תהיו גברים: האם רכשת רכיב אודיו שהייתה עליו ביקורת לא מומלצת לקניה?

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
זה מה שאמרו על טכניקס באיזו התלהבות שלא מסתדרת עם הביקורת למעלה

המגבר יפיפה, אם הייתי מחפש היום מגבר לא הייתי מתבייש לבדוק אותו (אפילו בחוץ לארץ).

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
לא מאמין שנמר שלנו קנה בלי לבדוק/לשמוע
בכל זאת הייתי ממליץ לך על בדיקה ע"מ שתהיה בטוח באמונתך.
חתימה טובה(ורד)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מעולם לא בדקתי את הטינטון
לא מדובר בכאבים / כאבי ראש
לא נראה לי שיש הנחתה בעוצמת השמיעה
סתם מין "היס" שמלווה אותי
ומורגש יותר דווקא כשהסביבה שקטה

ומה לגבי קנייה שאין עליה שום מידע מלבד שהיא באה מייצרן מכובד, ובנוסף גם לא ניתן לשמוע לפני קנייה?
לדעתי האישית...אם באה מיצרן מכובד ואין שום מידע אבל שמעתה מוצר שניים אחרים של אותו יצרן ובשניהם זורם אותו
DNA ואהבתה....אני הייתי מהמר.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
כל הביקורות , אמיתיות ולא אמיתיות , הם מה ששמע אותו כתב ולאוזנו ,ולטעמו , ובחלקי מערכת שונים
שאותם אין לקורא המצוי בביתו, שקורא על אותו הפריט בודד הנבחן , והכי גרוע זה חדר ההאזנה והאקוסטיקה השונה
, שמשנה את התוצאה ב 180 מעלות מחדר לחדר .
לכן צריך לקחת את כל הביקורות בערבון מוגבל .
אממה , בהרבה מקרים יש את מה שנקרא אפקט העדר , שבו צרכן שקורא ביקורת עם 3 כוכבים לדוגמא , פשוט פוסל
אותו מלכתחילה .

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
המגבר יפיפה, אם הייתי מחפש היום מגבר לא הייתי מתבייש לבדוק אותו (אפילו בחוץ לארץ).
מציע לך לבדוק גם את האבות והסבים של המגבר הזה. גם יפים (אותו קו עיצובי עם vu meters גדולים ויפים) וגם מצויינים. מאוד נחשבים בקרב הווינטג'אים.
אצלי בסבב המגברים נמצא הטכניקס Se-a70, מאוד אוהב אותו.

לגוף הדיון - לא נתקלתי בביקורת קטלנית למוצר אודיו. פה ושם יש ביקורות פושרות, למי שיודע לקרוא בין השורות, אבל קטילות זה נדיר אם בכלל קיים, ואני נוטה להאמין שיש מוצרים שביקורות עליהם פשוט נגנזו מחמת קטילה ממשמשת ובאה.

לעומת זאת, כבר קרה שהיתה ביקורת רמקולים כאן (סורי, לא זוכר מי כתב אותה אבל היא היתה מצויינת ומעמיקה. וינה אקוסטיקס הידן גראנד) על איזו וורסיה עדכנית של רמקולים וותיקים, שסגרה אצלי את הרצון לבדוק אותם בצורה רצינית כי היא היתה חיובית אך לא מתחנחנת. אז בדקתי, והיום הם אצלי, קסומים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מאמין שנמר שלנו קנה בלי לבדוק/לשמוע

את הפטיפון, הראש, המגבר, הקדמגבר, הסטנד, הרמקול הקודם שלי, המגבר הקודם שלי, הסטנד הקודם שלי, חלק מהכבלים, הפטיפון הקודם, הפטיפון שלפניו, הזרוע, הראש הקודם.

את כל אלה קניתי מבלי לשמוע.

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
אני קורא המון ביקורות, בעיקר ביקורות בפורומים, כלומר של אנשים פרטיים ללא אג'נדה.
what hi fi בעל אג'נדה בריטית ברורה, זה ידוע. עם זאת מוצרים המדורגים כ 5 כוכבים בדרך כלל מאד טובים וזוכים לביקורות טובות אחרות.
stereophile באופן כללי נייטרלי, פונה לשוק ענק, ולכן לעיתים מחמיר. מסקרים שם ציוד במאות אלפי ש"ח כאילו זה נמצא בכיס של כל אחד.
6 moon - התחילו בסדר אבל אחרי כמה שנים הפכו מבחינתי ללא אמינים מטעמים כלכליים.
יש אתרים טובים אחרים (אבסולוט וכו) שאני מתרשם מהם באופן כללי, אבל כמו האחרים לא מתבסס עליהם באופן מוחלט.

רכשתי את הרמקולים שלי מבלי לשמוע אותם, בעיקר על בסיס ביקורות (פורומים + סקירות אודיו), והופתעתי ברמות אחרות, זה בדיוק מה שחיפשתי ויותר.
חתימה טובה !
עוז

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
די הרגת אותי
מוכחש...

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
ביקורת על ציוד סטריאו,אינה שונה מביקורת על אומנות.
מעורב פה טעם אישי,מצב רוח של המבקר,תנאים אקוסטים,התאמה לסט הקיים,פירסום,"הנחיות מלמעלה"- ובעצם מה לא.
אולי בכלל צריך לבקר את המבקר.
אז נכון שישנם פרמטרים שיצרנו לתאר תחושות, לנסות להעביר את החוויה מהציוד.

אף אל פי כן,בשפע הציוד שנוחת עלינו יקומו ויצוצו מבקרים חדשות לבקרים,ובהחלט יסמנו את המלך החדש,זה שעולם האודיו לא היה שלם בלעדיו.
ואני לפחות, היום,אחרי כמות החלפות בלתי נתפסת, משתדל לקחת את הזמן, ולהנות ממה שרקחתי,לטוב וגם לרע.
אין מושלם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור