסכים ה4K הוכיח כמה הHD היא טכנולוגיה מיושנת השאלה מתי כבר יתחילו לשדר בHD(שלא לדבר על 4K)
בקיצור חזרתי עם ים פרוספקטים עם חוויות ומחכה כבר לשנה הבאה.. :בעד:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

ה-B&W 802 D3 היו הפספוס של התערוכה. רמקולים אם כל כך הרבה פוטנציאל בגלל בעיה אנושית, לא קלעו למטרה.

תומר

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
ביקרתי ביום הראשון מהשעה 11 עד הערב. תענוג לאוזניים וכל הכבוד למארגנים ולאלי כרמי על הצילום המופלא!
אני אכן התרשמתי מהחדר של יגאל לסרי, זיו עם הציוד החדש שלו והמרטן שהתרשמתי מאד מהם, וטדי פרדו שכל פעם אני מופתע מחדש אצלו,אבל....המוצר שנידלקתי עליו הוא דווקא הרמקול מולטי רום 360 של סמסונג, באמת אחלה רעיון...אהבתי.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ביקרתי ביום הראשון מהשעה 11 עד הערב. תענוג לאוזניים וכל הכבוד למארגנים ולאלי כרמי על הצילום המופלא!
אני אכן התרשמתי מהחדר של יגאל לסרי, זיו עם הציוד החדש שלו והמרטן שהתרשמתי מאד מהם, וטדי פרדו שכל פעם אני מופתע מחדש אצלו,אבל....המוצר שנידלקתי עליו הוא דווקא הרמקול מולטי רום 360 של סמסונג, באמת אחלה רעיון...אהבתי.

תודה,
ובאמת הרבה אנשים מחפשים פתרון למערכת שמע ללא חוטים שאפשר לשים בכך חדר והיות ורוב המוזיקה היום נמצאת בנייד - אני חושב שהפתרון של סמסוג רעיון פשוט ומצויין

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
הייתי בתערוכה ביום הראשון בלבד,

היה סה"כ לא הרבה חדרים טובים:
בין הטובים, יגאל לסרי שהשקיע בפרזנטציה כמו שצריך בתערוכה, הוציא סאונד טוב מאוד מהטריאנגל.
רוקפורט הגדולים רציתי לשמוע ופספסתי איזה חצי שעה שהיו מחוברים, אם כי יש לומר שאני לא חסיד של רוקפורט.

אצל ערן היה טוב מאוד סה"כ, מג'יקו ולקסמן, לא נפלתי שדוד (אולי בגלל ששמעתי אצל ערן כמה פעמים אז ידעתי למה לצפות) אבל אין ספק שהתוצאה טובה ואיכותית.

אצל מישל היה סה"כ תוצאה טובה שמודגמת כמו שצריך, אם כי לא התרגשתי מהקרמיקות. ניסיתי כמה פעמים.

את המרטן הגדולים אצל זיו לא אהבתי, ניכר שהאיכות קיימת, אבל משהו בצליל קצת מנוכר ולא גורם לך לשקוע במוזיקה.
את המרטן הקטנים שלהם הבנתי שהיו מרעננים יותר לא יצא לי לשמוע.

אצל תדי היה סאונד טוב מאוד ושקוף, בחלק מהקטעים היה טוב מאוד, חלק פחות אבל מערכת טובה סה"כ.
עושה לך חשק לתהות על קנקנה.

לורנס אודיו בחדר של דני בכור היה טוב מאוד - אם כי היה קשה להתרשם ולא השקיעו בהדגמה כמו שצריך, אבל ניכר הפוטנציאל.

