Goal Zero - נירוונה אודיופילית

מאסטרו צפון

עוסק בתחום
מעורבות
53
נקודות
28
כן, מדובר באותם מכשירים. בעקבות אי-הבנה מסוימת במשלוח הקודם מארה"ב, היבואן שיווק את ה-1500x במחיר רצפה כדי לגמור את המלאי. והוא אכן נגמר במהירות מדהימה.

מאסטרו צפון

עוסק בתחום
מעורבות
53
נקודות
28
מה העומס המקסימלי שכל דגם יכול לספק?
כל הדגמים מ-1000x ועד 6000x
עובדים עד 2000 וואט, עם surge עד 3500 וואט. בכל מקרה, אם אין לך מגבר סמיטריילר, אין שום בעיה.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
חשוב להדגיש כי ההשפעה על מקורות בלבד היא עצומה.
מכשירים כמו קדם מגבר או פונוסטייג׳ גם הם בד׳כ צרכנים קטנים.
כך שגם מי שלא מעוניין לחבר הגברה מכל סיבה שהיא יקבל שיפור עצום.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
8.5 אמפר ברגיל וכ 15 אמפר בפיק אם אני מבין אותך נכון?

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
כדי לסבר את האוזן
לקוח שכבר רכש Yeti 1500 מחבר אליו את כל המערכת, כולל מגבר כבד
עם שנאי של 1.5KVA
הוא מדווח שאחרי שעות שמיעה רבות ביום המצבר יורד ל 60% (כשהוא כמובן מנותק ממתח הרשת. עצמאי לגמרי).
בזמנו החופשי המצבר בטעינה.

כמובן שאפשר לשמוע גם כשהמצבר בטעינה ואז אין מגבלת זמן בכלל.

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
האם איכות הסאונד אינה נפגמת/משתנה כשהמצבר יורד למשל ל-60 אחוז?
לא באופן תיאורתי, האם בדקתם את זה בשטח?
כנ"ל לגבי האזנה בזמן שהמצבר בטעינה.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
אני לא הבחנתי בשינוי גם ב 30%. שים לב ש 60% זה אחרי הרבה שעות האזנה.

במצב מנותק מטעינה בעל אוזניים רגישות ירגיש שיפור.

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
כשמדובר בסוללות גדולות כדאי להכניס לשיקולים גם את טובת כדור הארץ.

Slim1900

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
ואתם שמעתם באמת את ההבדל בסאונד לטובה?

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
האם המצבר יורד בתפקוד שלו עם הזמן ועם מחזורי הטעינה, עד שהוא הולך לגמרי? (כמו מצבר של רכב נניח) והאם אפשר להחליף רק את המצבר במצב כזה ולא צריך לזרוק את המכשיר כולו?

מאסטרו צפון

עוסק בתחום
מעורבות
53
נקודות
28
האם המצבר יורד בתפקוד שלו עם הזמן ועם מחזורי הטעינה, עד שהוא הולך לגמרי? (כמו מצבר של רכב נניח) והאם אפשר להחליף רק את המצבר במצב כזה ולא צריך לזרוק את המכשיר כולו?
לגבי השאלה הראשונה, לא יכול לענות בוודאות. היצרן טוען שבשימוש סביר, אורך החיים של המצבר יכול להגיע לעשר שנים.
לגבי השאלה השנייה, היצרן הודיע שבסביבות אפריל 2022 הם יצאו עם סוללה להחלפה.

למה

חבר משקיען
מעורבות
837
נקודות
113
אותי קצת מפחיד עניין הבטיחות,כאשר כל שבוע אנחנו שומעים על התפוצצות סוללת ליטיום ושרפות בבתים. רק ליפניי כמה ימים בפתח תקווה נשרף למוות ילד בן 12 מהתפוצצות סוללת קורקינט.

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
שיהיה לכם בהצלחה.
לי כנראה המכשיר הזה פחות מתאים.
אצלי (ואצל רבים) המגבר דולק כל הזמן, ואני בטח לא מתכוון להתעסק עם הטענות מרובות או לחלופין עם העברות כבל החשמל בין הגנרטור הנייד בזמן האזנה ובין השקע החשמלי שלא בהאזנה.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
לא צריך להתעסק עם הטענות. המכשיר מחובר קבוע לחשמל ואם רוצים אז מנתקים בזמן האזנה. אני לא ניתקתי כמעט בכלל מאחר והשיפור עצום כך או אחרת.

בעניין בטיחות, שמעת פעם על מכשיר כזה שהתפוצץ? אני נוסע על רכב חשמלי ואני עדיין בחיים…

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
811
נקודות
113
האם דבר כזה ״עמיד״ בפני הפסקות חשמל רגעיות (או ממושכות) ללא השפעה (הפסקת עבודה) של המערכת בדוגמא ליו פי אס (זה די מזכיר לי תפקידו למרות שזה לא רשום רשמי)…
אומרים שלא טוב יו פי אס כי מכניס רעשים, גם כאן תכלס סוללה ....

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
לא צריך להתעסק עם הטענות. המכשיר מחובר קבוע לחשמל ואם רוצים אז מנתקים בזמן האזנה. אני לא ניתקתי כמעט בכלל מאחר והשיפור עצום כך או אחרת.

בעניין בטיחות, שמעת פעם על מכשיר כזה שהתפוצץ? אני נוסע על רכב חשמלי ואני עדיין בחיים…

וזה בטוח או לחלופין לא מקצר משמעותית את חיי הסוללה שהגנרטור הנייד מחובר באופן קבוע לחשמל?

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
האם דבר כזה ״עמיד״ בפני הפסקות חשמל רגעיות (או ממושכות) ללא השפעה (הפסקת עבודה) של המערכת בדוגמא ליו פי אס (זה די מזכיר לי תפקידו למרות שזה לא רשום רשמי)…
אומרים שלא טוב יו פי אס כי מכניס רעשים, גם כאן תכלס סוללה ....

עמיד לחלוטין ועצמאי לחלוטין. זה לא UPS שבאמת לא נותן סאונד טוב, יש שם ממיר AC ברמה טופ.

למה

חבר משקיען
מעורבות
837
נקודות
113
כל אחד יעשה את החישוב שלו,אבל אני בכל זאת לא הייתי מכניס מכשיר כזה הביתה מטעמיי בטיחות.;)

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
וזה בטוח או לחלופין לא מקצר משמעותית את חיי הסוללה שהגנרטור הנייד מחובר באופן קבוע לחשמל?

אבדוק עם היצרן.
האמת שאם אתה לא מחבר מגבר זה ממש לא רלוונטי כי זה מחזיק הרבה שעות ואתה יכול לנתק ולהנות ממכסימום איכות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור