The Bitching List

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
הטבע האנושי למצא את המינוס גם כאשר *הכל* פלוס.;)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הניסיון שלי עם מספר מכשירים בעלי מסכים שניתן לכבות, תצוגה אינה פוגעת או גורעת מאיכות הסאונד, (לקסמן סדרה 900, דאק סטרימר של cary ו cd דאק יוניסון).

אבל אולי הסטאפ שלי לא מספיק רגיש כדי שיהיה ניתן להרגיש בהבדלים.
יש מצב

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מנסיון אישי אין שום קשר... חברות ענק בתחום ממשיכות לייצר יחידות פרה ומגברים עם תצוגות, מקינטוש, לקסמן, אקיופייז, קונסטליישין.
אז?
מנסיון אישי אין שום קשר... חברות ענק בתחום ממשיכות לייצר יחידות פרה ומגברים עם תצוגות, מקינטוש, לקסמן, אקיופייז, קונסטליישין.
אף על פי היותה חברת ענק..... כיביתי את התצוגה בשני מגברים משולבים ו pre אחד של Accuphase והיה הבדל בסאונד(מניסיון רק במערכת שלי).
שמעתי נגן מטרונום בכמה מערכות ויש הבדל גדול עם וללא תצוגה.
בסרטרימר אורנדר יש הבדל גדול עם וללא תצוגה....
יש עוד כמה דוגמאות.

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
פוסט נחמד. לדעתי זה לא מחדש יותר מדיי כי שינוי לא יהיה ובכל זאת אתן גם איזה תלונה:)
לי מפריע הקטע שיש יבואנים ש"תופסים" נציגויות ובכלל לא מפרסמים ולא פעילים כלל. לא אתן דוגמאות אך זה מטריף. הם פוגעים בכל הקהל וגם במותג.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
לגבי הדיון שהתפתח בנוגע לתצוגה.

כאשר אני מנגן דרך ה-סטרימר (oppo 203 בשלב זה, יוחלף לסטרימר דו ערוצי בהמשך, ה oppo ישאר מן הסתם לקולנוע אצלי),

אני נוהג להעביר את הנגן למצב "pure audio" דבר המכבה כל אמצעי תצוגה ומנטרל לחלוטין את מעגלי ה-ווידאו שלו, -ההבדל דיי דרמטי לחיוב, -חייב לציין.

כאשר אני רואה סרט קולנוע, אני נוהג לכבות אצלי את התצוגה של הפרוססור והנגן, dimm-off.

אני לא חסיד של "אורגן אורות"
תצוגה מוגזמת יכולה לחרפן אותי.

מקינטוש למשל עם תצוגה מוגזמת וילדותית משהו, ניראה מצועצע ומגושם,
מעבר לסאונד הנוראי שהחברה הזו מייצרת (לאוזניי),
גם התצוגה לא מוסיפה להם "חן" ומורידה מבחינתי מערכם.

בסרטים תצוגה צדדית אכן מסיטה את תשומת הלב, באודיו לפחות לי אין לזה השפעה, התצוגה אצלי בכל אופן אף פעם לא במצב המנצנץ ביותר אלה בממצב ביניים - קריא אבל לא מושך תשומת לב.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
פוסט נחמד. לדעתי זה לא מחדש יותר מדיי כי שינוי לא יהיה ובכל זאת אתן גם איזה תלונה:)
לי מפריע הקטע שיש יבואנים ש"תופסים" נציגויות ובכלל לא מפרסמים ולא פעילים כלל. לא אתן דוגמאות אך זה מטריף. הם פוגעים בכל הקהל וגם במותג.

עלית על נקודה כואבת (נציגויות לא פעילות), מצד שני באחריות היצרנים לקבוע רף פעילות ומכירות ליבואנים שלהם (בכלהעולם לא רק כאן), כלומר מותג "מת" הוא גם באשמת יצרן.

לגבי הסעיף הראשון, לא יהיה שינוי כל עוד אנחנו כותבים בעברית ורוב היצרנים בלעז. ;)

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
חג ומערכת
בוב דילן אמר "החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה מתכנן תוכניות אחרות.."[/QUOTE]

אני כמעט בטוח שאמר את זה ג'ון לנון

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אני שואל את עצמי למה אנשים מוכנים לשלם על פיתה עם טחינה, רסק עגבניות ומאה גרם בשר 48 שקל ב"מזנון" של איל שני
ואז הבנתי את האנלוגיה לתמחור של האודיו, זה לא שהיקר מצדיק את מחירו, הוא פשוט לא גרוע כמו הזול (שניצל סמרטוטי בשמן שלא הוחלף שבועיים עם חומוס מגעיל שמכיל 30% שמן סויה ב 28 ₪).

