תערוכת guangzhou בסין...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...רוברט הארלי העורך של "TAS", מביא רשמים מהתערוכה.
כפי שתראו, לא הכל חיקוי או זיוף. נמר, התמונות בשבילך .
http://www.avguide.com/news/2007/12/03/the-guangzhou-hi-fi-show/1/

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,096
נקודות
113
תומר,

תודה על הלינקים המעניינים תמשיך ככה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אחלה לינק תומר.

הייתי רוצה לראות יותר תמונות מהתערוכה , יש איזה לינק נוסף לתמונות??

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לאחר שיש לנו צליל "אנגלי", "גרמני", "צרפתי" ו-"אמריקאי", מעניין האם בסופו של דבר יתעצב לו צליל "סיני".

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ממש לא, יש להם צלילי בכל הרמות והגוונים.
מה שמסקרן אותי אם הם יתפסו כיוון ספציפי / האם, בסופו של דבר "אווירת המזרח" תיצוק מאפיינים ייחודיים לסאונד.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בשבת היו אצלי שניים סינים (קראו להם "הו" ו "הי", בחיי.) וכרתו עץ מהגינה, שכחתי לבקשם כי ירביצו בי את עיקרי תורת האודיופילייה בשנגחאי ;).

איך נשמע רמקול חמוץ מתוק? לא נראה לי שנדע בקרוב, מאחר ולפחות שלושה רמקולים במבחן הרצפתיים היו מתוצרת סינית: שני הפולקים והוורפדל. לדעתי גם ההגברה (שינדק לא?), ואם אני זוכר נכון שירשור ישן, אז יש לנמר רמקולים סיניים מחוץ למבחן.
הדבר המשותף ל ארבעת הרמקולים שהזכרתי היא היכולת להוציא סאונד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פולק אודיו היא חברה אמריקאית.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תוספת:

והוורפידל היא חברה אנגלית.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ושתיהן מייצרת בסין. לא שיש בזה משהו רע, גם הלפטופ ,ה IPOD והטלויזיה שלי מיוצרים שם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא רלוונטי היכן המוצר מיוצר.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
היית חובש קונדום סיני? אפילו אם הם היו מיצרים מידה שמתאימה לתימני?

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לא משנה היכן מוצר מיוצר
משנה התכנון, האיכות והבקרה
דברים נבחנים לפי מה שהם
כל זלזול כלפי סין כיום אינו שונה ממה שנאמרעל יפן פעם ועל קוריאה אחר כך
הם כבר גבוה היום ובמחירים מפתים, הם רק ישתפרו וזה יקרה מאוד מהר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מעניין אם אתם לא משתמשים בנעלי ספורט שמיוצרות בסין - פשוט קשה למצוא היום נעלי ספורט רציניות שלא מיוצרות שם.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לא משנה היכן מוצר מיוצר
משנה התכנון, האיכות והבקרה
דברים נבחנים לפי מה שהם
כל זלזול כלפי סין כיום אינו שונה ממה שנאמרעל יפן פעם ועל קוריאה אחר כך
הם כבר גבוה היום ובמחירים מפתים, הם רק ישתפרו וזה יקרה מאוד מהר

אכן, גלובליזצייה היא דבר מופלא. היא החזירה את הצמיתות והעבדות, ולנו לא נותר דבר אלא לחגוג בקניות חסרות רסן (Y).
אגב,
פולק אודיו עברו לייצר בסין לפני כשלוש שנים דווקא כדי לשפר איכות.
לפני כן הם ייצרו במקסיקו (כמו הרבה התעשיינים האמריקנים), והיו לא מעט תלונות שהמותג בהתדרדרות.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
בל נישכח שיש 3 סוגים של יצור בסין :

1. יצור , תיכנון , מקוריות , שכולה סינית .
2. העתקות וחיקויים של מוצרים מהמערב.
3. יצור מוצרים (טלויזיות, נעליים, מחשבים, וכו) עיי חברות במערב שרוצות להוזיל עלויות.

- לדעתי , סוג 1 (יצור ותיכנון סיני מקורי ) צריך להוכיח את עצמו , אך אני בספק אם ישתווה למוצר מערבי
מקורי , מאחר והאגנדה של הסינים היא לייצר מוצרים זולים , וכאן לדעתי אי אפשר להגיע לאיכות ואמינות גבוהה,
כאשר משתמשים ברכיבים זולים , ועובדה היא שהסינים מודים שהם פונים לפלח שוק ה mid וה low וברוב
המקרים אינם מתימרים להתחרות ברמת השוק הגבוהה .

- בסוג 2 , מה שעושים חברות מסוימות בסין היא פשוט העתקה של עיצוב ותיכנון ממוצר מערבי בחצי או בשליש המחיר, עד שמגיעים לאיכות הצליל , וכאן הבעייה מאחר והמחיר הזול בא מרכיבים זולים . לתופעה זו אגב, יש אין ספור דוגמאות.

- סוג 3 , זה כבר פשוט יצור של מוצרים והעתקות של 1:1 גם ברמת הרכיבים (טלויזיות , נעליים, וכו) שקיבלו
אישור ומיוצרים בחסות ,וברשיון ,ובבעלות אותן חברות ידועות שם שבונים \מרכיבים\מיצרים , את מוצריהן
בסין אך ורק מפאת כח העבודה והיצור הזול , ועם זה אין בעייה , למרות שיהיו כאלה שירצו את הטלויזיה שלהם
Made in japan ועל כך ישלמו יותר. ( בדכ , יש חברות שאת דגמי העילית מיצרות בארצן ואת שאר הרמות
מתחת מיצרות בסין)

- לסיכום היתי אומר , שלדעתי ,אולי בנעליים , ואלף מוצרים אחרים שאנני מבין בהם מאומה , הסינים מצליחים
לייצר ברמה גבוהה המשתווה למערב ,אך בשוק הסטראו Hi-End לדעתי אין קיצורי דרך משמעותיים כאשר
איכות עולה כסף.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
סין

כפי שהוכח כבר בארץ על ידי כמה וכמה מותגים, חלקם מייבוא שלי וחלקם מייבוא אחר, יש בסין חברות המייצרות מוצרים מצוינים - עם הצלחה ועם לקוחות מרוצים קשה להתווכח.

הטענה שמוצרים שמתוכננים על ידי מהנדס שלמד בשנחאי ישמעו פחות טוב מאשר על ידי מהנדס שלמד בטוקיו או בבלגרד או ברומא או בירושליים לא נכונה ואולי, אפילו, גזענית משהוא.

הטענה שאיכות הייצור בסין נמוכה מבוססת על השם הרע של מוצרי מדבקה ולא עומדת במבחן המציאות. כדאי שניזכור שגם הודו וגם סין שלחו כבר לויינים לחלל. אם כל הכבוד לישראל, אנחנו הרבה מאחוריהם.

מי שלא מבין את זה, לא חי בעולם של שנות האלפיים - סעו פעם לסין ותראו בעצמכם מה זה אומר להיות מעצמה טכנולוגית וכלכלית.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אמיר.

לפני בדיוק שניה עלה באתר לינק לרמקול יוקרתי מאוד שמשתמש בטויטרים סינים.

ישנם מוצרים מערביים ששמעתי בביתי שנחותים ממוצרים סינים אחרים שבחנתי באופן משמעותי, לעומת זאת היו מוצרים סינים שאכן לא היו איכותיים מספיק אך בדיוק כך קרה לי עם מוצרים מערביים.

הבעיה העיקרית היא פיסכולוגית.
סיני = לא טוב
מערבי = מצויין.

אני באופן אישי אינני מתרגש ממוצר שמיוצר במדינה כזו או אחרת. אני מחפש את הצליל ולא את המותג.

אני חושב שצריך להפסיק להכליל זה ממשש לא מיקצועי.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
נמר

שני דברים :

מה שאני אומר זה שלדעתי הסינים מכוונים את מוצריהם לרמת ה Level של שוק המחיר הזול , ובזה אולי יש להם הצלחה .אם אתה מסכים עם זה אז אין לנו חילוקי דעות , והנושא הובהר.

או , שאינך מסכים , וחושב, שלדוגמא קומפקט סיני שווה באיכותו לקומפקט מערבי למרות שהאחרון עולה פי 3 ממנו . את זה הנך מוזמן להוכיח לי!

בא ונישבור את המיתוס, מה אתה אומר?

הנך מוזמן אליי עם עוד כמה חברים לקפה ונבצע את המבחן הבא :

מבחן קומפקטים - שיכלול 2 נגנים סיניים מול 2 מערביים שאני אציג.
מבחן מגברים - שיכלול 2 מגברים סיניים מול 2 מערביים שאני אציג.
מבחן רמקולים - שיכלול 2 רמקולים סיניים מו 2 מערביים שאני אציג .

ולבסוף : סט שלם סיני (איזה שתיבחר) מול סט שלם מערבי ממוצע.

אתה תדאג להביא את הסיניים ואני את מה שיש לי , ובכך יסתיים הויכוח שברור לאודיופילים מסויימים
ולאלה שלא , שיבואו איתך , וכמובן שהמסקנות יפורסמו כאן לרווחת ולידיעת הכלל.

אם זה מתאים , צור קשר ונארגן את המיני-סמינר.

אמיר ארמה

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אמיר אתה מראש פוסל תכנון סיני של מוצר שהוא לא ל ENTRY LEVEL - זה נראה לי קצת מוגזם להגיד שהסינים יודעים לתכנן רק מוצרים באיכות נמוכה. זה בדיוק מה שאמרו על היפנים בשנות ה 70

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור