matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
אצל שלמה היית?אוהב אותך אח אבל אבל זכור לי שבמספר פעמים בהם ששוחננו, כולל בעת האחרונה ציינתי שאני לא מסתדר עם רמקולים קרמים - לא שיניתי דעתי גם אחרי הביקור האחרון בשבוע שעבר, וכן הסטאפ שלך מדהים בכל מימד אבל קשה לי איתו.
צא מנקודת הנחה פשוטה, לכל אחד מאיתנו מבנה אוזן שונה ולכל אחד מאיתנו טעם שונה - one size does not fit all
רבאק, עברתי לכתוב בממד בגלל אזעקה עולה ויורדת
אני שואל כי שתי המערכות האלה הן דבר והיפוכו. המכנה המשותף היחיד שלהן הוא שהן באותה עיר ושתיהן מהנות. אתה יודע מה? גם זה לא בדיוק. של שלמה יותר כייפית. של נמר יותר מדוייקת.
אני יכול להבין למה יש לך בעיה עם המערכת של נמר, ללא ספק. בתור אחד שיש לו רמקול דומה לשל נמר, אני אמור להרגיש +- בבית אצלו, אבל ההגברות שלנו שונות מאד. אצל נמר זה האמ-אמא של הנייטרלי, מדויק ומאוזן. להגיד לך שזה אף פעם זה לא חורק טיפה באוזן? קשה לי להגיד לך. (שמעתי אותה פעם האחרונה לפני הכבלים) אבל זאת מערכת ללא פשרות של אדם שיודע מה הוא רוצה. אני מכבד בניה כזאת מאד ובהחלט נהנה מהמערכת הזאת, ויותר מזה - אישית, תמיד אעדיף דיוק על נעימות. אבל זה באמת כבר ענין של טעם.
אצל שלמה, לעומת זאת, המערכת הרבה יותר ידידותית למשתמש, וקשה מאד לא לאהוב אותה. לכן אני שואל אם היית אצלו. מענין אותי, בהנחה שכן, מה לא אהבת שם.