התמונות אומרות רק חלק ממה שניתן לראות, וכמעט כלום על איך שזה נשמע
עמיר
התמונות אומרות רק חלק ממה שניתן לראות, וכמעט כלום על איך שזה נשמע
עמיר
לא משנה אם זה מגבר או נגן או DAC
באלקטרוניקה רכיבים טובים זה הדבר שהכי ישפיע על ביצועי המכשיר נקודה/
בדרך כלל מרבים החברות תמיד מחפפות ברכיבים מסויימים כדי לחסוך עלויות בגלל זה אני לא סומך על אף חברה
בכול מוצר שיש לי אני משתדל לבצע פרויקט DIY
שאנשים יתחילו להבין כמה עולה כול רכיב איכותי כגון קבל ..סליל .מגברי שרת .דיודות
אז הם יבינו שאם חברה תבנה מכשיר עם כול החלקים טופ נוץ אז המחיר ירקיע שחקים
הTact הינו פסגת הפאר והטכנולוגיה של class d והוא מתוכנן top notch .
הוא לא סתם בנוי כך -הוא נבנה כך שיוכל לתת מענה למגוון רחב יותר של רמקולים ולא להסתפק בפולריינג׳ עם נצילות של 98db.
.
אתה מתכוון שנצילות גבוהה של רמקול (לא "השימוש ברמקול בעל נצילות גבוהה") היא ייתרון -- אכן.יש לך טעות בקונספציה,
השימוש ברמקול בעל נצילות גבוהה הוא לא פשרה שנאלצים להסתפק בה,אלא יתרון שמאפשר להשתמש במגבר קלאס A סינגל-אנד ליניארי ,זעיר-הספק, ללא כל עיוותי ורעשי מיתוג .
אתה מתכוון שנצילות גבוהה של רמקול (לא "השימוש ברמקול בעל נצילות גבוהה") היא ייתרון -- אכן.
אבל לייתרון הזה יש מחיר, כפי שרוזי1 ציין -- בדרך כלל זה עולה ביכולות אחרות של הרמקול, כמו באס, אימפאקט וכאלה.
ובעצם הפכת את צורת ההסתכלות -- את מה המשתנה התלוי ומה המשתנה הבלתי תלוי.
בדיון עמו המשתנה הבלתי תלוי הייה המגבר, ומגבר חלש מגביל אותך לרמקולים נצילים, שאז אתה חייב להתפשר עליהם, עם חסרונותיהם, וזו פשרה לפחות בזה שלא פתוחות בפניך האופציות של כל הרמקולים שאתה עשוי לאהוב יותר.
אתה הפכת את הסדר -- בהניתן רמקולים (המשתנה הבלתי תלוי) נצילים, פתוחה בפניך האופצייה של מגברים (המשתנה התלוי) חלשים, שזה יפה מאוד, רק יכול להיות בעייתי אם תרצה להחליף לרמקולים אחרים, כי אז תצטרך להחליף הגברה, או להתפשר נוראות על העוצמה...
עמיר
לא הבנתי...לא... !!!
אלדר שבוע טוב וחנוכה שמחחולה על שנאים גדולים מנחושת.
אחרי חודשיים עם טאקט מילניום, כשבהתחלה מאד התלהבתי מהנקיון, המהירות והשליטה המדהימה, האוזן מתעייפת/משתעממת מזה. קשה לשים את האצבע, אבל מגבר טרנזיזסטורי טוב, או בכלל מנורות,
נשמע/מרגיש יותר טוב.
לא שמעתי את ה D האחרונים של נופורס וכאלה, מעניין אם זה כבר מרגיש טוב באוזן/מוח.
היו לי אז פוקל אלקטרה 928 נדמה לי המספר (אלה שפופולריים בקולנוע ביתי),עם אילו רמקולים?
לYB7 אל תתחכם- מגבר עם הספק צנוע זה לא חגיגה ואל תנסה להפוך זאת ליתרון -לא מדובר כאן באיזה טריוד אקזוטי של 3W עם רכיבים סופר איכותיים ושנאים קטלניים, כפי שכתב רוזי 1 יש בעיות רבות לקונספט כזה וכפי שאמיר כתב אתה מנסה לייפות דברים.