Lavardin IS Reference – מגבר משולב במבחן

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תראה, לטעמי קדם הוא יצור מוזר כזה.. תיאורטית עדיף בלעדיו (תיאורית המסלול הקצר וכו) ומעשית קשה מאוד ליצר אחד באמת, אבל באמת טוב עם שינוי כמעט אפסי של סיגנל הכניסה. כאשר מגיע פתאום יצור כזה, השלט מבחינתי לא פקטור.

אשמח להמלצה על קדם עם שלט בתקציב של 10-15k, או אפילו גבוה יותר, שיתקרב לאלגרי.

קדמגבר של מגבר משולב של avm, טרילוג׳י, nat, סגדן. יש לא מעט ביד שניה כמו ה-cat. במבחן שהתבצע אצל אלדר האלגרי לא יצא עם ידו על העליונה.

תראה. האלגרי הוא קדמגבר פנומינלי. מדהים למחירו. אבל מכאן ועד לעשות אותו הטוב ביותר שניתן לקנות? וואלה. זה לא המצב.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רוב הכסף הולך על מנגנון הוליום כשעושים קדם.והוא נשלט עיי שלט מפלסטיק ב50 שקל

עובדתית זה לא נכון.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
למה קמת כל כך מוקדם ?
מסכים ! יש יותר טובים ממנו ,

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא קם אף פעם על פי רצוני.
הילדה מכתיבה את שעות היקיצה.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
היי נמר,

הרגע סיימתי מכין סנדוויצים לחברה בבוקר... אצלי זה פרוייקט... אין על ילדים, הכי כיף גם אם קמים מוקדם :)

בלי כל קשר אם יש טובים מהאלגרי (ואני מניח שיש, בלי להכנס למה זה טוב וכו. הרי אין מוצר מושלם), מה שניסיתי לטעון שיש סיטואציות, תלויות תקציב, שבהם אם מוצר יושב טוב על המערכת, ובעל ביצועים יוצאי דופן יחסית למחירו, אז אקנה אותו גם אם אין שלט. כך היה אצלי עם פסיבים.. התרגלתי לסאונד בלתי צבוע מתובל בחנקן נוזלי.. קשה לי לחזור אחורה. (ועכשיו מופיע לו הביבי רפרנס יד שתיים... ינעל העולם..מת לבדוק אותו.. אבל חלאס אני מרושש :))

לגבי מבחן הקדמים, אל תשכח שזה דירוג ממוצע ולא אינדיבידואלי. ז"א במצב נתון, אם פלוני אוהב מוצר X, אבל לא יוצא גבוה בדירוג, האם צריך פלוני להקשיב לעצמו או לאחרים? (למרות שקשה להיות חזק בקטע הזה... אם יבואו 10 אנשים לאודיופיל מדופלם ויגידו שומעים פלקט, פתאום הוא יתחיל לשמוע אצלו רק את החסרונות של המערכת :) והרי אין מערכת בלי חסרונות...)

נ.ב פתאום אני רואה שנהיתי חבר משקיען. וואלה מגנוב

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
נראה לי נהיית ״חבר שקוע״

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
ניסיתי לחשוב על תשובה מתחכמת ולא הצלחתי :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור