תערוכת 2008 high end society במינכן...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צחקתי, כולם נהיו לחוצים כאן...

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
אייל

אני ממש לחוץ , רצח העם שעושים הסיניים בטיבט פשוט מקומם אותי ,אני ממש מזועזע ,ואיך כתבת אייל , ואני מצטט אותך:

"אני באמת לא מסוגל לראות הודעה כזו בלי להגיב....."

אז גם אני בדיוק כמוך לא מסוגל לראות רצח עם ,כגון רצח העם שעושים הסיניים , בפגיעה בדמוקרטייה , ובמיוחד כאשר הסיניים תומכים באירן ,ואני חושב
שלא מספיק לשים חרם רק על האולפמיאדה בסין אלא גם על מוצרים המיובאים מסין , מה דעתך עכשיו בתור בעל עקרונות מוסריים ?
.......אה?...

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אמיר היקר

אתה באמת עושה את עצמך לא רציני.

הכיבוש של הטיבטים בסין הוא נורא. הניסיון שלהם להשמיד את התרבות הטיבטית הוא מחריד. בכלל, ההתנהלות הסינית בנושא זכויות אדם ראויה לכל גינוי אפשרי.

אבל, מכיון שלא היית בסין, לא פגשת טיבטים, לא קראת ספרים בנושא, אין לך מושג על התרבות הטיבטית או הסינית, ולי דווקא יש קצת נסיון וידע בכל אחד מהנושאים הנ"ל (לא הרבה ולא מספיק, אבל קצת), לא כדאי לך להכנס איתי לדיון בנושא הזה.

וכמובן, זה לא קשור לפרום זה - ואחרי שסיפרת לכולנו כמה אסור לערבב פוליטקה ופורום אודיו, קצת מגוחך לראות אותך כותב הודעה כזו לצרכי ניגוח נטו.

אני מציע לך לנצל את הזמן טוב יותר, ולחזור וללמוד קצת על סטנדים לרמקולים , כי הוכחת בערות בנושא בפורום אחר.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
רק נתתי לך דוגמאות כמה ההערות הארסיות והמתחסדות שלך כנגד קולגות ובכלל ממש לא מקדמות אותך ומפארות את שמך אלא להיפך.

בנתיים הטיזר כאן , לצערי הוא אתה , וללא ספק היו נמנעות עשרות ואולי מאות הודעות לולא הית מנסה לכבד
את זולתך.

ואולי , אם תפסיק להיות יותר מידי חכמולוג , לא תגיע למצב שב 3 בלילה אתה מתעסק בשטויות ורב עם
כל העולם סתם.
.

אגיד לך משהוא ברמה האישית : תאמת, בעבר הכרתי אותך אחרת................

בכל מקרה , שיהיה לך לילה טוב , והעניין מוצא באופן דמוקרטי עד תם.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני מציע שתעשו אנשלוס אחד לשני ונגמור עם זה...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מצטער, אבל אתה לא צודק.

חבר פורום מכובד כתב כאן המלצה חמה על נסיעה לגרמניה לתערוכה, ועל טיולים בנופיה ועריה.

אני באמת לא מסוגל לראות הודעה כזו בלי להגיב.

לצערי כמה יבואנים תקפו אותי בנושא ולצערי אני צריך להגיב להם.

איל,

ההמלצה היא להגיע לתערוכת מינכן, בגלל גודלה ומגוון המוצרים (מכל העולם) המוצגים בה. אין היום כמעט אף יצרן אירופאי, שמוכן לוותר עליה. האודיו הגרמני מפותח ואיכותי מאוד. אני לא מכיר מדינה אחרת, למעט ארה"ב, שיש בה כל כך הרבה יצרני high end.
אתה לא חייב להגיב לכל שרשור ולכל הודעה, להבא, תחסוך מאיתנו את התאורים- כולנו יודעים מה היה שם.
הכרטיסים הזולים לגרמניה הם בד"כ לשבוע. היות והתערוכה מתקיימת במשך 4 ימים, מתוכם יום 1 לסוחרים ועיתונאים (נטו 3 ימים), המלצתי לטייל באזור. אני לא סוכן נסיעות, אולם, מי שירצה המלצות לאוסטריה, או לצרפת, או לשוויץ, או לצפון איטליה, יוכל גם לקבל ממני.

תמונות מצורפות

• 4461466143.jpg
    4461466143.jpg
    KB 104.5 · צפיות: 503
  • 5889478161.jpg
    5889478161.jpg
    KB 154.6 · צפיות: 472
  • bildgallerie_TKO_SMO8.jpg
    bildgallerie_TKO_SMO8.jpg
    KB 148.6 · צפיות: 392
  • Hallstatt,%20Austria.jpg
    Hallstatt,%20Austria.jpg
    KB 149.7 · צפיות: 458
  • panorama9.jpg
    panorama9.jpg
    KB 129.2 · צפיות: 472
נערך לאחרונה ב:

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
כמה חבל שבארצנו המכובדת, יבואנים עוסקים בתחום (בכל מקצוע ולא רק באודיו) רואים את השכן (העוסק האחר) כפי שראה את אויבו הגדול ומסנן בין שיניו איזה קללה מבורכת.

לצערי זה הטבע של היהודים שלא יכולים להחמיא בכבוד אחד לשני.
כפי שאמרו כבר פעם בעבר, לא צריך להילחם ביהודים, עשו עימם שלום והם ילחמו עם עצמם.

מעניין למה בעולם חברות שעוסקות בתחום זהה מפרגנות אחת לשנייה מבלי למצמץ.

ולעינינינו באודיו:
נחלתי היא, שהייבואנים יחבבו זה את זה ויפרגנו אחד לשני.
הייתי רוצה שיהיה בנין שלם של אודיו בלבד עם כל הייבואנים אשר יציגו את ציודם תחת קורת גג אחת.
האם זה יתכן??? או גדר של חלום???

ובנימה זאת, לכל האודיופילים וייבואנים יום טוב ומוצלח.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ואני הייתי רוצה,

שאפשר יהיה לכתוב כאן משהוא פשוט וברור כמו חוות דעת אישית על נושא עקרוני, בלי שאנשים ירגישו יקפצו על הזדמנות שיש להם סוף סוף להתחיל לקלל ולהשמיץ.

מי שרוצה יכול ליסוע לתערוכה במינכן, וכן לטייל בגרמניה או לא.

מי שלא רוצה, לא ייסע.

אבל השתפכויות על גרמניה היפיפייה ואנשיה הנהדרים אני מאוד מקווה שלא נראה פה.

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
משועעמים פה, אה ?
במקום אודיו
נהיה פורום שואה,
וכעת פתוחה התחרות
" שואה זה רע - אבל כמה ?"
בה כל אחד צריך להפגין את סלידתו מהשואה.

מזכיר לי את הבנות בביה"ס שהיו עושות תחרות מי בוכה יותר, היו את הכוכבות של יום השואה ומולן את נבחרת יום הזיכרון, כולן בדמעות תנין שנועדו להיראות טוב, פס איפור קטן נוזל, סתכלו כמה אני עצובה ! לא יאומן שעשו ככה !

פעם נהרג לנו ילד בטיול שנתי - זה היה הגמר הגדול, בנות מרחבי ביה"ס, שלא הכירו אותו מעולם, ובטח לא אמרו לו שלום, נדחקו בבכי היסטרי ליד הקבר,

מפגן ענק של שופוני, כמה כואב האובדן.

קודים אתיים כאלו או אחרים נועדו לאדם שינהג לפיהם ולא יטחן תשכל של כולם עם הידוע מראש.

מה שהיה ידוע, וגם מה שישנו ידוע, וזה מעניין תתחת אם מישהו רוצה לקנות רק גרמני או אחר לא ייגע במוצר גרמני. תעשו מה שבא לכם, זה חוקי ולא פוגע באף אחד.

תחסכו את התפיסות המשפחתיות שלכם. ממש מעניין תתחת שלי אם סבא של איזה ניק-ניים-אלמוני אסר עליו לקנות מדיח כלים AEG או אם מישהו אחר רואה כיום בסין את מדינת הרוצחים מס' 1 שמענה, מעלימה ומפרה ז' אדם בכל דרך אפשרית. להרבה מדינות היה את הסיבוב שלהן, גם האמריקאים השמידו את האינדיאנים, הנאצים היו חריגים לחלוטין בהיקף ובצורה, וסין כיום באמת עושה מאמץ לשמר את הסטנדרט הזוועתי הגבוה שהציבה המאה שעברה. גם רוסיה רצחה מתוך עמה וכל מיני אפריקאים נרצחים במיליונים וזה פשוט לא מזיז. פוטין רצח 200,000 צ'צ'נים רק בשנים האחרונות, אין על זה מילה באף מקום. אז חלאס עם ההתייפיפות הזאת, נמאס מתחרות "למי כואב יותר".

השיקולים בדיונים כאן אמורים להיות מקצועיים [ אודיו ] , לא על רקע היסטוריה עממית של המאה ה 20.

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
אני ממש לחוץ , רצח העם שעושים הסיניים בטיבט פשוט מקומם אותי ,אני ממש מזועזע ,ואיך כתבת אייל , ואני מצטט אותך:

כולכם עושים להם הנחת ענק עם טיבט. הסינים הם אולי האחראים הראשיים לשואה בדארפור. וזו כבר שואה אמיתית. מליונים נאנסו ונרצחו. איך הם עושים את זה? הם ניצלו את המצב וחתמו עם ממשלת סודן הסכם בילעדיות לאספקת נפט. כל הנפט הסודני הולך אקסלוסיבית לסינים. איפה הקטע? סין היא חברה קבועה במועצת הביטחון. ככזאת יש לה זכות ווטו על כל החלטה. היא מכשילה כל נסיון לשלוח מטעם האו"ם כח צבאי להפסקת הטבח. נקודה. בגלל זה נאטו לא מצליח לשלוח כוחות כמו שעשו בסומליה, רואנדה, וסארייבו. רק שהנפט ימשיך לזרום. זו הסיבה למשל שספילברג מחרים את האולימפיאדה, ולא טיבט. המהומות בטיבט התחילו רק החודש והחרמת מזמן. הגרמנים עשו לנו שואה בעבר? הסינים עושים שואה למישהו אחר בהווה! לא שזה משנה למישהו במדינה שלנו, כי כולנו רואים איך הפליטים המסכנים שהגיעו הנה, מגורשים, מושפלים וחיים בתת תנאים כאילו הם חיות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור