Aurum Cantus-VOLLA

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אה אופס.
התבלבלתי. טל"ח.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
תודה כרמי :) , תחילה אני אנסה אותו על המגבר שלי XA6900 Xindak ואני מקווה מאוד שלפחות אוהב את התוצאה אם לא אוהב מאוד , אם לא אוהב מאוד אני אנסה לשחק עם מנורות ואראה מה אני מקבל שם...אם וכאשר אנסה המגבר יהיה מגבר משולב בסיביבות המחיר של מה שיש לי כיום +1000 שח בונוס לחדש :) משהו באזור ה-6 אפשר גם לתת רעיונות קצת מעל אם הם שווים את זה וזו החתונה המושלמת לדעתכם אני אשקול כל הצעה , תודה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הייתי שמח לקבל מידע וחוות דעת באופן נרחב ומפורט לגבי רמקול זה.
תודה מראש :)

כמה עולים הרמקולים האלה?
האם אתה פתוח לאופציות נוספות?
מה התקציב שלך?
מהו שאר הציוד שלך?

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
מחירם הוא 13.5 , יש לי העדפה בסיסית אליהם , אני תמיד פתוח זה חלק מאופי , האופציות צריכות להיות סביב המחיר הזה.

הציוד:

מגבר-Xindak XA 6900
מקור-Xindak Muse 2.0
פטיפון-Project DEBUT
רמקול נכוחי - Triangle Comet

אני מאוד אוהב את הסט אפ הקיים והתחברתי אליו בצורה מרשימה , יש לי תשוקה מסויימת לטפס גבוהה יותר , הייתי שמח לרמקול אם יותר נוכחות ויותר "בשר" שיתן לחדר לנגן ושיעלם כלא היה :) , ההצעות יכול להיות מגוונות אך עדיף מבוססות על אופי הצליל שאני אוהב בהתאם לסט אפ שכבר הצגתי אבל שוב אינני שולל הצעות מעניינות לכל כיוון , תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מחירם הוא 13.5 , יש לי העדפה בסיסית אליהם , אני תמיד פתוח זה חלק מאופי , האופציות צריכות להיות סביב המחיר הזה.

הציוד:

מגבר-Xindak XA 6900
מקור-Xindak Muse 2.0
פטיפון-Project DEBUT

אני מאוד אוהב את הסט אפ הקיים והתחברתי אליו בצורה מרשימה , יש לי תשוקה מסויימת לטפס גבוהה יותר , הייתי שמח לרמקול אם יותר נוכחות ויותר "בשר" שיתן לחדר לנגן ושיעלם כלא היה :) , ההצעות יכול להיות מגוונות אך עדיף מבוססות על אופי הצליל שאני אוהב בהתאם לסט אפ שכבר הצגתי אבל שוב אינני שולל הצעות מעניינות לכל כיוון , תודה רבה.

מה הספק המגבר?
האם הוא HC?

תומר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תומר.
הספק המגבר הוא 80 וואט קלאסA וכמובן HC אבל אני לא זוכר כמה אמפר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ואגב.
המגבר הוא מגבר משולב הייברידי, דרגת כניסה שפורפרתית עם מנורות JJ .

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הציוד:
מגבר-Xindak XA 6900
מקור-Xindak Muse 2.0
פטיפון-Project DEBUT

מה גודל החדר?
מה המרחק מהקירות?
יכול לבוא בחשבון רמקול רצפתי?

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
גודל החדר הוא 4.0\3.5

מרחק הרמקול מהקירות ? בערך 30 סנטימטר יש אפשר כמובן למתיחות קלות לכל צד.

הכל יכול לבוא בחשבון , אינני יודע אם אפשר למצוא ריצפתי שירצה אותי בסכום כזה , רמקול ריצפתי בדרך כלל נשמע לי די "גמלוני" ופחות שובב לעומת מדפי בו אני מוצא קסם יחודי , חלילה אני לא מכליל אך זאת ההרגשה שנוצרה אצלי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מה זאת אומרת שובב?
אתה מדבר על מהירות?

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
האופי של המדפי , קשה לי להצביע על פרמטר מסויים אני חושב שמכלול של דברים עושה אותו למה שהוא.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני אישית לא איש של מדפיים אך אני בהחלט מבין את מי שאוהב אותם.

