לא נכון, תעשה חישוב
אז בוא נחשב:
110 יורו כפול 4.86 = 535 ש"ח.
לי זה עלה קצת יותר כי היורו צנח מאז.
עם זאת, האם M2Tech כבר לא שולחים לארץ כי יש יבואן?
אם כן חבל ויש לשקול כדאיות הקניה.
לא נכון, תעשה חישוב
אז בוא נחשב:
110 יורו כפול 4.86 = 535 ש"ח.
לי זה עלה קצת יותר כי היורו צנח מאז.
עם זאת, האם M2Tech כבר לא שולחים לארץ כי יש יבואן?
אם כן חבל ויש לשקול כדאיות הקניה.
מה ההבדל בין זה לבין להוציא את האודיו דרך ה-hdmi ?
הרי בכל מקרה מדובר במידע דיגיטלי שיוצא ישירות "לא נגענו" מהכונן CD, ללא המרות או תוספות (לכן ההתייחסות לרעש לא ברורה לי), וה- D2A מתבצע ברסיבר.
תקנו אותי. במה אני טועה ?
האם כל ההבדל הוא בדרייבר שעוקף את המיקסר של הוינדוס ?
הלכתי כאן לאיבוד ואני חושש שאיתי לא מעט אנשים!
אם אני מבין - אתם משווים מקורות (מכשיר CD בתור TRANSPORT ומחשב עם או בלי המוצר הנ"ל וסטרימר) ומדווחים שקיים הבדל משמעותי (15% כפי ששמעתי כאן) באיכות האות הדיגיטלי - עוד לפני שהאות עבר המרה לאנאלוג DAC?
אם נניח שקיים איבוד מידע כלשהו - כיצד זה יכול להתבטא בהבדלים שאתם מדווחים? הייתם אמורים להבחין ברעשים וקטיעות ולא בשינוי באופי הצליל אפשר היה גם בצורה מאוד פשוטה לעלות על זה באמצעי מדידה פשוט - מחברים כרטיס קול עם כניסה ויציאה דיגיטלית ובודקים אם יש הבדלים.
אנה תקנו אותי אם אני טועה - אבל למיטב ידיעותי אין הבדל ביכולות פרוטוקול התקשורת של כבל אופטי לכבל קואקסיאלי - מה הצידוק לכן לקנות מתאם ב-800 ש"ח + כבל קואקיסאלי בכמה מאות שקלים נוספים כדי להעביר בסופו של דבר את אותו המידע שכבל אופטי מעביר?
ואפילו אם המקור שלי הוא לא HI RES - לא היה עדיף פשוט לחבר DAC דרך USB במקום עוד תחנה באמצע?
אני תמיד בעד לקנות מהיבואן בארץ. גם אם ההפרש הוא 200 ש"ח ולא 100.
הסיבה היא פשוטה. ככל שנקנה כאן יותר כך נראה כאן יותר מוצרים וביותר זול. אם כולנו נחשוב על הכמה שקלים חיסכון {אפשר לחשוב כבר מה ההפרש}. אז אין לנו שום זכות דיבור על פערי המחיר בין הארץ לחו"ל.
ובלי קשר.
המוצר הזה מתומחר מעולה, לא מוצא שום סיבה לקנות אותו מחו"ל.
אחריות? שקט נפשי? אני בטוח שאם יקרה משהו - 10 שקל דואר רשום לאיטליה והם יתקנו לך את הממיר בחינם.
אולי לך . לי בעקרון אם המחיר יותר מיד גבוה , ואין לי בעיה של משלוח , אני קונה בחו"ל .165 שח הפרש בשביל שקט נפשי ואחריות, זה מחיר הוגן.
למי שהחליט לקנות את זה אין שום סיבה לקנות מחול, ההפך.
מיכאל כמה עולה דגם ה-Evo? האם זה כולל ספק כח חיצוני או רק "הכנה"?
הם כבר מוכרים אותו ? האם המחיר הוא המחיר של היבואן בארץ או מחיר בחו"ל ?