יש מצבהניסיון שלי עם מספר מכשירים בעלי מסכים שניתן לכבות, תצוגה אינה פוגעת או גורעת מאיכות הסאונד, (לקסמן סדרה 900, דאק סטרימר של cary ו cd דאק יוניסון).
אבל אולי הסטאפ שלי לא מספיק רגיש כדי שיהיה ניתן להרגיש בהבדלים.
אז?מנסיון אישי אין שום קשר... חברות ענק בתחום ממשיכות לייצר יחידות פרה ומגברים עם תצוגות, מקינטוש, לקסמן, אקיופייז, קונסטליישין.
אף על פי היותה חברת ענק..... כיביתי את התצוגה בשני מגברים משולבים ו pre אחד של Accuphase והיה הבדל בסאונד(מניסיון רק במערכת שלי).מנסיון אישי אין שום קשר... חברות ענק בתחום ממשיכות לייצר יחידות פרה ומגברים עם תצוגות, מקינטוש, לקסמן, אקיופייז, קונסטליישין.
לגבי הדיון שהתפתח בנוגע לתצוגה.
כאשר אני מנגן דרך ה-סטרימר (oppo 203 בשלב זה, יוחלף לסטרימר דו ערוצי בהמשך, ה oppo ישאר מן הסתם לקולנוע אצלי),
אני נוהג להעביר את הנגן למצב "pure audio" דבר המכבה כל אמצעי תצוגה ומנטרל לחלוטין את מעגלי ה-ווידאו שלו, -ההבדל דיי דרמטי לחיוב, -חייב לציין.
כאשר אני רואה סרט קולנוע, אני נוהג לכבות אצלי את התצוגה של הפרוססור והנגן, dimm-off.
אני לא חסיד של "אורגן אורות"
תצוגה מוגזמת יכולה לחרפן אותי.
מקינטוש למשל עם תצוגה מוגזמת וילדותית משהו, ניראה מצועצע ומגושם,
מעבר לסאונד הנוראי שהחברה הזו מייצרת (לאוזניי),
גם התצוגה לא מוסיפה להם "חן" ומורידה מבחינתי מערכם.
פוסט נחמד. לדעתי זה לא מחדש יותר מדיי כי שינוי לא יהיה ובכל זאת אתן גם איזה תלונה
לי מפריע הקטע שיש יבואנים ש"תופסים" נציגויות ובכלל לא מפרסמים ולא פעילים כלל. לא אתן דוגמאות אך זה מטריף. הם פוגעים בכל הקהל וגם במותג.
יש מצב
חג ומערכת
בוב דילן אמר "החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה מתכנן תוכניות אחרות.."
אז?
אף על פי היותה חברת ענק..... כיביתי את התצוגה בשני מגברים משולבים ו pre אחד של Accuphase והיה הבדל בסאונד(מניסיון רק במערכת שלי).
שמעתי נגן מטרונום בכמה מערכות ויש הבדל גדול עם וללא תצוגה.
בסרטרימר אורנדר יש הבדל גדול עם וללא תצוגה....
יש עוד כמה דוגמאות.
וואללה.לחברות הענק הללו יש נסיון רב בתחום במידה והיו נתקלות בתלונות שציינת היו מחשבות מסלול מחדש.
כנראה שזה לא המצב!
וואללה.
כנראה שאני מדמיין.
בטוח שהקונגלומרטים האילו לא ימכרו מוצר שהוא פחות ממושלם.
אני בטוח יכול להישען על הידע והניסיון שלך (בסך הכל אני לא כותב באתר וללא כל ניסיון בביקורות וכתבות כמו שלך יש)
תודה על התובנות
מה שנשאר לי להבין, שאני סתם הוזה..אין כאן שום עניין לדמיין... במידה והצגים היו מזיקים לאיכות הסאונד תהיה בטוח שחברות העל הללו היו משנות מסלול. כל החברות שהצגתי בפניך בעלות וותק וידע עתיר שנים בתחום.
משמח אותי שאתה נוטה