אצל קודו-אודיו - נחמד, כל הרמקולים שהיו שם קצת חסרי משקל. הרמקול הרצפתי שם (Manger?), הראה קצת ניצוצות אבל האלק' שם כנראה לא ברמתו או שזה פשוט סתם רמקול.

b&w החדשים (802?) רמקול אולי עם פוטנציאל?!? - אבל איזו הדגמה לא טובה!! עם המיוזיקל פידליטי המחריד לדעתי.
קאבאס פחות או יותר אותו סיפור.
מורל אותו סיפור.
סונוס פאבר עם מקינטוש - קצת הפריע לי שזלזלו בהדגמה, יש לי הרגשה שאם היו משקיעים בהדגמה זו היתה התוצאה מהטובות.

האקיופייז עם ה Hales היה מחריד - ישבתי 3 דק' שם וכל שנייה נמשכה נצח, לא היה נעים פשוט לקום מיד.

ה Elac היה צעקני ברמה שרק פתחתי את הדלת, הרגשתי שיורים עליי וסגרתי בחזרה, לא נכנסתי.

בכל מקרה, היה כיף לשמוע ולהתרשם ולהפגש עם חברים מהתחום.

תודה רבה למארנים ולצוות האתר,(ורד)(ורד)(ורד)

כן יירבו:כל-הכבוד:

נערך לאחרונה ב:

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
סתם אנקדוטה קטנה- לבחור קוראים תדי ולא טדי- ולכן גם אין קשר בינו לבין הדב....

אני אהבתי את החדר של ערן, לטעמי הוא מצליח להוציא סאונד שאני אוהב. המגי'קו הקטנים האלו נשמעים ענקיים, אבל אני מודה שאני יותר אוהב שהוא מדגים עם הליוינג וויס.
החדר של לסרי גם הוא היה מעולה, סאונד ואלמנטים גדולים מאוד. לי יש בעיה עם זה, גם בגלל שאני לעולם לא אוכל לשים משהו כזה בסלון שלי, וגם כי יקררר. אבל הסאונד איכותי והגודל לא בא על חשבון.
אצל מישל מאוד נהנתי, כל הסטריאוטיפים שנדבקים לרמקולים קרמיים או מגברי SS - אפשר היה לשמוע שם מוסיקה, עומק ופירוט. היה מרשים מאוד.
השאר לצערי פחות תפסו אותי, את תדי כבר שמעתי בצורה אינטימית יותר, והיה משובח יותר מהפעם הזו. לדעתי בפעם הקודמת הוא הדגים את הציוד שלו עם brodmann והיה נשמע טוב יותר.
ובאותו עניין- מאוד חסרו לי איל פור זכרו לברכה, גבי מסאונדקווסט, סאבו, ועופר מאסטרואודיו שיבדלו לחיים ארוכים- בדרך כלל הם מעמידים חדרים שאני מאוד מאוד אוהב.

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
העברתי יומיים מלאים בתערוכה משעה 11 ועד הסגירה ,בכל החדרים נשמעה מוסיקה לעילה ולעילה ערן,זיו ,יגאל, מישל אך החדר המוצלח ביותר היה החדר של נמר ליאור כרמי וכל העוזרים, להעמיד "מערכת" שכזו שתשמע כך זאת אומנות אז שאפו גדול לכולם.חג אורים שמח

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
מקריאת התגובות של חברים אני מסיק ש:
1. על טעם ועל ריח...
2. ההתרשמות כל כך תלויה בקטע שהתנגן באותו הזמן ....על מנת לקבל מושג יותר טוב יש צורך להאזין לפחות לחצי שעה בכמה סגנונות שונים.
אני למשל התרשמתי לטובה מהרצפתיים של סונוס בקטע תיפוף אבל לאחר מכן הושמע קטע ווקאלי שלא עשה לי חשק לשמוע עוד...
ארז

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
העברתי יומיים מלאים בתערוכה משעה 11 ועד הסגירה ,בכל החדרים נשמעה מוסיקה לעילה ולעילה ערן,זיו ,יגאל, מישל אך החדר המוצלח ביותר היה החדר של נמר ליאור כרמי וכל העוזרים, להעמיד "מערכת" שכזו שתשמע כך זאת אומנות אז שאפו גדול לכולם.חג אורים שמח
על איזה "חדר" של כרמי ונמר אתה מדבר, כולם נהיו פה משוררים רבאאקקקק.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113

בין הטובים, יגאל לסרי שהשקיע בפרזנטציה כמו שצריך בתערוכה, הוציא סאונד טוב מאוד מהטריאנגל.
רוקפורט הגדולים רציתי לשמוע ופספסתי איזה חצי שעה שהיו מחוברים, אם כי יש לומר שאני לא חסיד של רוקפורט.

אצל ערן היה טוב מאוד סה"כ, מג'יקו ולקסמן, לא נפלתי שדוד (אולי בגלל ששמעתי אצל ערן כמה פעמים אז ידעתי למה לצפות) אבל אין ספק שהתוצאה טובה ואיכותית.

אצל מישל היה סה"כ תוצאה טובה שמודגמת כמו שצריך, אם כי לא התרגשתי מהקרמיקות. ניסיתי כמה פעמים.

את המרטן הגדולים אצל זיו לא אהבתי, ניכר שהאיכות קיימת, אבל משהו בצליל קצת מנוכר ולא גורם לך לשקוע במוזיקה.
את המרטן הקטנים שלהם הבנתי שהיו מרעננים יותר לא יצא לי לשמוע.

אצל תדי היה סאונד טוב מאוד ושקוף, בחלק מהקטעים היה טוב מאוד, חלק פחות אבל מערכת טובה סה"כ.
עושה לך חשק לתהות על קנקנה.

לורנס אודיו בחדר של דני בכור היה טוב מאוד - אם כי היה קשה להתרשם ולא השקיעו בהדגמה כמו שצריך, אבל ניכר הפוטנציאל.

אצל קודו-אודיו - נחמד, כל הרמקולים שהיו שם קצת חסרי משקל. הרמקול הרצפתי שם (Manger?), הראה קצת ניצוצות אבל האלק' שם כנראה לא ברמתו או שזה פשוט סתם רמקול.

b&w החדשים (802?) רמקול אולי עם פוטנציאל?!? - אבל איזו הדגמה לא טובה!! עם המיוזיקל פידליטי המחריד לדעתי.
קאבאס פחות או יותר אותו סיפור.
מורל אותו סיפור.
סונוס פאבר עם מקינטוש - קצת הפריע לי שזלזלו בהדגמה, יש לי הרגשה שאם היו משקיעים בהדגמה זו היתה התוצאה מהטובות.

האקיופייז עם ה Hales היה מחריד - ישבתי 3 דק' שם וכל שנייה נמשכה נצח, לא היה נעים פשוט לקום מיד.

ה Elac היה צעקני ברמה שרק פתחתי את הדלת, הרגשתי שיורים עליי וסגרתי בחזרה, לא נכנסתי.

תגיד ? למה אתה יכול לכתוב את דעתך ללא כחל וסרק ,ואילו אני נאלץ להיות קצת דיפלומטי ,ולומר רק מה שנשמע בעיני טוב ? אולי בגלל שעל שניצל יש אלף עיניים ומכוונים אליו אלפיים חיצים מורעלים ,אני מקנא ,גם אני רוצה לכתוב משוחרר!!!

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
לך שניצל יש "יציאות" גדולות פי שלוש מהגובה שלך אבל שיהיה לך לבריאות.
יורם

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113

.
.
.

האם אני מסיק מכך שהאירוע היה מהנה בעיקר בפן החברתי? או במילים אחרות, מיזנטרופ שכמוני, לא הפסדתי הרבה?

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
האם אני מסיק מכך שהאירוע היה מהנה בעיקר בפן החברתי? או במילים אחרות, מיזנטרופ שכמוני, לא הפסדתי הרבה?

המסקנה שלך אינה נכונה מתן.
היה אירוע מאוד נחמד עם אפשרות לשמוע מגוון רחב של מערכות.

3 החדרים שהתחברתי יותר (אהבתי גם אחרים, אבל באתי לחפש יורשים לSCORPIO שלי) היו החדרים של זיו, ערן ומישל.
אצל זיו, הייתה הזדמנות לשמוע את הMARTEN, סיפרו כבר על 2 המערכות שהעמיד, אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הDJANGO היו טובים, אבל ההפתעה לדעתי היו ה FORM FLOOR הקטנים שהיו מצויינים (זיו, מתי אתה מביא את הMILES?? זה מתבקש...)
אצל ערן, ה S1 נשמעו מצויינים עוד יותר מאשר אצלו במפגש (חדר, אלקטרוניקה, SW מחובר)
אצל מישל, ה ARTOS הקטנים מחוברים ל פרה + פאוור של KARAN נשמעו גם מצויינים, לא זוכר אם אצלו שמעתי אותם או את הגדולים יותר... בכל אופן הופתעתי לטובה.

מבחינת ה"הפסד" למישהו עם מערכת "סגורה" כמוך, לא הפסדת הרבה פרט לתקליטים המצויינים של סוחר הסמים הממולח של נס ציונה... :שטן: שיודע לדבר אל הלב שלך...
למי שעדיין מחפש שינוי\ שידרוג בחלק מהמערכת הייתה הזדמנות לרכז מאמצים ולסגור יותר את רשימת הביקורים....;)

גם לי היו חסרים כמה יבואנים, אבל זה מה שהיה והיה טוב מאוד.
אישית אהבתי יותר את הפורמט של לפני כמה שנים שהיו מציגים גם בביניין הכנסים אבל הסטראו היה מפוזר בחדרי המלון, אבל בכל מקרה היה ממש טוב.
תודה למארגנים על האירוע המושקע.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
אני עדיין מחכה לרגע שאשמע B&W שבאמת נשמע כמו שהוא נראה.
מה שהיה בתערוכה היה פשוט מביך

eyalw

אוהב את התחום
מעורבות
212
נקודות
43
ראשית אני רוצה לשבח את המארגנים על התערוכה .
כאחד שעסק בזה לפני שנים זו משימה קשה .. קשה מאוד .
מגיע לכם יותר משאפו על היוזמה ואם לא אמרו לכם אז ארוע מסוג זה הוא בדיוק התגלמות התשוקה לתחום .
וכיום רק אתם מסוגלים להרים את הכפפה ולמלא את התשוקות של כל חובבי האודיו בארץ .
כל הכבוד ויש כבוד !!!!!!!!!!
גילוי נאות : מעולם לא ניחנתי ביכולות ״פולטיקלי קוררקט״ אז תסלחו לי .
לגבי החדרים מבלי לנקוב בשמות רובם היו בשבילי אכזבה ברמה הסונית .
נכון זו תערוכה וכלום מדברים על הקושי להרים סאונד (חדרים לא מתאים וממבו שממבו ) .
ובתערוכה קיבלנו הדגמה מאלפת של הציוד של תדי (כן רמקולים בגודל מנייטורי והחדר היה גדול ) יחד עם זאת מוסיקה היתה שם .
מה ההגיון בציודים שעולים כמו בית אם אי אפשר להדגים את הפוטנציאל שלהם (אף אחד לא טוען שניתן בתערוכה להגיע לתוצאה מקסימאלית ) ... ומה יקרה שהלקוח יקח אותם לביתו גם שם הוא צריך להתחרפן .

אגב אני יודע שלא מעט לא יסכינו איתי ובאמת אין לי שום עניין לאש .
זו דעתי הצנועה בכל חדר בכל מצב אפשר להרים סאונד שיציג לפחות פוטנציאל ויותר .

שוב אני רוצה להודות לכם נמר וליאור על ביצוע ניפלא והרבה הרבה נשמה .
תודה

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור