The Bitching List

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
כמה זה פוגע? אין לי מושג כי אין בקונסטליישן אפשרות לשמוע עם תצוגה דלוקה ליותר מכמה שניות בודדות. אבל אני סומך עליהם שהם כנראה יודעים מה הם אומרים.
ברור שיש לך אפשרות,
כנס להגדרות ותבחר את משך הזמן שהתצוגה פועלת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ברור שיש לך אפשרות,
כנס להגדרות ותבחר את משך הזמן שהתצוגה פועלת.

משך הזמן. לא תצוגה קבועה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
לחברות הענק הללו יש נסיון רב בתחום במידה והיו נתקלות בתלונות שציינת היו מחשבות מסלול מחדש.
כנראה שזה לא המצב!
בהמשך לנושא של הפגיעה של תצוגת ה-LCD באיכות הסאונד..... נסה לדמיין ברוחך איזה פגיע קטסטרופלית יש באיכות הסאונד בטלוויזיות עם מסך 75 אינץ.

אודיופילים פיוריסטים קוראים תרגום ובמצב Mute תמידי בטלוויזיה ......עד כדי כך הסאונד דפוק;)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
בהמשך לנושא של הפגיעה של תצוגת ה-LCD באיכות הסאונד..... נסה לדמיין ברוחך איזה פגיע קטסטרופלית יש באיכות הסאונד בטלוויזיות עם מסך 75 אינץ.

אודיופילים פיוריסטים קוראים תרגום ובמצב Mute תמידי בטלוויזיה ......עד כדי כך הסאונד דפוק;)
רוברט, אתה בודק מי יידלק?

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
אוזני נץ יש לכם.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אני שואל את עצמי למה אנשים מוכנים לשלם על פיתה עם טחינה, רסק עגבניות ומאה גרם בשר 48 שקל ב"מזנון" של איל שני
ואז הבנתי את האנלוגיה לתמחור של האודיו, זה לא שהיקר מצדיק את מחירו, הוא פשוט לא גרוע כמו הזול (שניצל סמרטוטי בשמן שלא הוחלף שבועיים עם חומוס מגעיל שמכיל 30% שמן סויה ב 28 ₪).

זה רק בתל אביב, כפרה. בחיפה אין דברים כאלה :)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
ברוב המכשירים ניתן לכבות את המסך, מכיוון שכך אני עדיין מצפה מהיצרנים לתת לצרכנים מסכים גדולים וקריאים, בייחוד כשרוב חובבי התחביב אינו קהל צעיר בגיל.

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
356
נקודות
63
בחיפה הולכים לישון ב8 , לכן הFEATURE של כיבוי התצוגה חשוב לתושבי חיפה (השכנים יתעוררו..)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
זה רק בתל אביב, כפרה. בחיפה אין דברים כאלה :)

מתי בפעם האחרונה בילית בכרמל או באזור הנמל, גם בחיפה יש ממקומות עם מחירים בנוסח תל אביב.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
רוברט, אתה בודק מי יידלק?
תגובות צוננות......המצות מכבידות על החושים.......בימים רגילים של חמץ Matanoosh היה קופץ עלי עם הציפורניים שלופות כבר שבע פעמים ......ש-ב-ע שקל בלאט:)

נערך לאחרונה ב:

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
מתי בפעם האחרונה בילית בכרמל או באזור הנמל, גם בחיפה יש ממקומות עם מחירים בנוסח תל אביב.
מתן גר בכרמל, חוצמזה ברור שיש גם בחיפה מסעדות יקרות אבל דובר על פיתה עם בשר ב-50 ש''ח, את זה עדיין לא ראיתי כאן:)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בחיפה הולכים לישון ב8 , לכן הFEATURE של כיבוי התצוגה חשוב לתושבי חיפה (השכנים יתעוררו..)
צודק. עיר משעממת תחת.
אתמול. ושלשום. אבל לא קוראים לזה לבלות. קוראים לזה לשתות קפה, ללכת לבר יין, לשבת לבירה. ל"בילוי" יש קונוטציה של חזרה הביתה אחרי חצות. בחיפה זה בלתי אפשרי, כי:
1. הכרמלית סגורה אחרי 11 בערב.
2. אין איפה לבלות.

מה כן יש?
1. שווארמה הרבה. אבל הרבה יותר טובה ממה שיש בת"א.
2. כנאפה. הרבה. אבל הרבה יותר טובה ממה שיש בת"א.
3. חומוס.... אבל עדיף של תל אביב.
4. קצת חניה.

לגבי 1 ו- 2, המחירים הם בערך חצי מת"א. ת"א זאת העיר הכי OVERRATED שראיתי בחיים שלי. ת"א היא עיר מערבית WANNABE כמו שפלסטין היא WANNABE מדינה. אבל די, לא יפה, טינפתי.

