אז איך היה חבר'ה?

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
קודם כל תודה לנמר וליאור על ההשקעה והכאב ראש- ללא ספק ח'תכת כאב ראש להרים כזה דבר.
וכמובן, תודה לכל המציגים!

אז... מי שכבר היה - נשמח לשמוע רשמים

לדעתי החדר של תדי פרדו היה מוצלח מאוד, במיוחד ביחס למחיר.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
חבל מעט מידי מציגים ,הרבה סוחרים נחמדים אבל החדר שלקח בענק כמו פעם קודמת של יגאל לסרי ,כישרון מדהים השילוב רכיבים ויודע לשים מוזיקה מרגשת בסדר מופתי בין הפטפון לדיגיטלי .
מיקי ועדיאל

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
משהו שהפריע לי -
מורל, חברה ישראלית - הייתי מצפה לפחות להציג את כל הליין ולפחות לתת תצוגת תכלית של הגברת השמנה - שאפילו לא ביקרה בתערוכה.

במקום זה קיבלנו תצוגה פאסיבית של רמקולי ביניים או 80 רמקולים סביב חדר הקולנוע של אניגמה.

לדעתי הבעיה העיקרית בחדרים הייתה המרחק הגדול של הרמקולים אחד מהשני ברוב החדרים מה שיצר חלל גדול בצליל - אבל מה אפשר לעשות... אם היו מצמצמים מרחק רק 2 אנשים היו נהנים מסוויט ספוט..

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בחדר של Hi Fi Buzz מודגמים רמקולים של מוראל מדגם סופרן (אחד מתחת לגברת השמנה), בקומה ב׳ - אולם דובדבן.

s3t

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
3
יש כאן כמה תמונות + הקלטות בודדות - מה שנתנו לי להקליט - לפעמים לא היה CD, לפעמים לא היה זמן בשביל זה...

בכל מקרא - תהנו :)
http://s3t.it/binaural-recording-rig/dtown-show-2015/

*** עדיף לשמוע זאת עם אוזניות - זה הקלטות בינאוראליות עם ראש דמי :)
אולי האיכות לא 100%, אך זה מאפשר לחוש הבדל בין רמקולים.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
בחדר של Hi Fi Buzz מודגמים רמקולים של מוראל מדגם סופרן (אחד מתחת לגברת השמנה), בקומה ב׳ - אולם דובדבן.
כן, כשהייתי שם הם לא היו מחוברים לשום דבר...

אבל
- כל הכבוד לחבר'ה החדשים מHIFI BUZZ על התעוזה לייבא ולמכור ACCUPHASE.
מגבר החלומות שלי במקרה היה שם, ה-E-550 :מלאך: לטעמי הרמקול העצום שהיה שם (HALES T8) לא עשה חסד למגבר.

למי שמעוניין, בחדר נמצאים כ-5 מוצרי ACCUPHASE, אינטגרייטד של ESOTERIC (קלאס D) וזוג מייצבי PS AUDIO

mike1999

אוהב את התחום
מעורבות
21
נקודות
8
היה מהנה מאוד, תודה ענקית לנמר ולליאור!

מכיוון שאני לא בקיא בשמות היבואנים והחנויות ( :eek: ) אני אדבר על החוויות שלי מבחינת הציוד...
מבחינתי במקום הראשון אני שם את מג'יקו, כרגע זה רמקול החלומות שלי, הכל שם היה מושלם מבחינתי (נכון לעכשיו:rolleyes:).
אחרי זה הזן אקוסטיק, נשמע נהדר, נהניתי מכל רגע איתם, ובמקום השלישי אני שם את המדפיים הקטנים של הELAC (לא דגם הדגל, שהוא הצליח לאכזב אותי במיוחד)

מבחינת האוזניות, ה630 של סנהייזר הפתיעו לטובה, והמגבר אוזניות של תדי פדרו היה מצויין עם הHD800 (וגם מתומחר במחיר שפוי במיוחד) מעבר לזה הכל היה "רגיל"

ואלה שהצליחו לאכזב אותי במיוחד הם מורל, שזו החברה שרציתי שתגיע לי למקום הראשון אבל במקום זה הציגה את הרמקולים שלה כפסלים אמנותיים:נגד:

יש לי שאלה, בערך חצי מהרמקולים שיצא לי לשמוע בתערוכה הייתה בעיה משותפת, הגבוהים היו צורמים, זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת אבל שהתופעה הזאת חוזרת על עצמה כל כך הרבה זה כבר מוזר מאוד, ואני לא היחיד, אני וחבר שלי "חווינו" את אותו הדבר (והאמת, הוא סבל מזה יותר ממני), אני תוהה אם זה בגלל גילי הצעיר ולכן אני יותר רגיש לעניין או שגם אחרים הרגישו כמוני...
חלק מהרמקולים שאני זוכר כרגע: מרטן\תדי פדרו (בווליום גבוהה)\מנגר\קסאב\B&W

נערך לאחרונה ב:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
היה מהנה מאוד, תודה ענקית לנמר ולליאור!

מכיוון שאני לא בקיא בשמות היבואנים והחנויות ( :eek: ) אני אדבר על החוויות שלי מבחינת הציוד...
מבחינתי במקום הראשון אני שם את מג'יקו, כרגע זה רמקול החלומות שלי, הכל שם היה מושלם מבחינתי (נכון לעכשיו:rolleyes:).
אחרי זה הזן אקוסטיק, נשמע נהדר, נהניתי מכל רגע איתם, ובמקום השלישי אני שם את המדפיים הקטנים של הELAC (לא דגם הדגל, שהוא הצליח לאכזב אותי במיוחד)

מבחינת האוזניות, ה630 של סנהייזר הפתיעו לטובה, והמגבר אוזניות של תדי פדרו היה מצויין עם הHD800 (וגם מתומחר במחיר שפוי במיוחד) מעבר לזה הכל היה "רגיל"

ואלה שהצליחו לאכזב אותי במיוחד הם מורל, שזו החברה שרציתי שתגיע לי למקום הראשון אבל במקום זה הציגה את הרמקולים שלה כפסלים אמנותיים:נגד:

יש לי שאלה, בערך חצי מהרמקולים שיצא לי לשמוע בתערוכה היה בעייה משותפת, הגבוהים היו צורמים, זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת אבל שהתופעה הזאת חוזרת על עצמה כל כך הרבה זה כבר מוזר מאוד, ואני לא היחיד, אני וחבר שלי "חווינו" את אותו הדבר (והאמת, הוא סבל מזה יותר ממני), אני תוהה אם זה בגלל גילי הצעיר ולכן אני יותר רגיש לעניין או שגם אחרים הרגישו כמוני...
חלק מהרמקולים שאני זוכר כרגע: מרטן\תדי פדרו (בווליום גבוהה)\מנגר\קסאב\B&W

אצל המנגר והקבאס היו בעיקר צלילים גבוהים :(
המרטנים דווקא היו טובים לדעתי, בכללי קרמיים ממה ששמעתי מאוד קולעים לטעמי (ומזכירים את פוקל האהובים עליי).

לגבי B&W אשמור על זכות השתיקה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני בטוח שביום השני יהיה שיפור אחרי כוונים ומסקנות ,האמת ,אני הולך היום(חמישי) בבוקר לבקר שם בשקט ,ממילא בחופש ,קבעתי עם דורון חבר שלי ,
מה שמצער אותי זה שלא כולם שם , מה יש ? אי אפשר לעשות שולם ולשכוח מטענים התערוכה כזו?
לפי התמונות נראה שיגאל וערן הפציצו קשות , חוץ מזה , מי שמצפה לסאונד נהדר בתערוכה ,כנראה לא מבין מהחיים שלו ,גם במינכן הסאונד חרא ,פשוט אי אפשר עם החדרים הללו !
ובנימה אישית , אני אם הייתי מארגן ,לא הייתי מאפשר מכירה במקום של כלום למעט דיסקים ותקליטים ,בכדי שלא יראה כמו בזאר .
יאללה עוד מעט הולכים ,הולך להוריד את הכלבים .
שיהיה לכולם בהצלחה וסחטיין על הארגון!!!!!!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אלדר,

אתה חושב שהיום יהיה שקט? תשכח מזה? יהיה בלאגן לא קטן מבחינת כמות אנשים, אבל התערוכה מאורגת טיפ טופ.
החדרים יותר טובים מינכן מבחינה אקוסטית, יש 3 קירות בלוקים/בטון. במינכן הוציאו צליל יותר טוב, עניין של גישה לסאונד.
אני חושב שהייתי יכול להוציא צליל יותר טוב ברוב החדרים, ביחוד לכל מי שבא יום לפני והתארגן יומיים :)...
איפה ראית שהמארגנים אפשרו למכור יותר מדיסקים/תקליטים, ציוד צילום בקטנה ואוזניות?
מתי אתה תהיה שם?

תומר

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש כאן כמה תמונות + הקלטות בודדות - מה שנתנו לי להקליט - לפעמים לא היה CD, לפעמים לא היה זמן בשביל זה...

תמונות מעולות
אפשר מידע על ציוד הצילום?

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
בוקר טוב,
ובכן היום המיוחל הגיע, אשתי ואני התייצבנו כמו חיילים טובים וממושמעים.
החדר הראשון אותו פקדנו היה החדר של IL AUDIO ובשביל "הספתח" זה היה מהפנט! "הסאונד" שבקע מה-TRIANGLE היה מדהים! מרגיע, מאוזן, מפורט וממכר, אגב זה החדר שהכי אהבנו.
המשכנו לעבור בין החדרים והגענו לחדרו של פרדו, באמת כול הכבוד לפרדו!! נשמע ברמה, צליל נקי ומרענן, אהבנו מאוד את ששמענו.
אהבנו גם את מה ששמענו בחדר של זיו ובחדר של CABASSE.
הכי הפתיע אותי היה איזה חדר צדדי שלא הבחנו בו כלל, אילולי המציג לא היה קורא לנו להיכנס לא היינו מבקרים בו,
אני חייב לציין שמה ששמעתי שם היה מאוד מעניין, צלול, מפורט, נקי ומאוזן, (מוצרים לא כל כך ידועים, שאיני זוכר את שמם).
נחמד מאוד מפעם לפעם לפגוש חברים מהתחום, פגשנו שם את פיני-SOL אין עליו! איש מקסים ומיוחד במינו, כמו כן פגשנו את איתן-big בחור לעניין שמבין עניין, פגשנו גם את איתי- itay123 אתו ביקרנו במס' חדרים יחדיו.
בקיצור, עברנו ערב מהנה ומחכים, מומלץ מאוד לכול חובבי התחום.
תודה גדולה לכול המארגנים.
חיים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שמח שנהניתם, החדר שאתה מדבר עליו הוא "ערבה" של NStudio בקומה השלישית.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
ביקרתי אתמול בתערוכה, היה מהנה מאוד.
תודה רבה למארגני התערוכה, אני בטוח שלא פשוט להקים אירוע כזה.
הצטערתי על כך שיש יבואנים שלא הציגו, אבל בכל זאת היה מהנה.
בכל מה שקשור לציוד - כמו בכל תערוכה יש אכזבות ויש הפתעות.
לא אחלק ציונים כדי לא לפגוע באף יבואן.
לכו לראות ולשמוע!! מומלץ!!!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
תודה לליאור ולנמר על הרמת הפרויקט הזה.
נהנינו מהחדר של אודיופריק ובלי קשר גם מההדגמה של דולבי אטמוס. חוויה מעניינת בתחום הקולנוע הביתי.
ארז וחני.

s3t

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
3

תמונות מעולות
אפשר מידע על ציוד הצילום?
Nikon D700 + Sigma 35mm
כל קליק - תמונה יפה :)

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
הייתי אתמול והאירגון באמת מעולה. כל הכבוד!
חוץ מבעיות בס שהיו ברוב המערכות ואני לא מתייחס אליהן - כמעט כל המערכות היו סבאבה לגמרי.

את ערן ומגיקו לא ראיתי :מבולבל:
וגם בקומה האחרונה היה חדר עם ציוד גרמני שממש במקרה שמתי לב שהוא קיים - דווקא היה שם סאונד אחד הטובים. אבל נראה לי כל פיסת ציוד שם זה 10,000-20,000 אירו....

גם באודיו באז היה נשמע מאוד מעניין. אם כי קצת על הצד הקריר וקליני. אבל מאוזן ונוח.

כמה מציגים התרכזו בליצור רושם ולנהל שיחות של שוק הכרמל - חבל, ולא עשה צדק למערכות שהביאו.

מערכת הכי כיפית נראה לי הייתה אצל טדי פרדו - מושלם לא משלם, נכון לא נכון - נראה שפשוט יהיה לשמוע אותה במשך שעות בבית.
גם אצל זיו המערכת הייתה טובה. היא לא מנסה להרשים לכן במבט ראשון יכולה להשמע קצת לא משהו.
היו עוד דברים נחמדים.
היה יותר קל להתרשם ממערכות בהן שמו מוזיקה נורמאלית ולא זבל אודיופילי.

הדגמת מורל ומרנץ איזה בדיחה :נגד:
מאמאטי דווקה התרשמתי. לאמרות בעיות איומות בחדר היו שם ניצוצות של צליל שתופס את הנשמה. יודעים את העבודה שלהם האיטלקים האלו....

