ואם לשרשר אותו לעוד מפצל עם כבל טוב ,אז יהיה עוד יותר טוב ?כבל חשמל איכותי מהקיר שנכנס למפצל פסיבי טוב נשמע הרבה יותר טוב מחיבור הציוד ישירות לקיר
זה אומנם הרבה יותר יקר אבל אלו החיים
אף אחד לא דיבר על הציוד "שלך". לא מעניין אותי מה הציוד שלך, כשאנחנו על גבי הפורום. מעניין אותי להבין יותר טוב את המוצר דרך הסקירה שלך, ובמקרה של מפצלי חשמל פסיביים, בניגוד לרמקולים, זה הרבה יותר קל על דרך ההשוואה, כי אני בטוח שלרוב האודיופילים שמחשיבים עצמם רציניים בתחום יש פיתרון חשמל כזה או אחר.מתן.
לאוידה יש יתרון שהוא גם חסרון. ניתן להשתמש בדופלקסים (שני שקעים) מחומרים שונים וכך לבנות מפצל שמאפשר לשנות את אופי הצליל בהתאם לשקע המועדף. הבעיה היא כאשר המערכת נשמעת טוב יותר עם סוג מסויים של חומר ואז ״נתקעת״ עם שני דופלקסים שאינם מתאימים למערכת שלך. לאיזוטאק אין את האפשרות הזו.
איכות הבניה בשניהם היא מעולה. העיצוב של האוידה נאה יותר לטעמי.
בהשוואה בניהם, מצאתי שהאיזוטק ושקע ה-Beryllliumשל האוידה מאוד דומים אחד לשני. שניהם מאוד שקטים, מאוד מפורטים ופתוחים ויחד עם זאת מאוזנים. זה לא ״חם״ לא ״אנליטי״. מאוד נטרלי, שקוף וטבעי.
החסרון של האיזוטק הוא שאתה לא יכול להרכיב סט מסוגים שונים של שקעים. האמת היא שבאף מפצל מלבדו אתה לא יכול לעשות את זה.
לעומת זאת. האיזוטאק היה טוב יותר למגבר ולקדמגבר מאשר ה-Paladium שגם אותו יש לי. אבל פחות טוב ממנו למקור הדיגיטלי שלי. ה-Paladium היה יותר ״אנלוגי״ בצליל שלו. יותר ״עשיר״. אבל כמו שאתה יודע, זה משתנה ממוצר למוצר. הזהב פחות טוב מכל הבחינות מהאיזוטק. פחות מהודק, החלטי, מיידי ומפורט.
ושוב אני חוזר ואומר.
אין לי בעיה להשוות בביקורת לציוד שלי אם מדובר במבחן השוואתי. ברגע שלא כך המצב, והמטרה היא לעודד חובבים להשקיע במפצל איכותי יעודי לאודיו. אני לא משווה בניהם. אבל בתגובות לביקורת, אני עונה על כל שאלה. גם אם היא ״מסבכת״ אותי עם היבואנים. במקרה הזה, יכול בהחלט להיות, שאם הייתי משווה אז בין שניהם, הייתי בוחר באיזוטק. מדוע? משום שהוא זול משמעותית והביצועים שלו לא נופלים מהאוידה אם משתמשים בסוג חומר אחד. במידה ומשלבים חומרים בהתאמה למערכת, לאוידה יתרונות משמעותיים.
ומכאן כל אחד יעשה את השיקולים שלו.
ואם לשרשר אותו לעוד מפצל עם כבל טוב ,אז יהיה עוד יותר טוב ?
לא יודע מאיפה הבאת את זה.כבל חשמל איכותי מהקיר שנכנס למפצל פסיבי טוב נשמע הרבה יותר טוב מחיבור הציוד ישירות לקיר
זה אומנם הרבה יותר יקר אבל אלו החיים
שמח שלא מכרת הקפטובטור ,כבל מצויין ,לפעמים יותר טוב מהאלומינטה.ההבנה שלי בעניין :
מעבר לאספקת החשמל למערכת שצריכה להיות נקייה מנפילות מתח של צרכנים משותפים זוללי חשמל , במיוחד ברגע ההפעלה שלהם שמכניס פיק גבוהה פי 6 מזרם העבודה שלהם , איכות הארקה קריטית לניקיון הקו מעבר ליציבותו .
לכן : אצלי יש הארקה ניפרדת שמגיעה מאלקטרודה נחושת שטמונה עמוק באדמה ,ועולה חוט 10 לחלל דרך הקיר דוך מבחוץ ,עד לדופלקס בקיר שמקבל מתח מקוו ניפרד בלוח ,מהדופלקס בקיר , כבל 2 מטר (אילומינטה jps) עד לשנאי המבדל הראשון (1.5 kva c core ) שעליו מותקן גם דופלקס , שמוציא פעם אחת להגברה ,עם הרמוניק מג׳יק רפרנס סילבר , והשני לשנאי מבדל נוסף ( 0.75 kva dual balance) שגם עליו יש דופלקס ,ומשורשרים ביניהם עם jps captovatore , ויוצא מימנו לדיגיטל עם קריסטל דרימליין .
הדופלקסים הם r1 אויידה סהכ 3 , האינלטים פיורוטק היי קורנט מהסידרה הכי גבוהה .
יש גם קוו ״ רגיל ״ בחלל , עםצדופלקסיםצשל גוויס , שהליהן מחוברים צרכנים שלא שייכים למערכת , מטענים , תאורת עמידה , מודם וכו׳ .
בגדול ניסיתי כבר את כל השילובים של נקודות ההזנה לרכיביי המערכת , גם במתכונות שונות ( כל מיניי plag & play , וגם לתקופה בלתי מוגבלת של זמן לנסות לראות עם עדיף / חסר משהו ? ) , ומה שאני יכול לאמר לאור ההבדלים העצומים : שמסקנתי היא שללא השנאים דרך הקוו הניפרד והארקה הייעודית , אין מה שביכלל גורם לי להדליק המערכת לישמוע מוזיקה.ניסויי מעניין נוסף שגם עשיתי : זה להזין המערכת מהקוו ה ״ רגיל ״ דרך השנאים , כמובן שגם נחמד ועשרות מונים טוב יותר מאשר ללא השנאים ,אבל פחות טוב בכמה מונים מאשר מהקוו הייעודי עם השנאים.
מפצלים לא רק שאין לי ביכלל , כי אני לא צריך , אם לא מטעמיי נוחות , גם את הדופלקס בקיר הייתי מבטל , ויוצא ישירות מהכבל הייעודי מהלוח,והארקה הניפרדת ,ישירות לשנאי הראשי (גם ללא תקע ואינלט) ,וממשיך הלאה.לכן למי שאוליי שאל או התלבט בעניין , מה שאני יכול להמליץ לו , זה לפחות קוו ניפרד רק למערכת במידת האפשר.והמשך חיווט המכשירים לפחות עם מפצל טוב וכבלי חשמל אחכותיים לפי התקציב והטעם כמובן.בהצלחה.
שמח שלא מכרת הקפטובטור ,כבל מצויין ,לפעמים יותר טוב מהאלומינטה.
היי שניצל ,האמן לי שהייתי שמח יותר אם היי. למה ... ? !
אבל עשיתי בעצתך , והחלפתי לו הקונקטורים הרזים ,לפיורוטק , ועכשיו אין מצב שביכלל אחשוב בכיוון למצוא לו אלטרנטיבה . שבוע טוב.
, תודה שניצל , צפה הגעה בהקדם .מזמין אותך לשמוע את אלו שבתמונה יחסית לאלומינטה ,תהיה השני בארץ עם חבלי כביסה של JPS
מבחינת הקוטר התכוונתי .למה נכדים? בנוי באותה צורה כמו האולטימיט של אנלייסיס רק יחי ההבדל הקטן.
צפה בקובץ המצורף 21483
ביקורת שכתובה נהדר, נכונה תחבירית ומשתמשת בשפה לעילא ועילא,
אממה - מה חסר לי פה?
חיבור בין הכותרת לתוכן -
מצד אחד הצהרה "לא וודו" מצד שני משפט כמו "זה מוצר שכדי להבחין ביכולות שלו צריך נסיון והבנה למה להאזין", וזה ידידי, משפט שמגיע לרוב מודבק על תווית של בקבוקי שמן נחשים.
אז לאן אני חותר בעצם?
בביקורת כזו הייתי מצפה לגרפים, לניתוח כמותי ולא איכותי, להדגמה אמפירית של השיפור שמוצר כזה מביא עימו, למה? כי זה מוצר שב99.9 אחוז מהמקרים יישא על מצחו את אות הוודו. ואם רוצים לצאת בכותרת נחרצת כל כך - צריך לגבות אותה במספרים ולא בתחושות בטן.
אם לא מדובר במגבר או רמקול או מקור, אבל כדי להבחין בהבדל שהוא יוצר צריך שיערות באוזן ולא סקופ - חובת ההוכחה היא על המוצר.
זה לטעמי
(גילוי נאות - בדירה האחרונה שלי היה קו חשמל נפרד למערכת ומפצל מהום סנטר)
המחקר הזה לא קשור לתחום שלנו.
במקרה בתחום שלנו ההבדלים הללו נמדדים.
יש הבדלים מדידים בין כבלי חשמל, רמקול, אינטרקונקטים ומפצלים.
בינגו.
אז איפה הן המדידות?