משועעמים פה, אה ?
במקום אודיו
נהיה פורום שואה,
וכעת פתוחה התחרות
" שואה זה רע - אבל כמה ?"
בה כל אחד צריך להפגין את סלידתו מהשואה.
מזכיר לי את הבנות בביה"ס שהיו עושות תחרות מי בוכה יותר, היו את הכוכבות של יום השואה ומולן את נבחרת יום הזיכרון, כולן בדמעות תנין שנועדו להיראות טוב, פס איפור קטן נוזל, סתכלו כמה אני עצובה ! לא יאומן שעשו ככה !
פעם נהרג לנו ילד בטיול שנתי - זה היה הגמר הגדול, בנות מרחבי ביה"ס, שלא הכירו אותו מעולם, ובטח לא אמרו לו שלום, נדחקו בבכי היסטרי ליד הקבר,
מפגן ענק של שופוני, כמה כואב האובדן.
קודים אתיים כאלו או אחרים נועדו לאדם שינהג לפיהם ולא יטחן תשכל של כולם עם הידוע מראש.
מה שהיה ידוע, וגם מה שישנו ידוע, וזה מעניין תתחת אם מישהו רוצה לקנות רק גרמני או אחר לא ייגע במוצר גרמני. תעשו מה שבא לכם, זה חוקי ולא פוגע באף אחד.
תחסכו את התפיסות המשפחתיות שלכם. ממש מעניין תתחת שלי אם סבא של איזה ניק-ניים-אלמוני אסר עליו לקנות מדיח כלים AEG או אם מישהו אחר רואה כיום בסין את מדינת הרוצחים מס' 1 שמענה, מעלימה ומפרה ז' אדם בכל דרך אפשרית. להרבה מדינות היה את הסיבוב שלהן, גם האמריקאים השמידו את האינדיאנים, הנאצים היו חריגים לחלוטין בהיקף ובצורה, וסין כיום באמת עושה מאמץ לשמר את הסטנדרט הזוועתי הגבוה שהציבה המאה שעברה. גם רוסיה רצחה מתוך עמה וכל מיני אפריקאים נרצחים במיליונים וזה פשוט לא מזיז. פוטין רצח 200,000 צ'צ'נים רק בשנים האחרונות, אין על זה מילה באף מקום. אז חלאס עם ההתייפיפות הזאת, נמאס מתחרות "למי כואב יותר".
השיקולים בדיונים כאן אמורים להיות מקצועיים [ אודיו ] , לא על רקע היסטוריה עממית של המאה ה 20.