exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,126
- נקודות
- 113
תתחדש חביבי. רמקול נפלא והצבע מיוחד מאוד.
נראה מעולה, שבוע הבא אני בא לשמוע!
בלי איומים
תתחדש חביבי. רמקול נפלא והצבע מיוחד מאוד.
נראה מעולה, שבוע הבא אני בא לשמוע!
מה אתה בא לראות/לשמוע בתולה? .....תן קצת זמן לגיא להתעסק איתה לבד.... עד שתיפתח ......באקדמיה קוראים לזה "ברייק אין"נראה מעולה, שבוע הבא אני בא לשמוע!
כשיהיו לך רמקולים כאלה חדשים ותתנסה איתם ב 300 שעות הראשונות, תבוא ותספר לנומה אתה בא לראות/לשמוע בתולה? .....תן קצת זמן לגיא להתעסק איתה לבד.... עד שתיפתח ......באקדמיה קוראים לזה "ברייק אין"
מה אתה בא לראות/לשמוע בתולה? .....תן קצת זמן לגיא להתעסק איתה לבד.... עד שתיפתח ......באקדמיה קוראים לזה "ברייק אין"
מה אתה בא לראות/לשמוע בתולה? .....תן קצת זמן לגיא להתעסק איתה לבד.... עד שתיפתח ......באקדמיה קוראים לזה "ברייק אין"
יש מקומות בהם בתולים נחשבים למעלה נחשקת.
אהבתי את תיאור החוויה גיא. ברשותך שתי שאלות.
1) מהו הוויסינג של רמקולים/דרייברים קרמים לתפיסתך?
2) כתבת שהרמקול פחות מערב אבל עדיף מבחינתך. לא הבנתי כ"כ את ההבחנה הזו. איך אתה מגדיר את המונח "מערב"?
הבנתי. אבל האם אתה יכול לתאר מה זה שבצליל שמעייף אותך. מה לא נשמע לך שם?
הוויסינג של טידל ומרטן כ''כ שונה כך שלא הייתי מנחש ששניהם קרמיים אם לא הייתי יודע.לכל ההרמקולים הקרמיים שהאזנתי עד היום היה את אותו הוויסינג/צליל שאני לא מתחבר אליו, בין אם מדובר בגאודר, מרטן או טידל.
הצליל שדרייבר קרמי משמיע.
גש ושמע גאודר, מרטן או טידל בכולם קיים "גוון צליל" מסויים שהדרייברים משמיעים - לי קשה איתו.
את גאודר שמעתי מעט מאוד,אבל עם מרטן וטידל יש לי הרבה מאוד שעות טיסה ..מקווה שאני אצליח לתאר את הדברים, לכל חומר יש וויסינג מסויים (עץ, מתכת, מים, פלסטיק וכו), לכל ההרמקולים הקרמיים שהאזנתי עד היום היה את אותו הוויסינג/צליל שאני לא מתחבר אליו, בין אם מדובר בגאודר, מרטן או טידל.
האוזן שלי מתעייפת מהסאונד שדרייבר קרמי מוציא (ברמקולים שהוזכרו לעיל).
בפחות מערב אני מתכוון לפחות צובע, מדובר ברמקול סופר ניטראלי.
אני שומע אצלי גאודר ולא מרגיש בשום דבר קרמי ששונה מרמקול קונבנציונלי.
אני שמעתי אצל נמר טידל ארוכות וזה נשמע רמקול רגיל ומדהים לחלוטין.
יש לאנשים שלא שמעו מן מחשבה משונה הנובעת מהמילה קרמי = קרמיקה= סאונד בהיר או מציק , וזה ממש לא נכון ולא בכיוון , כי רמקול קרמי איכותי נשמע כמו רמקול רגיל ואין דבר כזה ״אופי קרמי״.
כלומר אין דבר כזה סאונד קרמי אלא מדובר רק בדרייברים מסוג אחר, זה הכל.
כלומר אני מקבל אחד שיאמר לי, שמעתי ולא אהבתי , אבל הוא לא אהב את הרמקול , ואין קשר למילה קרמי.
ענקי הרמקולים בעולם כגון : טידל, גאודר,מרטן ,אלבדו, אוולון , ועוד משתמשים בדרייברים של אקוטון קרמיים
הנחשבים לבין היקרים בעולם ,שבהם משתמשות בד״כ יצרניות רמקולים איכותיים , זה הכל.
וכל החברות הללו מיצרות רמקולים שונים בתכלית בכיוון הצליל ואין דבר משותף בינהם זולת זה שהם משתמשות בדרייברים קרמיים בדיוק כמו שאין שום דבר משותף בין יצרניות הרמקולים הקונבנציונליים בסאונד בגלל שרובם משתמשות בדרייברים של SEAS או Scan Speak .
מצד שני שלא יובן פה שרמקול קרמי יותר מפורט או יש לו משהו אחר שאין לרמקולים עם דרייברים אחרים
מאחר ויש המון רמקולים שאין להם דרייברים קרמיים והם בהרבה מקרים גם יותר טובים .
לכן בקיצור ולסיכום ,לדעתי צריך לשמוע רמקול שאוהבים בלי קשר מאיזה דרייברים הוא מיוצר.
אמיר ארמה
אני שומע אצלי גאודר ולא מרגיש בשום דבר קרמי ששונה מרמקול קונבנציונלי.
אני שמעתי אצל נמר טידל ארוכות וזה נשמע רמקול רגיל ומדהים לחלוטין.
יש לאנשים שלא שמעו מן מחשבה משונה הנובעת מהמילה קרמי = קרמיקה= סאונד בהיר או מציק , וזה ממש לא נכון ולא בכיוון , כי רמקול קרמי איכותי נשמע כמו רמקול רגיל ואין דבר כזה ״אופי קרמי״.
כלומר אין דבר כזה סאונד קרמי אלא מדובר רק בדרייברים מסוג אחר, זה הכל.
כלומר אני מקבל אחד שיאמר לי, שמעתי ולא אהבתי , אבל הוא לא אהב את הרמקול , ואין קשר למילה קרמי.
ענקי הרמקולים בעולם כגון : טידל, גאודר,מרטן ,אלבדו, אוולון , ועוד משתמשים בדרייברים של אקוטון קרמיים
הנחשבים לבין היקרים בעולם ,שבהם משתמשות בד״כ יצרניות רמקולים איכותיים , זה הכל.
וכל החברות הללו מיצרות רמקולים שונים בתכלית בכיוון הצליל ואין דבר משותף בינהם זולת זה שהם משתמשות בדרייברים קרמיים בדיוק כמו שאין שום דבר משותף בין יצרניות הרמקולים הקונבנציונליים בסאונד בגלל שרובם משתמשות בדרייברים של SEAS או Scan Speak .
מצד שני שלא יובן פה שרמקול קרמי יותר מפורט או יש לו משהו אחר שאין לרמקולים עם דרייברים אחרים
מאחר ויש המון רמקולים שאין להם דרייברים קרמיים והם בהרבה מקרים גם יותר טובים .
לכן בקיצור ולסיכום ,לדעתי צריך לשמוע רמקול שאוהבים בלי קשר מאיזה דרייברים הוא מיוצר.
אמיר ארמה