- מעורבות
- 1,067
- נקודות
- 113
אומנם אחרי שהייתי אצלך התחילו להיכנס בראשי מחשבות על איזה שידרוג מופרע אבל אני עוד צריך להתבשל עם הדברים.
ענין של זמן.
אומנם אחרי שהייתי אצלך התחילו להיכנס בראשי מחשבות על איזה שידרוג מופרע אבל אני עוד צריך להתבשל עם הדברים.
תתחדש.מאחל לך הנאה מהרכישה.
ואנאלוג זו כפירה..?תחשוב חיובי
תודה רבה על האיחולים
החוויה שלי עם אודיו אנלוגי הסתיימה אי שם בגיל 15 או 16 (אי שם באמצע שנות השמונים) עד אז שרטתי מספיק תקליטים
מרגע שקיבלתי את הקומפקט הראשון התאהבתי במכשיר שלא זקוק שאקרב אליו מחט
חשבת עליו, לא שמעת אותו ופסלת אותו.חשבתי על ה CEC אבל חיפשתי חתימת צליל שונה מזו המאפיינת את הנגן.
חשבת עליו, לא שמעת אותו ופסלת אותו.
נראה לי ששמעת אותו דרך ביקורות.
מוזר איך מקבלים החלטות מבלי לבדוק!
פיני, אני לא פסלתי הגישה שלו (זכותו לבחור בכל דרך שהיא מתאימה לו) אבל הופתעתי לכן כתבתי מוזר.
הגישה שאתה מתאר אינה נכונה לפחות לי מסיבה פשוטה.נורא פשוט.
קוראים קוראים וקוראים. משווים את הביקורות לכאלה שמחזיקים במכשיר ומגיעים למסקנות די קרובות למה שאתה תרגיש אצלך.
למשל אני לא אקנה סולושיין. למה? משום שכולם טוענים עליו משהו שלא בא לי עליו - אנליטי.
גם לא אקנה רמקולים של סרווין ווגה. למה? כי הם בומיים. ולא, לא שמעתי אותו. אז למה החלטתי? כי כולם חושבים ככה.
אפוס הם רמקולים שיתפסו בעיני רוב רובה של חובבי האודיו למוסיקלי ומעודן יותר מפוקאל למשל. יצא לי לבדוק את שניהם - זה נכון.
כלומר: מידע הקיים בפורומים ובכתבות יכול לסדר לך אחלה למינציה אם אתה יודע לבחון אותו נכון.
חשבת עליו, לא שמעת אותו ופסלת אותו.
נראה לי ששמעת אותו דרך ביקורות.
מוזר איך מקבלים החלטות מבלי לבדוק!
הגישה שאתה מתאר אינה נכונה לפחות לי מסיבה פשוטה.
לפני ששה חודשים קניתי רמקולים מדפיים dynaudio contour s1.4 le.
הרבה אנשים דיווחו בפורומים בחו"ל שהרמקול הזה יש לו קצת בומיות ובס כבד. בהתחלה לפני הזמנת הרמקולים פחדתי מזה אבל התברר שהכל שטות מוחלטת. למה? ברגע שקיבלתי אותם ועד היום שומע אותם ונהנה מהם ואין שום דבר על מה שדיווחו בומיות ובס כבד.
המסקנה שלי, כנראה הם חיברו את הרמקולים למגברים חלשים ולא איכותיים ובגלל זה התקבלה התוצאה שהם דיווחו עליה.
לא לדבר על אקוסטיקת החדר שזה דבר מכריע מאד. מכיוון שאינני מכיר הסביבה שלהם אבל לפחות אני מכיר החדר שלי שהוא מאד בעייתי מבחינה אקוסטית (חדר מרובע) אך הצלחתי לתקן אותו ועדיין צריך עוד טיפול.
אז שוב אתה טועה בגדול ומבלי לדעת הנסיבות איך קניתי הרמקול ועל מי סמכתי?.הדגשתי חלק ממה שכתבת. השימוש במילה ״כנראה״ באיך שחיברו את הרמקול זו בדיוק הטעות שלך. ואם הזמנת בחשש רמקול שדווחו עליו הפרטים הללו אז זו קניה לא נכונה שבסוף הפכה לנכונה בפוקס. וכל כך למה? כי כאן היה הימור מוחלט ואפילו טיפשי. הימרת על זה שהם טועים, הימרת על זה שהם משתמשים בהגברה לא נכונה ש״כנראה״ השתמשו בה בכלל.
השאלה היא אם היית רוכש אותם כשמי שטוען שהם כך או כאחרת משתמש במגבר מפלצת ואיכותי במיוחד והחלל שלו מטופל. או כזה שמשתמש במגבר איכותי במיוחד עם חלל דומה לשלך. ואם לא, איך תדע אם כל ההימור שלך הוא על ״כנראה״?
מנסיון רב, רב מאוד, השוואת ביקורות רשמיות עם דיעות שונות של משתמשים מסדר לך אחלה רפרנס. כשאתה מכיר את הכתב, ויודע מה הוא אוהב/לא אוהב ומתאים את עצמך אליו, מגבה את הביקורת עם דיעות שונות של גולשים, אתה די מסודר.
וזה מוביל אותי לסוף. שם הדגשתי את המשפט האחרון שלך. הוא זה שמסביר שהם כנראה לא ממש טעו. אני גם מכיר את הרמקול הזה. אני חושב שהוא רמקול מעולה אך באמת סובל מבס מודגש - לא בומי אומנם, אבל מודגש.
אין צורך לאכול ח'רא כדי לדעת שזה ח'רא.הניסיון מלמד אותך בחיים איך לסנן, ביקורות חוזרות ונישנות המתארות את הדברים הם כלי מצויין.
דוגמה, האם אדם צריך לאכול חרא בעצמו כדי לדעת שזה לא הולך להיות טעים?
כמדומני שלא.
אז שוב אתה טועה בגדול ומבלי לדעת הנסיבות איך קניתי הרמקול ועל מי סמכתי?.
1- קניתי הרמקול על סמך אח שלי. הוא שמע ובחן אותו, אהב וקנה לי.
ז"א לא הסתמכתי על הביקורות המטופשות שאתה טוען שעשיתי מהלך טיפשי. אז הניתוח שלך חדל מלהתקיים ולא מחזיק כלום.
2- מוכיח לי שאתה לא מכיר הרמקולים בכלל. הוא לא בומי ואין לו בס מודגש בכלל. רק צריך מגבר איכותי שיודע לשלוט בו.
ידוע שרמקולים של דינאודיו צריכים הגברה איכותית וחזקה ולמזלי יש לי את זה.