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
חג ומערכת
בוב דילן אמר "החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה מתכנן תוכניות אחרות.."

אני כמעט בטוח שאמר את זה ג'ון לנון[/QUOTE]
למה כמעט? זה ג’lן לנון, beautiful boy

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ברור, ה"כמעט" זה נימוס בריטי.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
אז?

אף על פי היותה חברת ענק..... כיביתי את התצוגה בשני מגברים משולבים ו pre אחד של Accuphase והיה הבדל בסאונד(מניסיון רק במערכת שלי).
שמעתי נגן מטרונום בכמה מערכות ויש הבדל גדול עם וללא תצוגה.
בסרטרימר אורנדר יש הבדל גדול עם וללא תצוגה....
יש עוד כמה דוגמאות.

לחברות הענק הללו יש נסיון רב בתחום במידה והיו נתקלות בתלונות שציינת היו מחשבות מסלול מחדש.
כנראה שזה לא המצב!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לחברות הענק הללו יש נסיון רב בתחום במידה והיו נתקלות בתלונות שציינת היו מחשבות מסלול מחדש.
כנראה שזה לא המצב!
וואללה.
כנראה שאני מדמיין.
בטוח שהקונגלומרטים האילו לא ימכרו מוצר שהוא פחות ממושלם.
אני בטוח יכול להישען על הידע והניסיון שלך (בסך הכל אני לא כותב באתר וללא כל ניסיון בביקורות וכתבות כמו שלך יש:כל-הכבוד:)
תודה על התובנות:שתוי:

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
וואללה.
כנראה שאני מדמיין.
בטוח שהקונגלומרטים האילו לא ימכרו מוצר שהוא פחות ממושלם.
אני בטוח יכול להישען על הידע והניסיון שלך (בסך הכל אני לא כותב באתר וללא כל ניסיון בביקורות וכתבות כמו שלך יש:כל-הכבוד:)
תודה על התובנות:שתוי:

אין כאן שום עניין לדמיין... במידה והצגים היו מזיקים לאיכות הסאונד תהיה בטוח שחברות העל הללו היו משנות מסלול. כל החברות שהצגתי בפניך בעלות וותק וידע עתיר שנים בתחום.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ואני חשבתי שזה דבר נתון שכשהתצוגה כבויה הצליל יותר טוב, לא צריך חברות על שיגידו זאת מפורשות אפילו נגן זול כמו Marantz cd6005 נמצא ע"י WHF שנשמע יותר טוב עם תצוגה כבויה, חברה לא תכתוב זאת בריש גלי כי התצוגה תורמת ל"לוק" של המכשיר.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
יש לי מוצר שבמנואל מומלץ לכבות את התצוגה לטובת איכות סאונד טובה יותר.
אבל זאת לא חברה מהענקיות.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אין כאן שום עניין לדמיין... במידה והצגים היו מזיקים לאיכות הסאונד תהיה בטוח שחברות העל הללו היו משנות מסלול. כל החברות שהצגתי בפניך בעלות וותק וידע עתיר שנים בתחום.
מה שנשאר לי להבין, שאני סתם הוזה..
באאססה:בכי:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
טכנית בקונסטליישן לא רק שממליצים לנתק את התצוגה, היא גם מתנתקת לבד. יחד עם זאת, במנואל שלהם, יש סשן שלם על עניין התצוגה וכיצד הגיעו למצב בו בכמה שניות שהיא דולקת הצליל לא ניזוק. זה אומר שבעניין התצוגה אני נוטה להסכים עם רוזי.

כמה זה פוגע? אין לי מושג כי אין בקונסטליישן אפשרות לשמוע עם תצוגה דלוקה ליותר מכמה שניות בודדות. אבל אני סומך עליהם שהם כנראה יודעים מה הם אומרים.

עם זאת. באודיו ריסרצ׳ רפרנס 3 שהיה לי, ההבדל בין האזנה עם תצוגה דלוקה לכבויה היה מורגש.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
;)משמח אותי שאתה נוטה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
;)משמח אותי שאתה נוטה

תמיד היה ביננו מתח מיני. הפעם הייתי חייב לחשוף את זה פומבית. מצטער, זה חזק ממני.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור