הייתי בתערוכה ביום הראשון בלבד,
היה סה"כ לא הרבה חדרים טובים:
בין הטובים,
יגאל לסרי שהשקיע בפרזנטציה כמו שצריך בתערוכה, הוציא סאונד טוב מאוד מהטריאנגל.
רוקפורט הגדולים רציתי לשמוע ופספסתי איזה חצי שעה שהיו מחוברים, אם כי יש לומר שאני לא חסיד של רוקפורט.
אצל
ערן היה טוב מאוד סה"כ, מג'יקו ולקסמן, לא נפלתי שדוד (אולי בגלל ששמעתי אצל ערן כמה פעמים אז ידעתי למה לצפות) אבל אין ספק שהתוצאה טובה ואיכותית.
אצל
מישל היה סה"כ תוצאה טובה שמודגמת כמו שצריך, אם כי לא התרגשתי מהקרמיקות. ניסיתי כמה פעמים.
את
המרטן הגדולים אצל זיו לא אהבתי, ניכר שהאיכות קיימת, אבל משהו בצליל קצת מנוכר ולא גורם לך לשקוע במוזיקה.
את המרטן הקטנים שלהם הבנתי שהיו מרעננים יותר לא יצא לי לשמוע.
אצל
תדי היה סאונד טוב מאוד ושקוף, בחלק מהקטעים היה טוב מאוד, חלק פחות אבל מערכת טובה סה"כ.
עושה לך חשק לתהות על קנקנה.
לורנס אודיו בחדר של דני בכור היה טוב מאוד - אם כי היה קשה להתרשם ולא השקיעו בהדגמה כמו שצריך, אבל ניכר הפוטנציאל.
אצל
קודו-אודיו - נחמד, כל הרמקולים שהיו שם קצת חסרי משקל. הרמקול הרצפתי שם (Manger?), הראה קצת ניצוצות אבל האלק' שם כנראה לא ברמתו או שזה פשוט סתם רמקול.
b&w החדשים (802?) רמקול אולי עם פוטנציאל?!? - אבל איזו הדגמה לא טובה!! עם המיוזיקל פידליטי המחריד לדעתי.
קאבאס פחות או יותר אותו סיפור.
מורל אותו סיפור.
סונוס פאבר עם מקינטוש - קצת הפריע לי שזלזלו בהדגמה, יש לי הרגשה שאם היו משקיעים בהדגמה זו היתה התוצאה מהטובות.
האקיופייז עם ה Hales היה מחריד - ישבתי 3 דק' שם וכל שנייה נמשכה נצח, לא היה נעים פשוט לקום מיד.
ה Elac היה צעקני ברמה שרק פתחתי את הדלת, הרגשתי שיורים עליי וסגרתי בחזרה, לא נכנסתי.
בכל מקרה, היה כיף לשמוע ולהתרשם ולהפגש עם חברים מהתחום.
תודה רבה למארנים ולצוות האתר,
כן יירבו