מכניס אותי לדכאון לאונרד כהן..
ברור שזה לא מתקרב לשיר של זהר ארגוב "בדד".אבל ממש. פעם אחת באחת החתונות שעשיתי, בחרו הזוג את השיר ״leonard cohen dance me to the end of love״
זה הרגיש כאילו אני נמצא בטקס אזכרה לזוג.
מכניס אותי לדכאון לאונרד כהן..
וואו אתם מאוד עדינים..אבל ממש. פעם אחת באחת החתונות שעשיתי, בחרו הזוג את השיר ״leonard cohen dance me to the end of love״
הסטטיסטיקה מלמדת שאכן צדקת כבר אז....אבל ממש. פעם אחת באחת החתונות שעשיתי, בחרו הזוג את השיר ״leonard cohen dance me to the end of love״
מעניין מי הזוג החמוד הזה...אחד השירים העצובים ביותר..אנטי תזה לחתונה..אבל ממש. פעם אחת באחת החתונות שעשיתי, בחרו הזוג את השיר ״leonard cohen dance me to the end of love״
יכולת להציע להם במקום את "האהבה מתה" של תמר גלעדי.אבל ממש. פעם אחת באחת החתונות שעשיתי, בחרו הזוג את השיר ״leonard cohen dance me to the end of love״
יכולת להציע להם במקום את "האהבה מתה" של תמר גלעדי.
מלכולי של ארכדי היה יותר מתאיםיכולת להציע להם במקום את "האהבה מתה" של תמר גלעדי.
גם ״נפלת חזק״ של איפה הילד.
זה ידוע. זו היתה בדיחה.החוק בחתונות הוא מאוד פשוט. אתה לא מתווכח על השיר של הכניסה לחופה, על שבירת הכוס ועל הסלואו.
הבחירה הטובה ביותר לשיר חופה, וזו היתה הבחירה שלי. האשה לא הסכימה...גם ״נפלת חזק״ של איפה הילד.
כן גם שיר לא שמח במיוחד...חמי רודנר כתב אותו לירמי קפלן.לאחר שראה איך ירמי נופל לא מתפקד בגלל הפרידה שלו ושל חברתו דאז דנה ברגר....גם ״נפלת חזק״ של איפה הילד.
לדעתי כולם בקטע של וויסקי/קונאק, כי ממה זה התחיל כבר לא זוכרים...אחד אוהב וויסקי ואחד אוהב קוניאק,
אחד אוהב תה ואחד אוהב קפה,
95 פוסטים ומה רוצים להוכיח?
מחליפים דעות, זו מטרת הפורום לא ? סובלימציה של דחף השליטה והצורך לגבור על היריב שלך.אחד אוהב וויסקי ואחד אוהב קוניאק,
אחד אוהב תה ואחד אוהב קפה,
95 פוסטים ומה רוצים להוכיח?
מחליפים דעות, זו מטרת הפורום לא ? סובלימציה של דחף השליטה והצורך לגבור על היריב שלך.
אפשר גם להתווכח מי יותר טובה ברצלונה או ריאל מדריד.
זה הטבע הגברי, זה או זה או ששולפים חרבות/אקדחים.
עדיף ככה בינתיים..לפחות עד למלחמת אחים שמנסים לגרור אותנו אליה.