ANA[DIA]LOG -- קשקשן צמרת

• פותח הנושא AK1
  • פורסם בתאריך

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
נהיה כבר לא נעים כל המגילות הארוכות הללו שמכילות פילוסופיה ששוה לתחת , וזה זה לא רק אתה לצערי , יש רבים כמוך !!!! מחכה שיזרקו אותי מהפורום בגלל האנטגוניזם לשטויות שנכתבות פה ארוכות שלא מכיחות כלום , נמר !!!! מציע לך לזרוק את שניצל כי מטריד פה את כולם ועוצר את הטרפיק המטופש שנכתב פה , אני נמאס לי להיות אלגנטי וחברותי , כותב מה שחושב !
אני בעד חברים חדשים ולנסות לעזור , אבל חלק מהותיקים המעופשים כאן מביאים לי בחילה !

נערך לאחרונה ב:

issi

אוהב את התחום
מעורבות
243
נקודות
43
"פלנטרי" == בהקשר של כוכבי לכת (מלשון planets)
"פלנרי" == שטוח, מישורי (מלשון plane, כאן במשמעות מישור, לא מטוס)
מדובר על דיפרנציאל של רכב המכיל מערכת גלגלי שיניים פלנטריות.
אין קשר לנשים שטוחות.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
הרבה מילים בעברית מחוברות ללא קשר ביניהם , מה רצית לאמר ? וארוךךךךך!!!!!, אתה משדר ב AM ואני קולט בFM , תמיד היה ככה כולל כל החברים שלך בנורדיה , יותר טוב תסתום ! ואל תכבה המנורה של רן !
כולי תקווה שנופיע בחלומות שלך כמה שיותר

• Like
Reactions: arb

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113

arb

אוהב את התחום
מעורבות
131
נקודות
43
נהיה כבר לא נעים כל המגילות הארוכות הללו שמכילות פילוסופיה ששוה לתחת , וזה זה לא רק אתה לצערי , יש רבים כמוך !!!! מחכה שיזרקו אותי מהפורום בגלל האנטגוניזם לשטויות שנכתבות פה ארוכות שלא מכיחות כלום , נמר !!!! מציע לך לזרוק את שניצל כי מפחיד פה את כולם ועוצר את הטרפיק המטופש שנכתב פה , אני נמאס לי להיות אלגנטי וחברותי , כותב מה שחושב !
אני בעד חברים חדשים ולנסות לעזור , אבל חלק מהותיקים המעופשים כאן מביאים לי בחילה !
את מי אתה מפחיד?
מצחיק מאד.
הרבה מילים בעברית מחוברות ללא קשר ביניהם , מה רצית לאמר ? וארוךךךךך!!!!!, אתה משדר ב AM ואני קולט בFM , תמיד היה ככה כולל כל החברים שלך בנורדיה , יותר טוב תסתום ! ואל תכבה המנורה של רן !
מרחם עליך,
מספיק קצר?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
כן , קצר , יופי , תבואו בחלומות , למה לא !

• Like
Reactions: arb

issi

אוהב את התחום
מעורבות
243
נקודות
43
איזה רכב? איזה נשים? כתבת על רמקולים:
חשבתי שאתה מספיק אינטליגנט להבין שזאת הייתה סתם שגיאת כתיב.
מאחר ועבדתי הרבה בעבר בהייטק עם מערכות פלנטריות במכונות יצור סמיקונדוקטור זאת היתה הטכנולוגיה העתיקה ב 1984 באינטל ירושלים
varian.jpg

נערך לאחרונה ב:

Audiofile

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
טיפ לחיים
ככל שהמגילה יותר ארוכה ומכילה יותר מילים פלצניות
ככה לכותב המגילה אין מושג על מה הוא מדבר בכלל

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
טיפ לחיים
ככל שהמגילה יותר ארוכה ומכילה יותר מילים פלצניות
ככה לכותב המגילה אין מושג על מה הוא מדבר בכלל
כהכללה, זו שטות מוחלטת ופופוליסטית, אבל יש מקרים פרטיים שבהם זה נכון.

כאן בפורום יש דוגמה ברורה למישהו שכותב מגילות ארוכות ופלצניות בשפה גבהה בלי שהוא מבין מה שהוא כותב.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
חבל ננעל השרשור , הלכנו לאכול צהריים אני ודן נגר ,ולא הספקנו לחזור עד שננעל , (עצבים),אבל אולי באמת עדיף מאשר לגלוש למקומות לא מכובדים ,מאחל לכולם חג שבועות שמח , ושקט לעם ישראל !

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
חבל ננעל השרשור , הלכנו לאכול צהריים אני ודן נגר ,ולא הספקנו לחזור עד שננעל , (עצבים),אבל אולי באמת עדיף מאשר לגלוש למקומות לא מכובדים ,מאחל לכולם חג שבועות שמח , ושקט לעם ישראל !
לא סובל לעשות את הפעולות הללו. ממש לא סובל את זה!! אבל השרשור המדובר חצה קוים אדומים. מקומו להינעל וזה קרה בדיוק בזמן.
יש גבול לכל דבר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור