בבליינד טסט בספק אם תשמע הבדל ביניהם לבין DAC ב1000 דולר בכללהאם הסלקט הוא סוג של אוכל?
בנוסף רציתי לומר שההבדל בין MSB ל EMM שיש לי לשמחתי הוא בדיוק 2 דקות של האזנה ואז הכל נשמע דומה !
לא יודע לגבי בליינד טסט, אבל בבליינד דייט אני דפינייטלי מזהה אותךבבליינד טסט בספק אם תשמע הבדל ביניהם לבין DAC ב1000 דולר בכלל
תגיד, יא ילד כאפות מושתן וחסר תועלת, בוא נניח ואתה צודק - בוא נניח שאין הבדל שמיע. בוא גם נניח שאין הבדל במדידות.בבליינד טסט בספק אם תשמע הבדל ביניהם לבין DAC ב1000 דולר בכלל
אחד החזקים. תודה.לא יודע לגבי בליינד טסט, אבל בבליינד דייט אני דפינייטלי מזהה אותך
דפנטלילא יודע לגבי בליינד טסט, אבל בבליינד דייט אני דפינייטלי מזהה אותך
מתנוש מתנושתגיד, יא ילד כאפות מושתן וחסר תועלת, בוא נניח ואתה צודק - בוא נניח שאין הבדל שמיע. בוא גם נניח שאין הבדל במדידות.
איזה הצדקה עסקית יש לחברה להשקיע כ"כ הרבה בטכנולוגיה? למה לא פשוט לעשות קופסת אלומיניום מדהימה, לשים בה ביצה מזהב, ולקחת על זה את אותם $100K?
מי שמך להחליט מה שווה הטכנולוגיה שלהם?
כמה זחיחות, בורות ויוהרה מתנקזים לאדם אחד, זה פשוט הזיה. חשבתי אתם קיימים רק בקמפוסים של א-בינארים מגדרית בארה"ב.
מתנוש מתנוש
מה נסגר עם המילים היפות האלה שלך ?
נגעתי בנקודה רגישה או מה ?
חכם סיני פעם אמר
מי שמך להחליט,כמה זחיחות ויוהרה
ובעברית צחה-הפוסל במומו פוסל.
דבר שני לא אמרתי כלום על הטכנולוגיה שלהם או עליהם בכלל
אמרתי בכללי היום קשה להבדיל בין DACs בלי קשר למחיר , וזה נבדק גם במדידות אלקטרונית שמוכיחות שחור על גבי לבן שהטכנלוגיה היום כ"כ מתקדמת שגם אם לאיזה סופר DAC יש נתונים טיפה יותר טובים זה כבר בתחום של הלא ניתן לשמיעה /אבחנה בכלל .
כנ"ל לגבי דאבל בליינד טסטס שמוכיחים שוב שאין הבדל של שמים וארץ בין DACs כמו שמנסים לצייר ולעתים אין הבדל בכלל.
בחיים אני לא אוכל לרכוש DAC על חלל אבל אני גם לא מתאבל על זה כי אני יודע שב3000 דולר אני מביא DAC שמשתווה לכמעט כל DAC בכל מחיר.
אומר שהמחיר הוא לא בהכרח פקטור לאיכות הסאונדלא מבין מה אתה אומר, של כל הממירים לאוזנייך נשמעים אותו דבר?
אומר שהמחיר הוא לא בהכרח פקטור לאיכות הסאונד