הוראות הפעלה של רום קורקשיין לא מעניינות אותי (לא קשור אליו, אני קובע את הלך הכתבה).
11 רמקולים של SP3 ... תשים גם 200 כאלו מה זה יעזור.
2 סאבים של קליפש... במקרה הזה כל המוסיף גורע, זה סאב גרוע שיודע לעשות רק בומים.
אך כנראה שיש דברים בגו, ו ש זאת הרמה של הרסיבר הזה.
יפה ההשקעה והתמונות הסבלנות באמת יפה.
יום טוב חברים.
זו לא פעם ראשונה ובטח לא אחרונה שאנחנו לא מסכימים...יום טוב
למה? מי ביקש את זה?
איציק כתב שכייל פעמיים. אפשר היה לשים screenshots לפני ואחרי עם קצת הסברים ומה זה עשה לסאונד
ופה אני עם איתי - anthem קונים בגלל arc. את מי שזה לא מעניין קונה מרנץ
יש רמה מסוימת שהסוקר רגיל אליה ומבינים זאת (במיוחד שיודעים במי מדובר) בכל מילה ומילה בסקירה/ות שלו...
מעבר זה בליל של מילים והתרשמות חובבנית.
RC, ריבוי ערוצים, העמדה ואקוסטיקה זה תחום מורכב שלמעשה משתף את הלקוח ביצירת חוויית ההאזנה.
סקירות למוצר רב ערוצי שלא נותנות דגש מיוחד לRC הן סקירות חלקיות.
איתי העלה את הטיעון הזה פעמים רבות ולא זכור לי שראיתי התייחסות מעמיקה.
.
הריי זה הזוי, אתה לא מנגן בחדר אקוסטי כאילו דההה. ובכלל מה זה הרמקולים האלה: סטאליטים של מורל, סט של קליפש, טאנוי רצפתי, נו באמת רמקולים של מחסני חשמל זה בדיוק מראה על רמת היידע ועל אופן שבו מתנהל כל התחום הזה שכבר הגיע לתחתית של התחתית בארץ הזאת, העיקר שיש כבלים במבצע רק 17 אלף לכבל וזה בגלל שהליין מוחלף אז לרוץ ולקנות לפני שייגמר.
נ.ב. מי בכלל קונה רסיבר חדש ב 22 אלף שקל ?!
לא ברור לי איך אתה מחובר\משורשר בין הרכיבים מבחינת אופי החיבור(לא מבחינת כבלים של שופוני), דבר כלכך קריטי בסטריאו: חיבור אנאלוגי או דיגיטאלי בניגון מהאופו כמקור CD הריי זה קריטי אבל לגמרי! שנית לא מובן איך לא ניסית את הרומקורקשיין של המכשיר , הריי זה הזוי, אתה לא מנגן בחדר אקוסטי כאילו דההה. ובכלל מה זה הרמקולים האלה: סטאליטים של מורל, סט של קליפש, טאנוי רצפתי, נו באמת רמקולים של מחסני חשמל זה בדיוק מראה על רמת היידע ועל אופן שבו מתנהל כל התחום הזה שכבר הגיע לתחתית של התחתית בארץ הזאת, העיקר שיש כבלים במבצע רק 17 אלף לכבל וזה בגלל שהליין מוחלף אז לרוץ ולקנות לפני שייגמר.
נ.ב. מי בכלל קונה רסיבר חדש ב 22 אלף שקל ?!
מיכאל.
אתה מכיר איזה שהוא רסיבר שמגיע ללא מערכת כיול?
אני יכול לספר לך, שהיו רסיברים שהניבו תוצאה פנומנלית עם מערכת הכיול שלהם בחלל האזנה שלי.
מערכת כיול ככל שתהיה טובה, אינה יכולה לשנות את ה DNA של הרסיבר.
נמר, אין לי שום כוונה להתערב לך במדיניות. זה המקום שלך.סחבק.
אין לי בעיה עם כל ביקורת עיניינית. ברגע שמתחילים לכתוב.