ברור שיש לך אפשרות,כמה זה פוגע? אין לי מושג כי אין בקונסטליישן אפשרות לשמוע עם תצוגה דלוקה ליותר מכמה שניות בודדות. אבל אני סומך עליהם שהם כנראה יודעים מה הם אומרים.
ברור שיש לך אפשרות,
כנס להגדרות ותבחר את משך הזמן שהתצוגה פועלת.
בהמשך לנושא של הפגיעה של תצוגת ה-LCD באיכות הסאונד..... נסה לדמיין ברוחך איזה פגיע קטסטרופלית יש באיכות הסאונד בטלוויזיות עם מסך 75 אינץ.לחברות הענק הללו יש נסיון רב בתחום במידה והיו נתקלות בתלונות שציינת היו מחשבות מסלול מחדש.
כנראה שזה לא המצב!
רוברט, אתה בודק מי יידלק?בהמשך לנושא של הפגיעה של תצוגת ה-LCD באיכות הסאונד..... נסה לדמיין ברוחך איזה פגיע קטסטרופלית יש באיכות הסאונד בטלוויזיות עם מסך 75 אינץ.
אודיופילים פיוריסטים קוראים תרגום ובמצב Mute תמידי בטלוויזיה ......עד כדי כך הסאונד דפוק
אני שואל את עצמי למה אנשים מוכנים לשלם על פיתה עם טחינה, רסק עגבניות ומאה גרם בשר 48 שקל ב"מזנון" של איל שני
ואז הבנתי את האנלוגיה לתמחור של האודיו, זה לא שהיקר מצדיק את מחירו, הוא פשוט לא גרוע כמו הזול (שניצל סמרטוטי בשמן שלא הוחלף שבועיים עם חומוס מגעיל שמכיל 30% שמן סויה ב 28 ₪).
זה רק בתל אביב, כפרה. בחיפה אין דברים כאלה
תגובות צוננות......המצות מכבידות על החושים.......בימים רגילים של חמץ Matanoosh היה קופץ עלי עם הציפורניים שלופות כבר שבע פעמים ......ש-ב-ע שקל בלאטרוברט, אתה בודק מי יידלק?
מתן גר בכרמל, חוצמזה ברור שיש גם בחיפה מסעדות יקרות אבל דובר על פיתה עם בשר ב-50 ש''ח, את זה עדיין לא ראיתי כאןמתי בפעם האחרונה בילית בכרמל או באזור הנמל, גם בחיפה יש ממקומות עם מחירים בנוסח תל אביב.
צודק. עיר משעממת תחת.בחיפה הולכים לישון ב8 , לכן הFEATURE של כיבוי התצוגה חשוב לתושבי חיפה (השכנים יתעוררו..)
אתמול. ושלשום. אבל לא קוראים לזה לבלות. קוראים לזה לשתות קפה, ללכת לבר יין, לשבת לבירה. ל"בילוי" יש קונוטציה של חזרה הביתה אחרי חצות. בחיפה זה בלתי אפשרי, כי:מתי בפעם האחרונה בילית בכרמל או באזור הנמל, גם בחיפה יש ממקומות עם מחירים בנוסח תל אביב.
הנה רשימה של דברים שלדעתי אנשי התעשייה צריכים לקחת בחשבון.
.
מוזמנים לצרף את הקיטורים משלכם....
לי מפריע שאף יצרן מכובד של ראשים לפטיפונים לא טורח לספק הגנה נאותה לראשים שהוא מוכר.
צודק. עיר משעממת תחת.
אתמול. ושלשום. אבל לא קוראים לזה לבלות. קוראים לזה לשתות קפה, ללכת לבר יין, לשבת לבירה. ל"בילוי" יש קונוטציה של חזרה הביתה אחרי חצות. בחיפה זה בלתי אפשרי, כי:
1. הכרמלית סגורה אחרי 11 בערב.
2. אין איפה לבלות.
מה כן יש?
1. שווארמה הרבה. אבל הרבה יותר טובה ממה שיש בת"א.
2. כנאפה. הרבה. אבל הרבה יותר טובה ממה שיש בת"א.
3. חומוס.... אבל עדיף של תל אביב.
4. קצת חניה.
לגבי 1 ו- 2, המחירים הם בערך חצי מת"א. ת"א זאת העיר הכי OVERRATED שראיתי בחיים שלי. ת"א היא עיר מערבית WANNABE כמו שפלסטין היא WANNABE מדינה. אבל די, לא יפה, טינפתי.
ונחזור לאודיופיליה?
כיביתי היום בפרה לקסמן 900 שלי את התצוגה. לא יכול להגיד ששמעתי הבדל. אבל במרידיאן 588 ענתיקה מלפני 20 שנה, שמעתי ועוד איך.
לי מפריע שאף יצרן מכובד של ראשים לפטיפונים לא טורח לספק הגנה נאותה לראשים שהוא מוכר.
דפקתי כבר שלושה (!!!) , פאקינג שלושה ראשים קיבינימאט! שניים של 1000 יורו, ולאחרונה אחד של 5000 יורו. איזה כיף לי. כמובן שיש לי רק את עצמי להאשים, ואני אדיוט רציני, אבל ריבונו של עולם, מה זה פה מוסך של BMW שעושים כסף מהחלפים? בכיאת דינאק, כואב לב.
ובאותה נשימה אספר, שהתמזל מזלי והתקינו אצלי ראש אורטופון A90 משומש לפרק זמן ... זמני, כתחליף לראש שלי שחירבתי, הלוא הוא ה- A95 שיצא גם הוא במהדורה מוגבלת עאלק, 5 שנים אחרי.
אולי זה בגלל הכיוון החדש של הזרוע, אולי זה בגלל שלא שמעתי הרבה זמן, אבל למרות שלשני הראשים יש בהחלט DNA דומה, יש גם הבדלים ניכרים לטובת (אך לא רק!) ה- A95. נחמד לראות שהחברה משפרת, עם הזמן, את תוצרתה, גם אם מדובר בדגם הכמעט-הכי-גבוה, וגם אם מדובר על גיאומטריה זהה.
ה- A95 יותר אנליטי קצת, יותר מפורט, יש מרקם יותר עשיר לכלים. לעומתו ה- A90 יותר "כבד", יותר אנלוגי, יותר מוסיקלי לעיתים. אבל זאת לא פשרה שבאה לי טוב. בקיצור, ברגע שיתאפשר, ה- A95 יתוקן ויוחזר לבעליו. לילה טוב.
ארמה יקר, לא צריך למנף פוסט שלי כדי לפרסם את מרכולתך. נראה לך שלאורטופון אין שירות תיקונים? הרי ברור שאתה יודע שיש להם.אל תגיד אף יצרן מכובד
מאחר וזה לא נכון ,כי VDH , גם נותן הגנה וגם נותן שרות תיקונים Re-Tipping לכל הראשים שלו , וכן , גם לראשים של כל היצרנים , כולל אורטופון , וכמעט אין אחד שיש לו ראש יקר שיודע , ולא מגיע אליי לתיקון הראש.
תאמת זה באמת בעייה , ובלתי נתפס שראשים של אלפי דולרים אין להם שרות תיקונים.
והנה , סתם לדוגמא לא מזמן ראש של אודיופיל רציני Clear Audio - Goldfinger עם ריטייל של 15,000$ כמעט ניזרק ובדקה האחרונה ב 3,400 שח חזר כמו חדש מהידיים של A.J.Van Den Hul לאחר אוברול כללי.
ב 4 חודשים האחרונים נישלחו ל VDH בהולנד 7 ראשים כגון Lyra Helikon , EMT, Clear audio ,Miyajima ועוד
שחזרו כמו חדשים לאחר אוברול.
אז בפעם המי יודע כמה , כל מי שיש לו ראש פטיפון יקר , תמורת 2,000-3,500 שח , תלוי מה הוחלף ותוקן , יחזור אליו הראש כמו חדש מהחברה.
בברכה
אמיר ארמה
בשלב מסויים בחיים מבינים שעדיף שרוטה יד שנייה (במקרה הטוב) מבתולה צחה, בחייאת צחי למי יש כוח ללמד הכל מהתחלה במקום לשבת ולהנות.