ונחזור לאודיופיליה?
כיביתי היום בפרה לקסמן 900 שלי את התצוגה. לא יכול להגיד ששמעתי הבדל. אבל במרידיאן 588 ענתיקה מלפני 20 שנה, שמעתי ועוד איך.

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הנה רשימה של דברים שלדעתי אנשי התעשייה צריכים לקחת בחשבון.
.
מוזמנים לצרף את הקיטורים משלכם....

לי מפריע שאף יצרן מכובד של ראשים לפטיפונים לא טורח לספק הגנה נאותה לראשים שהוא מוכר.
דפקתי כבר שלושה (!!!) , פאקינג שלושה ראשים קיבינימאט! שניים של 1000 יורו, ולאחרונה אחד של 5000 יורו. איזה כיף לי. כמובן שיש לי רק את עצמי להאשים, ואני אדיוט רציני, אבל ריבונו של עולם, מה זה פה מוסך של BMW שעושים כסף מהחלפים? בכיאת דינאק, כואב לב.

ובאותה נשימה אספר, שהתמזל מזלי והתקינו אצלי ראש אורטופון A90 משומש לפרק זמן ... זמני, כתחליף לראש שלי שחירבתי, הלוא הוא ה- A95 שיצא גם הוא במהדורה מוגבלת עאלק, 5 שנים אחרי.
אולי זה בגלל הכיוון החדש של הזרוע, אולי זה בגלל שלא שמעתי הרבה זמן, אבל למרות שלשני הראשים יש בהחלט DNA דומה, יש גם הבדלים ניכרים לטובת (אך לא רק!) ה- A95. נחמד לראות שהחברה משפרת, עם הזמן, את תוצרתה, גם אם מדובר בדגם הכמעט-הכי-גבוה, וגם אם מדובר על גיאומטריה זהה.

ה- A95 יותר אנליטי קצת, יותר מפורט, יש מרקם יותר עשיר לכלים. לעומתו ה- A90 יותר "כבד", יותר אנלוגי, יותר מוסיקלי לעיתים. אבל זאת לא פשרה שבאה לי טוב. בקיצור, ברגע שיתאפשר, ה- A95 יתוקן ויוחזר לבעליו. לילה טוב.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
לי מפריע שאף יצרן מכובד של ראשים לפטיפונים לא טורח לספק הגנה נאותה לראשים שהוא מוכר.

אל תגיד אף יצרן מכובד
מאחר וזה לא נכון ,כי VDH , גם נותן הגנה וגם נותן שרות תיקונים Re-Tipping לכל הראשים שלו , וכן , גם לראשים של כל היצרנים , כולל אורטופון , וכמעט אין אחד שיש לו ראש יקר שיודע , ולא מגיע אליי לתיקון הראש.

תאמת זה באמת בעייה , ובלתי נתפס שראשים של אלפי דולרים אין להם שרות תיקונים.

והנה , סתם לדוגמא לא מזמן ראש של אודיופיל רציני Clear Audio - Goldfinger עם ריטייל של 15,000$ כמעט ניזרק ובדקה האחרונה ב 3,400 שח חזר כמו חדש מהידיים של A.J.Van Den Hul לאחר אוברול כללי.

ב 4 חודשים האחרונים נישלחו ל VDH בהולנד 7 ראשים כגון Lyra Helikon , EMT, Clear audio ,Miyajima ועוד
שחזרו כמו חדשים לאחר אוברול.

אז בפעם המי יודע כמה , כל מי שיש לו ראש פטיפון יקר , תמורת 2,000-3,500 שח , תלוי מה הוחלף ותוקן , יחזור אליו הראש כמו חדש מהחברה.

בברכה

אמיר ארמה

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
צודק. עיר משעממת תחת.

אתמול. ושלשום. אבל לא קוראים לזה לבלות. קוראים לזה לשתות קפה, ללכת לבר יין, לשבת לבירה. ל"בילוי" יש קונוטציה של חזרה הביתה אחרי חצות. בחיפה זה בלתי אפשרי, כי:
1. הכרמלית סגורה אחרי 11 בערב.
2. אין איפה לבלות.

מה כן יש?
1. שווארמה הרבה. אבל הרבה יותר טובה ממה שיש בת"א.
2. כנאפה. הרבה. אבל הרבה יותר טובה ממה שיש בת"א.
3. חומוס.... אבל עדיף של תל אביב.
4. קצת חניה.

לגבי 1 ו- 2, המחירים הם בערך חצי מת"א. ת"א זאת העיר הכי OVERRATED שראיתי בחיים שלי. ת"א היא עיר מערבית WANNABE כמו שפלסטין היא WANNABE מדינה. אבל די, לא יפה, טינפתי.

ונחזור לאודיופיליה?
כיביתי היום בפרה לקסמן 900 שלי את התצוגה. לא יכול להגיד ששמעתי הבדל. אבל במרידיאן 588 ענתיקה מלפני 20 שנה, שמעתי ועוד איך.

בששון בר (לא רחוק מביגה, ברחוב חורב), תקבל את הפלצנות התל אביבית עם המחיר...אבל גם אחלה אוירה, אוכל ובחורות. לקפה יש את המקום של גל (בעצם 2) וכמובן יש את הטריו, יש עוד המון מקומות אבל התכנסנו כאן למען אודיו ולא למען הידענות שלי בחיפה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
דפקתי כבר שלושה (!!!) , פאקינג שלושה ראשים קיבינימאט! שניים של 1000 יורו, ולאחרונה אחד של 5000 יורו. איזה כיף לי. כמובן שיש לי רק את עצמי להאשים, ואני אדיוט רציני, אבל ריבונו של עולם, מה זה פה מוסך של BMW שעושים כסף מהחלפים? בכיאת דינאק, כואב לב.

ובאותה נשימה אספר, שהתמזל מזלי והתקינו אצלי ראש אורטופון A90 משומש לפרק זמן ... זמני, כתחליף לראש שלי שחירבתי, הלוא הוא ה- A95 שיצא גם הוא במהדורה מוגבלת עאלק, 5 שנים אחרי.
אולי זה בגלל הכיוון החדש של הזרוע, אולי זה בגלל שלא שמעתי הרבה זמן, אבל למרות שלשני הראשים יש בהחלט DNA דומה, יש גם הבדלים ניכרים לטובת (אך לא רק!) ה- A95. נחמד לראות שהחברה משפרת, עם הזמן, את תוצרתה, גם אם מדובר בדגם הכמעט-הכי-גבוה, וגם אם מדובר על גיאומטריה זהה.

ה- A95 יותר אנליטי קצת, יותר מפורט, יש מרקם יותר עשיר לכלים. לעומתו ה- A90 יותר "כבד", יותר אנלוגי, יותר מוסיקלי לעיתים. אבל זאת לא פשרה שבאה לי טוב. בקיצור, ברגע שיתאפשר, ה- A95 יתוקן ויוחזר לבעליו. לילה טוב.

צודק,ראש ללא הגנה זו שערוריה.
ראשים של מיאג'ימה מגיעים עם הגנה, אמיר רשם שגם ראשים של VDH מגיעים עם הגנה, מי שיודע על ראשים נוספים מוזמן להוסיף.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
Zeus של Triangle Art.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אל תגיד אף יצרן מכובד
מאחר וזה לא נכון ,כי VDH , גם נותן הגנה וגם נותן שרות תיקונים Re-Tipping לכל הראשים שלו , וכן , גם לראשים של כל היצרנים , כולל אורטופון , וכמעט אין אחד שיש לו ראש יקר שיודע , ולא מגיע אליי לתיקון הראש.

תאמת זה באמת בעייה , ובלתי נתפס שראשים של אלפי דולרים אין להם שרות תיקונים.

והנה , סתם לדוגמא לא מזמן ראש של אודיופיל רציני Clear Audio - Goldfinger עם ריטייל של 15,000$ כמעט ניזרק ובדקה האחרונה ב 3,400 שח חזר כמו חדש מהידיים של A.J.Van Den Hul לאחר אוברול כללי.

ב 4 חודשים האחרונים נישלחו ל VDH בהולנד 7 ראשים כגון Lyra Helikon , EMT, Clear audio ,Miyajima ועוד
שחזרו כמו חדשים לאחר אוברול.

אז בפעם המי יודע כמה , כל מי שיש לו ראש פטיפון יקר , תמורת 2,000-3,500 שח , תלוי מה הוחלף ותוקן , יחזור אליו הראש כמו חדש מהחברה.

בברכה

אמיר ארמה
ארמה יקר, לא צריך למנף פוסט שלי כדי לפרסם את מרכולתך. נראה לך שלאורטופון אין שירות תיקונים? הרי ברור שאתה יודע שיש להם.
לא התכוונתי לתיקונים. התכווונתי למכסה או פטנט שמגינים על הראש בשימוש שוטף.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
בשלב מסויים בחיים מבינים שעדיף שרוטה יד שנייה (במקרה הטוב) מבתולה צחה, בחייאת צחי למי יש כוח ללמד הכל מהתחלה במקום לשבת ולהנות.

גם זה זקוק לברייק-אין

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור