למה בכלל לבחור ביניהם? באותו כסף עדיף לקנות דברים אחרים בכלל.לבחירתכם
אני עדיין מחכה
הקאראיאנים לדורותיהם מצויינים -- גם אני אוהב אותם.חייב להודות כי ההיתי די גרופי של קריאייאן ,ב7 ו8 גם עם VPO ...
מחכה להורדת מחיר שוב של הסט הראשון הגדול יותר
יש גישה מקובלת שוואגנר צריך לנגן בצורה "היסטרית" ברמות שאינן מקובלות על אנינות טעמך, כולל כמובן שולטי."טריסטאן" ב DG בניצוחו נשמעת היסטרית ברמות
אני לא בוטח בו (בקארל בהם) יש לי איתו את ווצק ולאלו מנויילנים עדיין ולא סביר שיפתחו בקרוב-
להחלפה או למכירה
כמעט?!כאספן {כמעט כפיתי}
כל מה שכתבתי הייה רק בכוונה להפנות את תשומת לבך לכך שאתה נופל שוב בבור שמוכר לך, אבל לא להכתיב לך מה לעשות עם זה.לא יכול להרגע עד שזה לא אצלי -היום מחר שנה הבאה
הברוקנרים זה רק שני דיסקיםאם ההיתי צריך לברור באמת מתוך קופסה אחרונה זו של בהם
אומרים לי קח רק 3 מתוך 29 דיסקים
2 הברוקנרים חובה סימפוניה מס 7 ומס 8 {כיום אצלי CD-R]
עם כל היתר אפשר לחיות בלי כי יש לי בביצועים שונים .
הנקודות החשובות לדעתי במה שאני מנסה לומר:נכון קשה לי לבחור את השלישי אז ויתרתי עליו
לגבי ביירוייט:@katzofe
לקחתי את זה בחשבון - כי,לבהם יצאו מספר הוצאות של הרינג בפילפס ,ועכשו חזרה בDGG שים לב משודרגת משמעותית בהקלטה מזו של פילפס -נכון לא לטעם של כולם ... -כמובן אצלי עדיין בניילון ראה תמונה מצורפת קטנה .{מעכשו תמונות יהיו בקטן מי שירצה יסתכל }
קראתי 'על הבעיות הטכניות בהקלטות .מעניין הוא ,שמי שהקליט היה צוות של DGG ברובו.
היה בעיה גדולה עם .הסט הזה כי היה תחרות לקראייאן שגם , הקליט בתקופה הזו,את הרינג שלו
ששיכנע את .הנהלת DGG להעביר את
ההדפסות לחברת פילפס .
וככה גם יצאו צריך לזכור כי רוב הקלטות בהם הן חיות -התזמורת יושבת בפיט המון רעשי קהל .
לפני שנתיים ,נפל עליו רוח קניות וקניתי את כל הרינגים של בהם ,שולטי, סוואליש .וRCA בקופסה שוב SONY
חוץ מסוואליש הכל עדיין סגור אפרופו .....הערתו של AK1 עוד קופסא שתשב בניילון -אוי כמה הוא צודק .
כל זמן שאתה עיקבי ולא סותר את עצמך אתה בונה לעצמך אמינות ראוייהלגבי קארל בהם - אחד מהגדולים ללא ספק
אני לא בוטח בו (בקארל בהם) יש לי איתו את ווצק ולאלו מנויילנים עדיין ולא סביר שיפתחו בקרוב-
להחלפה או למכירה
התכוונתי ל-DG, עם Wunderlich הפלאי ועם Fischer Dieskau. הניצוח נהדר וכך כל הצוות למעט מלכת הלילה, Roberta Peters, שכאן היא איומה למדי, בעוד שבמקומות אחרים היא מדהימה (למשל בספר מסבילייה ב-RCA Living Stereo -- קטע שירת הקולוראטורה המדהימה ביותר שנתקלתי בו אי פעם)חליל הקסם בDecca היה לי מזמן בתקליטים, לא זוכר שזה ביצוע גדול
את הרינג עם יאנובסקי קניתי בהמלצת זה שאתה מעריץ מפייסבוק. מבחינתי שיעמום היסטרי. נפטרתי ממנו. פחחחחחחחחהרינג ב RCA זה ינובסקי ? נהדר ! (בפרט התזמורת)
אלמלא ה-Historically-Informed Performances==HIP, כנראה ש-Böhm הייה נשאר במעמד של אחד ממנצחי מוצארט המובילים.מודה שלא שמעתי את Böhm מנצח על כל היצירות בקופסא הנ"ל.
אבל מה שכן שמעתי ואהבתי בניצוחו:
1. הסימפוניות 35-41 של מוצארט
2. הקונצ'רטי לקלרינט, חליל ובסון של מוצארט
מכל השאר ששמעתי, כולל Tristan Und Isolde, ולעניות דעתי הלא קובעת, לא נפלתי מהרצפה לכסא.
George Szell, כמובן, אם מדברים על התקופה ההיא.אף פעם לא ידעתי מי יותר טוב במוצרט ממי -וולטר או בהם
את הרינג עם יאנובסקי קניתי בהמלצת קדם ברגר -- זה עם הכינוי המטורף Frühling Horowitz.
שיעמום היסטרי. נפטרתי ממנו. פחחחחחחחח
כאן -נגעת בעוד מנצח אהוב עלי George Szel
CD-R
ככל הידוע לי, התקליט הזה דווקא לבןכאן -נגעת בעוד מנצח אהוב עלי George Szel
היה לי תקליט סימפוניות 28+33 צהוב כזה זוכר עד היום
הצלחתי להשיג עותק אמריקאי LP
היום אין לי לצערי את זה -גם לא CD-R
לא ביצוע שחביב עלי במיוחד, אבל רחוק מלהיות "אחד מהגרועים ever !!" -- כנראה שלא שמעת מספיק ביצועים...יש לי איתו מהלר 6 -- אחד מהגרועים ever !!
רמסטרינג של סוני במצב חדש -- להחלפה או למכירה
כמובן. רוב/כל ההקלטות של EPIC יצאו אחר כך ישירות תחת הלייבל Columbia (ו-CBS),.אפיק היא חברת בת של קולומביה