בסה"כ תערוכה מצויינת - כל הכבוד למארגנים ולמציגים !

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
אני ביקרתי אתמול בתערוכה הסתובבתי מספר שעות וביקרתי בכל חדר כמה פעמים כדי שאוכל לגבש דעה עניינית.
לאחר סינון של כמה חדרים/ מערכות שלדעתי יכולים להשמע טוב בהתחלה ואפילו מרשימות אבל מניסיוני לאחר תקופה מסויימת הן היו מאכזבות ולא עונות על הציפיות.
השלישיה הראשונה (בלי הקשר למיקום):
המערכת שהציג זיו שהיתה המערכת שהתמודדה הכי טוב עם עומס ופרטים.
בחדר של יגאל ניגנה המערכת עם הרזולוציה ועומק מעולה.( שמעתי את המערכת עם רוקפורט)
באודיו פריק ניגנה המערכת בעלת האופי האנלוגי הטובה ביותר.
בשלושת החדרים האלה היה סאונד מאוזן מוגבש וללא קוריוזים מיותרים כמו שאני אוהב.
ראוי לציין שהמערכות הנ" ל עלות המון והתוצאה בהתאם.
לסיום אומר שהיה מעניין לראות ולישמוע מערכות שונות ולו רק כדי לקבל רפרנס מסוים.
חזרנו עייפים אך מרוצים ( גם מהמערכת האישית שלי).
תודה למארגנים.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
רשמים שלי מהתערוכה (היום):
בקרתי תערוכה רק היום :בכי: אתמול דווקא הגעתי, אבל חמותי (שתחייה) החליטה להיות חולה. אז הוקפתי הביתה רבע שעה לאחר שהגעתי:mad:.
היום, הגעתי מוקדם. באופן כללי וממה שקראתי רשמים מאתמול, המציגים עברו לתותחים הכבדים.
התחלתי בחדר של יגאל לסרי IL AUDIO . יגאל כמו יגאל משקיען ולא מחפף במאומה. שמענו את הרוקפורט עם הפאס (מונובלוקים), פרה ה20,יגאל שם קבצים ואחכ תקליטים. המערכת היתה נעימה מאוד הווליום לא הפציץ. הכל עבד מושלם. החדר לטעמי היה best of show.
אחכ עליתי לזיו מאודיו זיפ, שוב גם אצלו למזלי ניתן היה להתרשם מהמערכת היותר מושקעת.(קונסטליישין, מרטן) זיו ניגן רק תקליטים ומאוד מאוד אהבתי את התוצאה.
עברתי לחדר של מישל, לטעמי ההפתעה של התערוכה. בכסף, זו המערכת שכנראה הייתי קונה שמתאימה לחדר וקרובה לתקציב שלי. ישבנו אצל מישל יותר מ3/4,שעה. אתגר נו את המערכת בכל סוגי המוזיקה (ווקאל - צרפתי מטמטם, בחנו את התחום התחתון עם אבי כהן ואת הדינמיות ופרזנטציה עם מספר קטעים קלאסיים, ביג באנד ועוד)..מאוד אהבתי את הרמקול, מתאים בול לצרכים שלי ( צריך עכשיו רק קודם למכור את שלי). לחשוב שהרבה פספסו את החדר הזה אתמול, חבל.
אחכ עברתי לערן (אודיו פריק) פוגל, ניגן הלקסמן ה 700,עם מטרונום (דאק וטרנספורט), פייר פעם ראשונה שסי די עמד בגבורה מול אנלוגי. בחלק מהמקרים אף נהנתי יותר מה מטרונום. עכשיו אני מבין את מיכאל שלנו שלא מעניין אותו dsf היי רז או לא. האלקטרוניקה פשוט אוכלת הכול. הייתי רוצה לשמוע בחדר הזה גם את הliving voice שהיה לי. אבל ברורה לי הבחירה של ערן (בכל זאת מוצר יחסית חדש צריך ומגיע לו הבמה).
אצל בכור מאוד רציתי לשמוע את הרמקול החדש שהוא מייבא אבל לא יכולתי להישאר ולדני אוכל לקפוץ.
לסיכום המכנה המשותף של החדרים שמאוד אהבתי היה אלקטרוניקה בשמיים ( פאס, קונסטליישין וקארן), ורמקולים יחסית זולים. לטעמי, מי שהתקציב שלו קצת לוחץ. הייתי מתחיל עם הברזלים.
תודה רבה לליאור, נמר כרמי וכולם.
נתראה בשנה הבאה :כל-הכבוד:
חג שמח

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור