wilson speakers owner-watch this

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
המדידות היו נגישות לכולם .
לא כל מבקר מבין במדידות או שאיכפת לו מהן .או שניהם יחד .
תפקיד הלקוח / חובב להבין וללמוד במידה וזה חשוב לו .
לא חושב שאפשר לבוא בתלונות למשהו שלא טרחת ללמוד .
אם המדידות לא באו לידי ביטוי באיכות השמע אין להם ערך, מכיוון שאני בטוח שהם הורגשו, אז צריך אוזן וקצת תאים בשביל להגיע למסקנות...כמצופה לפחות מחלק מהמבקרים.

התלונה שלי היא לא תלונה באמת, רק מראה לגבי התחום ומבקריו " הבלתי תלויים".
אישית אני נמצא במקביל לתחום המסחרי ורק לעיתים מעטות נצרך לחוות דעת כללית. למדתי לברור.

ועדיין כמובן בסוף מי שאוהב שירכוש מה שהוא רוצה, שוק חופשי.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,201
נקודות
113
אם המדידות לא באו לידי ביטוי באיכות השמע אין להם ערך, מכיוון שאני בטוח שהם הורגשו, אז צריך אוזן וקצת תאים בשביל להגיע למסקנות...כמצופה לפחות מחלק מהמבקרים.

התלונה שלי היא לא תלונה באמת, רק מראה לגבי התחום ומבקריו " הבלתי תלויים".
אישית אני נמצא במקביל לתחום המסחרי ורק לעיתים מעטות נצרך לחוות דעת כללית. למדתי לברור.

ועדיין כמובן בסוף מי שאוהב שירכוש מה שהוא רוצה, שוק חופשי.
זה מאוד טריקי .
כי אתה לא שומע רמקול בריק .
הוא חלק משרשרת עצומה הכוללת אלקטרוניקה ובמיוחד חדר .
וכמובן כמובן - השפעה פסיכולוגית של מחיר /מותג / טעם אישי .

לכן עבורי המידע האוביקטיבי הוא יקר מפז כדי לבודד כל רכיב .לכן אני גם ממליץ תמיד לאנשים לדעת כמה שיותר .

וזה לא שאני ממליץ לקנות רמקול לפי מדידות - אני רק ממליץ לסנן מועמדים לפי זה .

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,144
נקודות
113
קראתי שוב - שלוש פעמים .
הבנתי שאתה מקשר בין איכות מוצר - למוניטין - למכירות .
אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר .
וילסון אודיו, נחשבת לאחת החברות המובילות בשוק האודיו הגבוה. מוניטין החברה נבנה על עיצובי הרמקולים של וילסון האב ותרמו משמעותית להצלחתה המסחרית ולמכירות גבוהות, מכירות אלו חיזקו את מעמדה והביאו לחברה תשומת לב רחבה מצד קהילת האודיופילים בעולם, דבר שהעצים עוד את המוניטין של החברה.

מנגד, המוניטין שצברה החברה הוביל לקהל לקוחות נאמן שרואה במותג סמל לאיכות ולחדשנות, ולעיתים רוכש את המוצרים מתוך אמון במותג, גם בלי לבצע השוואות מקיפות עם מתחרים.

למעשה, נוצרה כאן מערכת יחסים דו-כיוונית: מכירות גבוהות חיזקו את המוניטין, והמוניטין תרם להמשך הצלחת המכירות.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,201
נקודות
113
וילסון אודיו, נחשבת לאחת החברות המובילות בשוק האודיו הגבוה. מוניטין החברה נבנה על עיצובי הרמקולים של וילסון האב ותרמו משמעותית להצלחתה המסחרית ולמכירות גבוהות, מכירות אלו חיזקו את מעמדה והביאו לחברה תשומת לב רחבה מצד קהילת האודיופילים בעולם, דבר שהעצים עוד את המוניטין של החברה.

מנגד, המוניטין שצברה החברה הוביל לקהל לקוחות נאמן שרואה במותג סמל לאיכות ולחדשנות, ולעיתים רוכש את המוצרים מתוך אמון במותג, גם בלי לבצע השוואות מקיפות עם מתחרים.

למעשה, נוצרה כאן מערכת יחסים דו-כיוונית: מכירות גבוהות חיזקו את המוניטין, והמוניטין תרם להמשך הצלחת המכירות.
גיא ,
אתה רושם לי סייל-ספיץ׳.
שזה אחלה אבל אנחנו דנים באיכות .

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,144
נקודות
113
גיא ,
אתה רושם לי סייל-ספיץ׳.
שזה אחלה אבל אנחנו דנים באיכות .

דן היקר,

אני חולק על פרשנותך. הטקסט אינו "סייל-ספיץ'" אלא ניתוח מעמיק של תופעה עסקית מעניינת: כיצד איכות ומוניטין משתלבים ומזינים זה את זה.

וילסון אודיו לא הגיעה למעמדה בזכות שיווק בלבד - החברה בנתה את שמה דרך עשורים של חדשנות טכנולוגית ואיכויות שקהל היעד שלה חיפש. העובדה שיש להם בסיס לקוחות נאמן אינה מעידה על שיווק מוצלח, אלא על מוצר שמבחינת הלקוחות עומד בהבטחותיו לאורך זמן.

למעשה, הטקסט מתאר בדיוק את מה שמייחד חברות איכות אמיתיות - היכולת ליצור מעגל חיובי שבו המוניטין נבנה על בסיס איכות אמיתית, וזו בתורה מושכת לקוחות חדשים שמחפשים את אותה רמת איכות.

בזה סיימתי בנושא זה.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,201
נקודות
113
טוב בתור עוסק בתחום .
לא יכול לדבר על איכות של מותג כזה או אחר אלא אם כן יש לי משהו ממש טוב להגיד .
תהנו

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
238
נקודות
63
גיא מסכים לרב דבריך גם הוזכר כאן סקירה של אותו בחור לרמקול של סונוס פאבר ולעובדה שהמכירות לא נפגעו.
אממה נראה שיש משהו מתחת לשטח משום שהבעלים שלח את הגרופיז לתקוף את הסוקר מGR ושלח את הדילר JAYS AUDIO לדרוש הסברים מGR שהתפתחו לשלושה סרטונים בשבוע אחד כך שלי ולא רק לי נראה שככל הנראה מצבה של החברה לא כזה מזהיר משום שאם הכל היה תקין אזי-"הכלבים נובחים והשיירה עוברת." אפשר להמשיך ולטעון שהם מהמובילים בהי אנד וכולי וכולי אבל לאף אחד אין את הנתונים של המכירות מהשנים האחרונות, אני לא חושב שוילסון הינה חברה הנסחרת בבורסה המחויבת בהצגת נתוני מכירות ורווחיות.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,144
נקודות
113
גיא מסכים לרב דבריך גם הוזכר כאן סקירה של אותו בחור לרמקול של סונוס פאבר ולעובדה שהמכירות לא נפגעו.
אממה נראה שיש משהו מתחת לשטח משום שהבעלים שלח את הגרופיז לתקוף את הסוקר מGR ושלח את הדילר JAYS AUDIO לדרוש הסברים מGR שהתפתחו לשלושה סרטונים בשבוע אחד כך שלי ולא רק לי נראה שככל הנראה מצבה של החברה לא כזה מזהיר משום שאם הכל היה תקין אזי-"הכלבים נובחים והשיירה עוברת." אפשר להמשיך ולטעון שהם מהמובילים בהי אנד וכולי וכולי אבל לאף אחד אין את הנתונים של המכירות מהשנים האחרונות, אני לא חושב שוילסון הינה חברה הנסחרת בבורסה המחויבת בהצגת נתוני מכירות ורווחיות.
אם ממש מעניין אותך לדעת מה המספרים מאחורי החברה, חוזקות, חולשות.....בבקשה
לפי האמור, הדו"ח נכון ל 19.12.2024.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
238
נקודות
63
אוקיי אז לשם מה התקיפה של הסוקר בדיוק?????
על פניו היו צריכים להתעלם

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,144
נקודות
113
אוקיי אז לשם מה התקיפה של הסוקר בדיוק?????
על פניו היו צריכים להתעלם
תכלס, שגיאה מטופשת בניהול "משבר", לדעתי עשו לעצמם יותר נזק מתועלת.
הדרך הנכונה לטפל באירוע כזה הוא להימנע ממתקפה על המבקר, ובמקום זאת, להגיב בצורה מקצועית, להפגין אחריות (לא שיש במוצר שכבר ירד מהמדפים לפני עשור וחצי), ולהשתמש בביקורת כהזדמנות לשיפור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור