Bösendorfer VC7

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
חזרתי השבוע מלונדון והצלחתי לקפוץ לאחד המפיצים הנחמדים יותר שם
התקשרי יום לפני שהגעתי וביקשתי הדגמה של רמקול שהרבה זמן מעוניין להאזין לו
זה הבוס 7 :)

קיבלו אותי בידיים פתוחות ונתנו לי שירות מעולה, אפילו שהם ידעו שאני מהארץ והסיכוי שאני אקנה שואף ל0!.

הרמקול הנ"ל נראה ובנוי מדהים. הוא מנגן מוזיקה בצורה ניטרלית קיצונית, שמעתי איתו מוזיקה קלאסית, רוק, ג'ז, וואקלי. הכל עבר בצורה מאוד משכנעת.
חדר ההדגמה היה בינוני כ 25 מטר ריבועי, חיברנו את הרמקול ל4 זוגות הגברה שונות. לדעתי הרמקול צריך הגברה בריאה ביותר. (האמת, איזה רמקול לא?)

הרמקול לא קל ולא קשה להזזה 4 אום ו 91 DB.
המחיר - החלק שהפיל אותי 6400 פאונד!(כולל מע"מ) לפי שער החליפין היום כ 43K ש"ח.
במחיר הזה קשה להפיל אותו, מאוד קשה. לפי שמחפש רמקול בתקציב הנ"ל חשוב להאזין לו.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם אני זוכר נכון נמר גם כתב על הרמקולים האלו בינואר

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
עם איזה הגברות שמעת אותו ? המחיר הוא כולל משלוח לארץ ?

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
עם איזה הגברות שמעת אותו ? המחיר הוא כולל משלוח לארץ ?

פרה ופוואר של Threshold
המחיר זה לרמקול ללא משלוח, יש נציגות בארץ. לא צריך להביא אותו לבד (אני מקווה).

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
איזה עוד הגברות ? כי אמרת שהיו 4

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
איזה עוד הגברות ? כי אמרת שהיו 4

2 הגברות של החברה הנ"ל.
ועוד מגבר מנורות שלAUDIO RESEARCH ועוד מגבר מנורות בניה עצמית. לא הזכרתי אותם כי הם לא היו משהו.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לונדון

האם אתה יודע להגיד את המיקום של החנות, ואיך מתאמים?
כנראה יהיו לי זמן בלונדון ביום חמישי.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
האם אתה יודע להגיד את המיקום של החנות, ואיך מתאמים?
כנראה יהיו לי זמן בלונדון ביום חמישי.

בבקשה:

+442082419826

כתובת
4 Arundel Road

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
חנות באנגליה

לחברה האלה יש מן הסתם עבודה.

מספיק שישראלי אחד טרטר אותם בלי להתכוון לקנות, לא יפה לעשות להם את זה שוב.

יש לרמקול הזה יבואן בארץ, אפשר לשמוע אותו שם.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
בבקשה:

+442082419826

כתובת
4 Arundel Road

(Y)

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לחברה האלה יש מן הסתם עבודה.

מספיק שישראלי אחד טרטר אותם בלי להתכוון לקנות, לא יפה לעשות להם את זה שוב.

יש לרמקול הזה יבואן בארץ, אפשר לשמוע אותו שם.

אני יכול להרגיע אותך
אני לא מתכוון לקנות את הרמקול הזה-יש לי כבר רמקול לתקופה הקרובה.
לכן, מה איכפת לך שאני אבזבז לגויים(ולא לעופר) קצת את הזמן ויהרוג איזו שעה פלוס בין פגישה לפגישה?

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
גם הגויים בני אדם.

וגם להם יש עבודה, זמן ששווה כסף, וצורך להדגים ללקוחות אמיתיים ולא לבזבז זמן על לקוחות דמה.

איך אתה היית מרגיש אם היה לך בא מישהוא למשרד, מתייעץ איתך במשך שעתיים על חשבון שעות העבודה שלך, ואחר כך היה מתברר לך שכל זה לא כדי לקבל טיפול אלא סתם כי זה מעניין אותו?

אני חושב שמה שיניב עשה מכוער, לא כולנו חייבים לחקות אותו.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
וגם להם יש עבודה, זמן ששווה כסף, וצורך להדגים ללקוחות אמיתיים ולא לבזבז זמן על לקוחות דמה.

איך אתה היית מרגיש אם היה לך בא מישהוא למשרד, מתייעץ איתך במשך שעתיים על חשבון שעות העבודה שלך, ואחר כך היה מתברר לך שכל זה לא כדי לקבל טיפול אלא סתם כי זה מעניין אותו?

אייל, נסחפת בטירוף...
אל תשכח שהסיבה שהשרשור הזה קיים הוא בזכות "הכנסת האורחים" המצויינת של החנות.

לפעמים שני לקוחות "לא אמיתיים" יוצרים לקוח אחד אמיתי... לעיתים בארץ שוכחים זאת.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0

אל תהיה פראייר. רוב אילו שבאים אליך לא באמת יקנו ממך.

איזה לחץ זה כאן בארץ, אתה בא לסוחר, הוא יושב לך על הראש לקנות, כי אתה מבזבז לו זמן והסוחר צריך לדחוף לך את הסחורה כדי שהזמן שלו לא יבוזבז.
נשמע מעייף. סיטואציה לא הכי נעימה.
הגויים הם גם אנשים,אני בטוח בזה, אבל, אני מעדיף לבזבז להם את הזמן ולא לעופר. רואה איך אני מתחשב...

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
הדגמות

רוב האנשים שבאים אלי בארץ באים כי הם מתכוונים במוקדם או במאוחר לקנות מוצר.

יכול להיות שהם לא יקנו ממני, אם אין לי מוצר שיתאים בשבילם כרגע, אבל אם הם יקבלו הדגמה טובה היום, מן הסתם יחזרו מחר.

מעבר לזה, אם יבוא אלי מישהוא ויגיד לי שהוא רוצה לשמוע משהוא, סתם, ולא בשביל לקנות, בדרך כלל לא תהיה לי בעיה לחבר לו מה שמעניין אותו ולתת לו להקשיב. זה במידה ויש לי זמן פנוי.

אבל יש הבדל בין כל מה שכתבתי למעלה, שאיתו, כאמור, אין לי בעיה, ובין לעבוד על אנשים ולבזבז את זמנם, היקר מן הסתם. אין הבדל בין זה לבין גניבת מגבות ממלון בתורכיה, לברוח בלי לשלם ממלון בתאילנד, וכ"ו.

לבוא לחנות, להתחזות ללקוח (נכון, לקוח מחו"ל, אבל יש הרבה לקוחות מחו"ל אצל יבואנים באירופה וארה"ב), זה לא הוגן.

הבחור באנגליה משלם כסף רב על שכירות, מלאי, ועוד. לשבת אצלו בחנות ולשמוע עולה לו כסף. אם "עובדים" עליו ואין לו סיכוי לראות רווח, זה לבזבז את רכושו.

אני חוזר: לשבת אצלו בחנות עולה לו כסף. בדיוק כמו שהמגבות עולות כסף למלון בתורכיה, ושהחדר במלון בתאילנד עלה כסף למי שבנה אותו.

נכון, לימדו אותנו שמצווה לדפוק את הגויים, אבל אולי כדאי שנבין שלא כל מה שלמדנו נכון.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
רוב האנשים שבאים אלי בארץ באים כי הם מתכוונים במוקדם או במאוחר לקנות מוצר.

יכול להיות שהם לא יקנו ממני, אם אין לי מוצר שיתאים בשבילם כרגע, אבל אם הם יקבלו הדגמה טובה היום, מן הסתם יחזרו מחר.

מעבר לזה, אם יבוא אלי מישהוא ויגיד לי שהוא רוצה לשמוע משהוא, סתם, ולא בשביל לקנות, בדרך כלל לא תהיה לי בעיה לחבר לו מה שמעניין אותו ולתת לו להקשיב. זה במידה ויש לי זמן פנוי.

אבל יש הבדל בין כל מה שכתבתי למעלה, שאיתו, כאמור, אין לי בעיה, ובין לעבוד על אנשים ולבזבז את זמנם, היקר מן הסתם. אין הבדל בין זה לבין גניבת מגבות ממלון בתורכיה, לברוח בלי לשלם ממלון בתאילנד, וכ"ו.

לבוא לחנות, להתחזות ללקוח (נכון, לקוח מחו"ל, אבל יש הרבה לקוחות מחו"ל אצל יבואנים באירופה וארה"ב), זה לא הוגן.

הבחור באנגליה משלם כסף רב על שכירות, מלאי, ועוד. לשבת אצלו בחנות ולשמוע עולה לו כסף. אם "עובדים" עליו ואין לו סיכוי לראות רווח, זה לבזבז את רכושו.

אני חוזר: לשבת אצלו בחנות עולה לו כסף. בדיוק כמו שהמגבות עולות כסף למלון בתורכיה, ושהחדר במלון בתאילנד עלה כסף למי שבנה אותו.

נכון, לימדו אותנו שמצווה לדפוק את הגויים, אבל אולי כדאי שנבין שלא כל מה שלמדנו נכון.

מעולה, תמשיך.
ככה כל הלקוחות שלך יראו איזה בין אדם אתה.

לעניין,
הם ידעו מראש שאני מישראל ובכל זאת הזמינו אותי. הם כנראה גם הבינו שאני לא אקנה מהם אבל בכל זאת נתנו לי שירות.
זה בדיוק ההבדל בין יבואן מסכן מהארץ לבין יבואן בחו"ל. אמינות והגינות מילים זרות לך.
רק מחפש לריב . . . הכל כתוב ונשמר בקבצים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מציע שלא נגרר למלים לא נעימות.
גם לי קרה שנכנסתי לחנות בחו"ל, התחלנו לפטפט כשאני מספר למוכר / בעלים שאני מישראל וזה נגמר בהדגמה נעימה ולחיצת יד בסוף - הכל היה ברור מלכתחילה והסתיים כחוויה נעימה לשני הצדדים (אני נחשפתי לציוד ודמות חדשה והצד השני הכיר אודיופיל חדש מארץ אחרת ולעיתים מסקרנת).

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
מעניין

כנראה האנגלים חשבו שיניב יקח את הרמקול בכיס הבייתה.

אני מקווה שאני לא עושה נזק לעופר אבל.........
לפני כמה חודשים עופר שלח לי מסר שמזמין אותי להקשיב לרמקול המדובר.
במסר חוזר הסברתי לו שאני מסודר ולא מתכוון לקנות רמקול. בכל זאת החזיר מסר שמזמין אותי בכל עת להקשיב לרמקול.
מעבר לנחמדות בהזמנה-יש בה משהו פרקטי.
עופר יודע שאני לא אקנה. הוא הזמין אותי "לבזבז" את זמני (תאמין לי אייל שהוא עולה לא פחות מהזמן שלך) כדי להתרשם מהרמקול שלו. אולי הוא מתאר לעצמו כי אם אתלהב מהרמקול, אולי אמליץ עליו למישהו ממכרי או כזה שישאל ספציפית. למרות ששמעתי הרבה פחות ציודים ממך אייל, ויש לי פחות ניסיון עם ציודים שונים ממך, יותר אנשים יקשיבו להמלצה שלי ולא שלך......
אולי עופר סתם רצה לבזבז את זמני ולשתות קפה. לא יודע.

ישראל ידידי מאניגמה- הייתי באיזור וקפצתי לבקרו בחנות. הוא ידע שאני לא בא לקנות ושאני "מסודר" בעניין. למרות שהיה בין התקנה להתקנה, הסתובב איתי בחנות הראה לי בגאווה את החדר המטופל אקוסטי וגם ציוד בחנות. לא קניתי כלום. מי שישאל אותי על חנות לציוד וידאו אודיו-אשלח אותו לישראל , גם אם הוא גר בבאר שבע.

אף סוחר כאן בארץ לא מחזיק ציוד מיוחד בעל תכונות מופלאות, יחודיות או נדירות. הדבר היחיד שסוחר יכול להציע זה שירות. לקנות כל מוצר שאתם מוכרים כאן בארץ, אני יכול לעשות בחו"ל ויותר זול.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
יש הבדל.

יש הבדל גדול מאוד בין:

1) להכנס לחנות שבה המוכר שותה קפה, להסתכל קצת, לתפוס איתו שיחה, ובמסגרת הזמן הפנוי שלו, אם יש לו כזה, שהוא יזמין אותך לשמוע מערכת שמחוברת כבר.

2) לבין לקבוע יום מראש פגישה, לגרום לבעל המקום לסדר את לוח הזמנים ואת חדר ההדגמה שלו לכבוד האורח מחו"ל (שהוא מקווה שבא לקנות משהוא), ולבזבז לו את הזמן והכסף.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
סונוס ודיז , אני חייב לומר שאני כאן עם אייל . אם אתה מודיע לו שאתה לא תקנה ואם הוא מוכן להדגמה זה בסדר לענ"ד . אחרת זה לא הוגן . ואת האי הוגנות הזו ישלמו יהודים אחרים וישראלים אחרים שיבואו וירצו לשמוע . גם ככה יש למטייל הישראלי סטיגמה גרוע במקומות מסויימים . בחלקם היא נכונה ובחלקם היא מושתת על אנטישמיות סמויה . אבל לבוא ולעשות אפילו במחדל דבר שיוסיף לכך , נראה לי שלא כדאי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור