סליחה על הבורות -- איתן זה gtr או מישהו אחר?אם יש למישהו שאלה לגבי ציוד , תשאלו את איתן, כי היה לו הכל
"אבל אני לא רוצה להסתובב בין מטורפים", העירה אליס.האמת שלא מכיר עוד "איתנים" מטורפים אחרים....
איתן
מת על הווינטג׳Iזה החלק השני הקולנוע הביתי - מסך הקרנה 119" +מקרן סוני+ רסיבר פיוניר 83+LX-08 בלוי רי והמשך הציוד שחלק ממנו היום נמצא בעמוד 10+רמקולים קדמיים טנוי V4 וסנטר סאב אחוריים JBL {לפני ניקוי אבק }צפה בקובץ המצורף 29250 צפה בקובץ המצורף 29251
מדהים אותי כיצד אתה שומר על אסתטיקה עם שני ״הענקים״ שיש לך.
מתנצל רק כעת רואה.
הגברה-KR KRONZIlla SX
פרה-KR P130
ממיר סטרימר PS audio DirectStream Dac
מחשב- מיכאל 123.
ספק לינארי core audio technology
Nas סינולוגי 412 פלוס.
חשמל קו יעודי.
מפצל-פורטק
Jps אלומינטה בין פרה לפאוור.
כבל מתח ASR אקטיבי לממיר.
כבל רמקול ו Rca נוסף של ארג׳נטו.
כבל usb - wire world platinum starlight
ועוד כמה כי לי חשמל
רמקולים- בורמסטר B100
סטנד בנייה עצמית- מסגרת ברזל תושבות כפולות של בירץ על גומיות,וציפוי נירוסטה באדיבות אריק המכונה שוני.
ואייפד... הכי חשוב.
איתן.
תודהמדהים אותי כיצד אתה שומר על אסתטיקה עם שני ״הענקים״ שיש לך.
אגב היכן צ׳רצ׳יל ?
לא היתי מצליח להתרכז במוזיקה שחמוד כזה מגרגר לידי ,יפים ומתוקים, אצל לא מעט אודיופילים. יש חתול.
מדהים המבט שלהם מהפנט לפעמים
אני לא הערכתי חתולים עד שאמי חלתה ובקשה ממני לטפל בחתולים שלה. היו לה כ 10 חתולים. כשלמדתי להכיר אותם למדתי גם להעריך אותם וגם לאהוב אותם. גיליתי שכל הסיפורים על כך שהם לא מכירים את הבעלים שלהם וכל מה שהם רוצים זה רק אוכל - הכל שטויות. יצורים מדהימים, חכמים ויפים.
אריה
לא היתי מצליח להתרכז במוזיקה שחמוד כזה מגרגר לידי ,יפים ומתוקים, אצל לא מעט אודיופילים. יש חתול.
סטיב וואי הולך לעלות על כולם
הגיע הזמן שתאמץ חתול חדשכולכם הורגים אותי עם בעלי החיים.
מאז Sol שהלך לעולמו,נשבעתי שלא אכניס חיה אחרת לבייתי.
ובנתיים אני עומד בפרץ.