נתקלתי בשרשור הזה בהמון מילים ומושגים שאינני מכיר או מבין את משמעותם ,לא נראה לי שיש חשיבות לידע נזה שאתם צוברים מקריאה של מאמרים שונים , לי זה נשמע כמו גברת בגינה שאומרת לחברתה " הילד שלי קומפליטלי ספויילד " ,
דווקא לאחרונה מנסה לחפור קצת לגבי הפרעות גיטר ,RFI , הפרעות מגנטיות , שימוש החומרים כמו MU METAL , שיש לי למכביר , גראונדינג , ספקים לינארים , שנאים מבדלים ענקיים, פילטרים מסוגים שונים לחשמל , שעונים למיניהם (פמטו , סוטם ועוד ) (שיש לי אותם) ולמרות שהצליל נקי גם ככה שמתי נגד עיין הרע לאחר קריאת מאמרים רבים בנושא של מומחים בתחום , מוכרח להודות שלא היה לצערי אפקט שמיע או דרמטי ,
בתערוכה במינכן יצא לי לפגוש את המומחים האיטלקים שכידוע אני דובר את שפתם הייטב , וגם את המכייל מערכות מס 1 באירופה , לא שהם מזלזלים חלילה ביצרניות כמו טאיקו ו מסב , די ,סי ,אס -אבל לדעתם כאשר הממיר סביר במחיר הגיוני , סוויטצ" טוב מחברת מחשבים רגילה , יש חשיבות מרובה לדברים אחרים לגמרי , כמו למשל התאמת הפאסות חשמל בהתאם למכשיר , יש לי המון הופכי פאסה שבשימוש בעדינות שינו לי את גובה הבמה ורוחבה , הרבה דיבורים ואיך תוקעים יציב הפוקוס במרכז גם שהולכים לרוחב החדר , איך לקבוע גובה הבמה באותו מקום הן בעמידה והן בישיבה , האם עמידה במרחק של נניח מטר וחצי מהרמקול אנו שומעים את הצליל מגיע מנקודה אחת או שמתפזר לחלקים בהתאם לדרייברים , הדברים הללו הודגמו לי אחד אחד ,
כך שאינני בטוח שיש להוציא על ממיר 150000 דולר בגלל בניה עם SMD כמעט בלתי ניתנת לתיקון ,
כמו כן זכיתי להיות בחדר של "למפיזטור " שהוזכר כאן כמדומני , נכון , החדרים שם אינם אופטימלים ,אבל אפילו זבוב עף שם מטר ומתעלף מגודל הזוועה , ככה מציגים ? לא שומע הבן אדם ? זה היה במלון מריוט , גם FM אקוסטיק הציגו מערכת במיליון דולר , צליל מחוק ומהמהם , לא מתביישים?
בקיצור אני מאוד סקפטי לגבי הרעשים שהאמריקאים מודדים ותהדרים לגבי מניעתם , במיוחד אינני רוצה שהחברה שאין לאל ידם אפשרות או רצון לקנות כאלו מכשירים יכנסו לחרדה , זו אינה טעות אלא שטות ,
לגבי השימוש באנלוג , לי מספיק ללכת לדורון לשמוע את האנלוג שלו , למרות שגם הוא מודה שלעיתים אין הבדל מדיגיטל ,
בקיצור - אני בעד טיפול מעשי בכל מיני כיוונים שחלקם ניתן לרכוש בתחנה מרכזית ועים טיפה מנואליות ליצור לבד עם מלחם ומעט בדיל כסף ,
גם ניתן לייצר כבלים שעובדים טוב יותר מכבלים של אלפי דולרים (תשאלו את שושו ).
מצטער שמבלבל לכם המוח ,אבל אצלי התחביב קשור הדוקות ל DIY ,ובנוסף חשוב לי לשמוע את האפקט באם משפר ,ובחלק גדול מן המקרים המכשירים המפונפנים הללו נשמעים דומה ומדובר בעיקר בגאוות יחידה או שופוני , שיהיה להם לבריאות .......