כשהכתב טוען שההבדל שהמפצל עושה הוא בסדר גודל של "הפערים באיכויות עם המפצל ובלעדיו מגלים ניואנסים שמפצל ביתי רגיל אינו מסוגל לחשוף, כמו למשל את המפגש בין הפטיש ל״עור״ בתוף הרגל, את עוצמת הידוק ה״עור״ עצמו" וגם טוען שההבדל הזה מדיד... אז כן, דמאיט, בהחלט אכפת לי לראות את השורה הזו מתורגמת למספרים. אני חושב שזה גם האינטרס של אתר אודיו שמתיימר להחזיק איזשהו משקל מקצועי בתחום.
השחור בחוץ זה אריג של שחפצים ותרמילי שטח שתפרתי את הכבל לתוכו ,יש סיכוך נחושת בפניםאלדר , יש סיכוך בפנים . ומזה השחור בחוץ , shrink ?
מתי הפנסיה, אלדר? אני בטוח שכולנו יודעים מה יקרה כשתצא לגמלאות. להתחיל לחשוב מעכשיו על שם לחברה?השחור בחוץ זה אריג של שחפצים ותרמילי שטח שתפרתי את הכבל לתוכו ,יש סיכוך נחושת בפנים
מתי הפנסיה, אלדר? אני בטוח שכולנו יודעים מה יקרה כשתצא לגמלאות. להתחיל לחשוב מעכשיו על שם לחברה?
Schniztel Wire
Schnitzel Acoustics
Schnitzel Quest
Eldar Innovations
Eldartech Cables
Eltech Industires
והפייבוריט שלי: Eldar Chords
כשהכתב טוען שההבדל שהמפצל עושה הוא בסדר גודל של "הפערים באיכויות עם המפצל ובלעדיו מגלים ניואנסים שמפצל ביתי רגיל אינו מסוגל לחשוף, כמו למשל את המפגש בין הפטיש ל״עור״ בתוף הרגל, את עוצמת הידוק ה״עור״ עצמו" וגם טוען שההבדל הזה מדיד... אז כן, דמאיט, בהחלט אכפת לי לראות את השורה הזו מתורגמת למספרים. אני חושב שזה גם האינטרס של אתר אודיו שמתיימר להחזיק איזשהו משקל מקצועי בתחום.
השם המועדף -ALLAYUSTOR CABLES
מתאים לתא טרור אירופי של דאע"ש,עם שם כזה רוב הצרכנים יהיו מקטאר,מדובאי, אולי.השם המועדף -ALLAYUSTOR CABLES
זה אכן נשמע מפוצץ בביקורת, אבל אם הייתי אומר לך שמפצל טוב בעל סינון EMI פאסיבי, הוריד ב3DB רעש שהיה קיים ב50Hz אז זה יותר נח לך?
כי הורדת רעש ולו הכי מינורית במערכת שקופה מאוד- חושפת עוד פרטים קטנים שלמעשה מוסתרים ע"י רעש זה או אחר .
לכלוך בתחום הבאס מאפיל על המיד ועל הניקיון הכללי בתוצאה. יתכן שחלק מהאפקט על מוחנו הוא פסיכו אקוסטי
אך זה אינו משנה את השורה התחתונה- שסינון רעש קל בתחום 50Hz חשף עוד פרטים במערכת.
ועל זה ייאמר טלפון שבור:עצם העובדה שהשקעים יושבים בתוך מארז מסגסוגת מתכתית עבה , (במקום רחמנא ליצלן ,רב שקע ישראלי של ניסקו מפלסטיק) , וכבל טוב בכניסה , ובאופן טיבעי מרחיק את ריכוז הכבילה מהמכשירים עצמם ,אין ספק שיוסיף שקט ,אם ב-30db?
את זה בודאי ניתן למדוד .
נכון אורי.
אבל להוריד רעש בלי להוריד עוד דברים יחד איתו הופך להיות כנראה יותר מסובך.
דווקא אמר לי את זה פיזיקאי די מוכשר.
״לטפל ברעשים זה קל. החכמה היא לטפל רק ברעשים שלא קשורים למוסיקה״.