פתאום אומרת לי תחליש את הרעש הזה -זה היה לא פחות מעל קברו של קופרן של ראוול -כמה סמבולי
אמרתי לי מה ? זה מוסיקה !!!!!! תחליש זה היה סוני 9000ES פרה טוב ירדתי בכמה DB ועוד ממשכה
זה רעש אמרה לי ......{שאלתי כואב לך הראש אז מבין ועוד איך - אמרה לא -היה לך יום קשה בעבודה ??-לא ....אז מה הבעיה??? תחליש תכבה . עמדה על כך .
וכן כן הכל מתחיל מהפרעה למוסיקה ולדברים אהובים עלייך
ראשית, ב"קברו של קופרן" בגירסה התזמורתית חסר הקטע הכי מוצלח ביצירה -- הטוקאטה שבסוף הגירסה המלאה, לפסנתר סולו.
שנית, מצד אחד, אפשר כמובן לראות בתקרית כזו התחלה של השתלטות עליך ועל נשמתך על ידי השטן שליידך -- ואם אתה חי מתוך שזה המצב, זו בהחלט נבואה שיכולה להגשים את עצמה
בגדול.
מצד שני, אפשר להתייחס לזה כאל סתם אפיזודה חולפת, שיכולה לקרות מדי פעם, שמי שליידך רוצה קצת שקט, בלי לנמק, ומבלי שזה יהייה מוצדק בעיניך. קורה ויכול לקרות, גם בלי שזה יהייה בעל משמעות עמוקה כלשהי.
אם אתה פאראנואיד, זה ממש לא אומר שלא רודפים אחריך, אבל זה חרא של חיים לחיות מתך זה, לא משנה כמה שתנסה למכור את זה לעולם כאידיאלי ואופטימאלי. זה ממש לא.
אמנם אפשר להוכיח עובדתית שייש מקרים כמו שלך וגרועים מהם -- בהרבה,
אבל יש גם טובים מהם -- ובהרבה.
חבל על המאמץ למכור לנו ש"כך זה בחיים" -- זה כך
מזווית ההסתכלות שלך על החיים.
אני מציע לעצור את תת-הדיון המדכא הזה כאן -- כפי שאמרו לפני ובצדק -- השירשור הוא על תמונות של מערכות, לא מחיי נישואין, ודומני שהמטרה בגדול היא כייף...
עמיר