לדעתי בחדר שלך גם ריצפתי יתאים ובמיוחד לסיגנון מוסיקה שלך.
אבל שוב - אתה זה שצריך לחיות עם המערכת וחשוב שתהיה שלם עם ההחלטה.
לי אישית נראה לפי שיחות הטלפון ולפי סיגנונות המוסיקה שלך והעוצמות בהן אתה שומע שאתה צריך מדפי כוחני.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
מסכים לחלוטין , זה יהיה חייב להיות ריצפתי או מדפי רציני אני חושב שברמת מחיר זה משתלם יותר להשקיע במדפי אולי אני טועה ובהחלט מחכה לרעיונות מהחברים כאן.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
למה אתה לא בודק דגמים אחרים של טריאנגל?
מה בקשר לסדרה החדשה שלהם ה"גנסיס" יש להם גם מדפי בערך הסכום הזה
או ללכת על אלטייה שהוא לא מדפי ויש לו יותר בשר

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
הייתי רוצה גוון צליל ואופי קצת שונה ממשפחת קומט , אך אבדוק זאת ברצינות :)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...ביד שניה מוצעים זוג ARS דיווה (מבקשים 8000 ש"ח) וזוג אנסמבל ריפרנס סילבר (מבקשים 7000 ש"ח). שניהם רמקולים מצויינים ויכולים להתאים לטעם שלך.
בלוחות בתפוז יש +PMC FB1, רמקולים רצפתיים קטנים עם בס מהמם (טרנסמישן ליין) במחיר 8500 ש"ח: http://www.pmc-speakers.com/product.php?mode=view&pid=30
יש גם זוג טריאנגל אנטאל ESW ב- 7000 ש"ח http://www.son-video.com/Rayons/Hifi/Enceintes/Triangle/Antal_esprit_co.jpg
במאגר של שמעון מוצעים סונוס פבר אלקטה אמטור 2 עם הסטנד המקורי וג'אמו קונצרט 8. שניהם מהטובים בקבוצתם, למרות שהם לא דגמים מעודכנים.
אצל ארמה אודיו יש אופרה קאלאס מתצוגה, מומלץ מאוד. מופיעים בלוחות מידי פעם פוקאל 926, גם הם לטעמי רמקולים טובים מאוד. בשוק היד שניה מוצעים לאחרונה זוג סונוס פבר גוארינרי הומאג' עם הסטנד המקורי, המוכר מבקש עבורם 20,000 ש"ח, לדעתי, ניתן לרוכשם ב-18,000 ש"ח.
לגבי חדשים, ההמלצה שלי להאזין:
רצפתיים- Kef XQ5, B&W 704, Totem Hawk
מדפיים- Harbeth 7 es-3, Paradigm Signature S2, WLM Diva monitor אם יש אותם בארץ.
חלק מהדגמים עולים קצת יותר מהתקציב.

תומר

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תומר.

הרמקולים שהצעת לו הם שונים בתכלית אחד מהשני.

כלומר אין איזה שהוא כיוון ספציפי שעליו המלצת, האלקטרה אמטור 2 מרגיש מקומפרס בגבוהים והוא ממש לא יתאים למוסיקה אלקטרונית מורכבת. כך גם הגוורינרי והטוטם הוק. ה-WLM ידרוש ממנו אלקטרוניקה הרבה יותר איכותית אך הוא בהחלט יכול להיות מועמד ראוי {אם המראה יהיה לטעמו}, ה-Paradigm Signature S2 גם הייתי מוריד מפני שהוא גם קצת בעייתי למוסיקה שלו. ה- Harbeth 7 גם יכול להיות מצויין אך שוב יקר כמעט פי 2 מהתקציב שלו. ה-926 יתפוס לו את כל החדר ויהדהד בטירוף.
אופרה קלאס גם יכול להתאים הוא מאוד דינמי וחי ומאוד מפורט.
ה- אנטאל היה גם ההצעה שלי אליו כאשר דיברנו והוא יכול להתאים למרות שאני הייתי מכוון לאלטאה שהוא יתלבש טוב יותר על החדר שלו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נמר, הטוטם הוק מקומפרס בגבוהים ?... :מה??????????:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סליחה ליאור, לא הובן נכון. הקימפרוס בגבוהים מתייחס לאלקטרה אמטור 2 ורק ההתאמה למוסיקה מתייחסת לטוטם והגוורינרי. קבל את היתנצלותי .

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תומר.

הרמקולים שהצעת לו הם שונים בתכלית אחד מהשני.
כלומר אין איזה שהוא כיוון ספציפי שעליו המלצת

נמר,

אני אף פעם לא ממליץ להאזין לרמקולים בעלי גוון צליל זהה. אני לא מכיר את האיש-טעמו-הציוד-החדר-האקוסטיקה והצרכים שלו.
את האלימינציה, הבדיקה מה יש כרגע במלאי, האזנה למה שניתן להאזין, הוא יעשה בעצמו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור