Tidal vs deezer

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
https://www.whathifi.com/nagra/classic-preampclassic-amp/review

ציטוט מהסיקור:

Tested at £25500

לא יורו, 25.5 אלף פאונד...

אתה בכלל טורח לקרוא את הלינקים שאתה מצרף?

אתה לא מבין שהסקירה היא על הפרה+המגבר ולכן המחיר הוא 25,000 פאונד?

המגבר שלהם עולה בארץ 71,000 ש"ח בפעם השלישית, אז תפסיק לקשקש בבקשה.

http://www.aviyaffe.com/product/3848/691/NAGRA/Nagra-Classic-AMP

רן

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אתה בכלל טורח לקרוא את הלינקים שאתה מצרף?
...

רן

אני לא יודע אם הוא טורח לקרוא את הלינקים שהוא מביא, אבל זה שאתה טורח לקרוא אותם זה לא פחות ממדהים.

:)

אריה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
זה מזכיר לי שקרואים ביקרות על מכונית יוקרה, תמיד אפשר לפגוש הערה של גאון שכותב שהוא לא מבין למה לרכוש מכונית כל כך יקרה שאפשר להגיע הנקודה לנקודה גם עם פיקנטו שעולה חמישית מחיר.

nir8e

אוהב את התחום
מעורבות
287
נקודות
63
לא בדקתי את DEEZER כבר המון זמן אבל TIDAL + AUDIRVANA נותנת תוצאה מאוד מרשימה, אפילו יותר מהתוכנה הרשמית. צליל יותר פתוח, נקי ומפורט.
וכמובן יש AUDIRVANA REMOTE שעושה את החיים קלים יותר.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
זה מזכיר לי שקרואים ביקרות על מכונית יוקרה, תמיד אפשר לפגוש הערה של גאון שכותב שהוא לא מבין למה לרכוש מכונית כל כך יקרה שאפשר להגיע הנקודה לנקודה גם עם פיקנטו שעולה חמישית מחיר.
זה בגלל שכל החבר׳ה האלה מנסים למדוד משהו שהוא לא מדיד: חוויה.
ההנאה שלנו מאודיו היא שילוב חוויתי נפשי וחושי.
וזאת לדעת, חוויות (טובות) עולות כסף, ונכון הוא שגם עצם התשלום מוסיף לחוויה. אין בזה שום דבר רע.
מספרים על סושי מאסטר בעיר אוסקה שביפן ששמעו הגיע לקצווי ארץ והיו עשירי עולם וגם אנשים רגילים שחסכו שנה שלמה, עולים אליו לרגל למסעדתו הצנועה בת שתי השולחנות באזור הנמל של אוסקה והיו מתענגים על רולים של סושי שעלות הרול הבודד (ריטייל לפני תוספות שונות וטיפ) היא 2,500 דולר.
יום אחד, צוות של סאונדאידיוטס פשט על המסעדה והבריח רול אחד היישר למעבדתם המשוכללת והמצוידת היטב במיטב מכשירי המדידה.
כל הבדיקות האפשריות והבלתי אפשריות בוצעו באותו רול מסכן, כולל נסיונות מרובים להדגימו בסקופ.
בסופו של יום יצא פוסט מטלטל ״אני מאשים״ באתר שלהם שקבע נחרצות שעל פי המדידות יש ברול היי אנד זה, בדיוק אותו מספר של גרגירי אורז, יחס אצה לאות ורעש מילוי הסלמון, בדיוק אבל בדיוק כמו ברול של ג׳פניקה שנמכר בסניפי הרשת במחיר של שישה עשר שקלים חדשים לרול.
כמובן שהאתר רגש וגעש והתפתח שרשור מפלצתי של אלפי פוסטים.
מסקנה, העולם מתחלק לשניים :
אלו שרוצים לבצע, לחוות, להנות ולשלם.
ואלו שרוצים רק למדוד מהחור הצצה שלהם בפורום שלהם ולצקצק בלשונם.
שכל אחד יבחר מה שטוב לו.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
בדיוק אותו מספר של גרגירי אורז, יחס אצה לאות ורעש מילוי הסלמון, .

משל ונמשל מרגש עם כשל לוגי אחד גדול (כרגיל) - סלמון ? בסושי HighEnd ב-2500 דולר שמים סלמון ???? - לא טונה כחולה? (קבל לינק לטונה אודיופילית למהדרין)

מסייה דויד- חזור נא לשולחן הכתיבה למקצה שיפורים למשל והנמשל המופלא;)

נערך לאחרונה ב:

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
משל ונמשל מרגש עם כשל לוגי אחד גדול (כרגיל) - סלמון ? בסושי HighEnd ב-2500 דולר שמים סלמון ???? - לא טונה כחולה? (קבל לינק לטונה אודיופילית למהדרין)

מסייה דויד- חזור נא לשולחן הכתיבה למקצה שיפורים למשל והנמשל המופלא;)
אני לא מאמין שאני כותב מילים אלה. ממש רועד.
רוברט - אתה צודק.
נצור את הרגע.
(ורד)

LisaBrown

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
מבחינתי, קטלוג המוזיקה של תיידל גדול בהרבה מאיכות הקובוז והקובוז נשמע טוב יותר מזה של תיידל.
אז הנה הדרך שלי להשתמש בשני היישומים האלה. אני נרשם לקובוז ומגיש בקשה למשפט בחינם של Tidal. ואז הורד שירים של Tidal כקבצים מקומיים באמצעות Tidal Converter. (אותם שירים אינם זמינים ב- Qobuz.) לאחר מכן ייבא את השירים של Tidal שהורדת ל- Qobuz להפעלה וניהול.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אם אתה מאלו שחושבים שלכבל קומקום יש השפעה על פירוט ונפח, אז מן הסתם גם את ההבדלים בין TIDAL ל DEEZER אתה הוזה בדיוק כמו את השפעות של כבל קמקום...

בלי קשר, אני מנוי לשניהם כי יש אפשרות לגנוב מהם את כל התכנים באיכות FLAC בקלות. אישית מעדיף את DEEZER.

ולכל מי שטוען שיש הבדלי איכות שמע בין טידאל, לדיזר או ספוטיפי, אתם מוזמנים לנסות את המבחן העיור הזה:

https://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality

נראה מי מספיק הוגן להודות שהוא נכשל בכל הבדיקות...

4 מתןך 6 פגעתי אבל סוזן וגה זה לא דוגמא טובה
אני עם אוזניה אחת רק ואם אתה לוקח קטע מתוך הקטע אפשר לשמוע הבדלים
אבל צודק זה מאוד קשה

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
זה איך להגיע מנקודה לנקודה לא הלהגיע :)

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
יש לי "ספוטיפיי" (האמת, אני די מרוצה).
לפני ימים ספורים הורדתי את "deezer" לניסיון, אך משום מה אני לא מצליח לשלוט עליו באמצעות הטאבלט, אני עובד עם מחשב יעודי ודאק כמובן, ללא סטימר.
היכן אני שוגה?

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
יש לי "ספוטיפיי" (האמת, אני די מרוצה).
לפני ימים ספורים הורדתי את "deezer" לניסיון, אך משום מה אני לא מצליח לשלוט עליו באמצעות הטאבלט, אני עובד עם מחשב יעודי ודאק כמובן, ללא סטימר.
היכן אני שוגה?
אני משתמש ב airplay כדי לשמוע דיזר
אפשר גם BT
יש מעט מוצרים שדיזר משולב בהם ועוד יותר מעט שתומכים hifi

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
ובאותו עניין שאלה / דילמה :
(מתנצל אם התוכן הוסט מעט מהנושא )
יש לי מכשיר קולנוע ביתי שמחובר לאינטרנט
בחזית המכשיר יש לוגו של Spotify
כיום אני עם Tidal משתמש באייפון - באיירפליי עם המכשיר קולנוע ביתי . -סוללת האייפון נגמרת מהר.
באפליקציית ספוטיפיי באייפון ניתן להתחבר לרשת הביתית ולהתמשק עם המכשיר ק״ב (שכנראה יש לו ספוטיפיי מובנה - הרי יש לוגו עליו ). כך שהנייד בעצם רק מהווה שלט .
אם הבנתי נכון אז איכות השמע בספוטיפיי אמורה להיות יותר טובה כי המכשיר ק״ב מהווה מקור ישירות לספוטיפי
ולא כמו בטידאל שהנייד מהווה ״מקור״ וממנו מתחבר לק״ב

אבל : ההזרמה דיגיטלית אז האם זה משנה ?
ספוטיפיי מזרים אודיו דחוס וטידאל לא

מה המסקנה ?

תודה

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
ובאותו עניין שאלה / דילמה :
(מתנצל אם התוכן הוסט מעט מהנושא )
יש לי מכשיר קולנוע ביתי שמחובר לאינטרנט
בחזית המכשיר יש לוגו של Spotify
כיום אני עם Tidal משתמש באייפון - באיירפליי עם המכשיר קולנוע ביתי . -סוללת האייפון נגמרת מהר.
באפליקציית ספוטיפיי באייפון ניתן להתחבר לרשת הביתית ולהתמשק עם המכשיר ק״ב (שכנראה יש לו ספוטיפיי מובנה - הרי יש לוגו עליו ). כך שהנייד בעצם רק מהווה שלט .
אם הבנתי נכון אז איכות השמע בספוטיפיי אמורה להיות יותר טובה כי המכשיר ק״ב מהווה מקור ישירות לספוטיפי
ולא כמו בטידאל שהנייד מהווה ״מקור״ וממנו מתחבר לק״ב

אבל : ההזרמה דיגיטלית אז האם זה משנה ?
ספוטיפיי מזרים אודיו דחוס וטידאל לא

מה המסקנה ?

תודה
הזרמה דיגיטלית זה ביט פרפקט 1:1 מהמקור, כל עוד לא מופעלים פילטרים ו/או אקולייזרים, ועוצמת הקול במכשיר טרנספורט/טלפון היא מקסימלית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור