daz
חבר משקיען
- מעורבות
- 121
- נקודות
- 43
בחורה טובה עדיפה על כל מערכת אני אומר.אך נשים נשים
אי אפשר איתן
ואי אפשר בלעדן
בחורה טובה עדיפה על כל מערכת אני אומר.אך נשים נשים
אי אפשר איתן
ואי אפשר בלעדן
בחורה טובה עדיפה על כל מערכת אני אומר.
עברתי בחיים כמה מאות בחורותאתה עדיין רווק...
העניין הוא שהחבר לא רואה שהוא מעניש את עצמו. מבחינתו הוא מעניש את אלה שמפריעות לו עם המוסיקה ו/או הסרטים, ומשתלטות עליו ועל רכושו, ובכלל.SONYES
הרבה מרירות אני שומע ממך,
השקפת עולמך מפחידה,
לא מספיק הענשת את עצמך?
בסוף תהיה גם חירש מהמוזיקה
שכה אהבת
..חח אז תמיד אני אומר שזה מגיע לבחורות או מערכת
הבחורות מנצחות בכל מצב.
זה שהדיעות מבוססות, איתנות ומודעות לא גורם להן לעבוד ביחסים בין אישיים, ולא בטוח שהן משתנות כפונקצייה של זמן.סוניס הגדיר באופן ברור על מה לא יתפשר, זה המחיר שמוכן לשלם ועושה זאת מדעת מבוססת ואיתנה
ולכן קשה למי מאיתנו לחזק או לשלול עמדתו כל עוד אנחנו לא במקומו
נכון שצורם לקרוא את ההכללות הפסקניות, אבל כשהכל בעצם עניין של רגע נתון ושל פשרות
אני בטוח שברבות הימים גם עתידן יהיה להשתנות
אבל כאן פורום אודיו, לא פורום פסיכולוגי כלשהו -- אני מניח שכן יש כאלה בארץ -- אולי גם קבוצות בפייסבוק -- כך שנראה לי שזה לא המקום המתאים, לא על תקן צנזורה, אלא כי זה פשוט לא לעניין -- נראה לי שהחברים של הפורום הזה לא באים לכאן כדי לדון בחיי הנישואין, ולא נכנסו לשירשור הזה למטרה הזו.נכון ככה זה ולא מדברים על זה בשום פורום בעולם
וכמובן לא בארץ כי אף אחד לא אומר את אשר על ליבו.
הנהלה זה לא דבר רע בהכרח...לכל הגברים שמכנים את נשותיהם הנהלה כבר שנים בפורומים השונים- אני מאחל לכם שנים רבות של מרמורים ותסכולים.
זכיתם לזה ביושר.
לסוג התגובות הזה קוראים "מכירת תדמית" -- "למכור" לאנשים איך שאתה היית רוצה שייראו אותך, ולעצמך איך היית רוצה שדברים יהייו.
והפצצה של תמונות של מערכת ופטיפון ותקליטים, שכבר אין לך, זה מצד אחד הסטת הפוקוס ממך עצמך, אבל מצד שני, ובעוצמה גדולה בהרבה, עוד "מכירת תדמית", אבל כזו שרק מדגישה-עד-צועקת כמה התדמית הנמכרת לא קיימת במציאות.
לי ממש עצוב לראות ולקרוא את זה
כאב לב.
עמיר
אף אחד לא עבד עלייך{זה לפני כמה שנים}
הרוב נמצא בעמוד 10 אבל עבורך העלה את הנוכחי היום
הזוי
הזוי
פורום של 2.5 אנשים לערך
נמר, טעות עשית עם הבחירה...
כן כן זוכר היטב היטב את חנן עם המדרגות ליד הבנק-מול האודיטוריום
אני חושב שעברו למקום אחר ליד אדמונד פלג מרכז טרניחובסקי -לא לתפוס אותי במילה
מי זוכר את סטראו שירי -וצביקה עבד שם אחכ עבר לסנסור במגדל הנביאים ועכשו יש לו חנות
באזור קריית אתא ליד יינות ביתן.
את המוראלים הראשונים שלי 203 אולי ??? קניתי בחנות סלון סמי זוכר עד היום עם הקנווד פטיפון ורסיבר
אבל לפני כן קניתי מערכת סניו אצל חשמל אטיאס 1982- מול קולנוע ארמון כבר היום לא קיים רק מרכז קניות
ומגדל מגורים /משרדים .
את המוראלים שלי ממש חדשים מהסדירה טובה -אכן אוהב אותם קצת סגירת מעגל