תגובה לפוסטים הנעולים (אלגזי)

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
168
נקודות
43
הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......

בגלגול הזה,אתה לא תספיק להיות אדיוט....

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
בגלגול הזה,אתה לא תספיק להיות אדיוט....
דברתי במהלך הערב עם מס חברים על התגובה הספציפית הזו כולל התוכן, הניסוח והסגנון......אם אתה לא מבין בין השורות את שכתבתי אני ממליץ לך ללכת למכון פסיכומטרי לחיזוק האינטליגנציה שלך.

בהצלחה חביבי :לב:(ורד)

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
מה קורה פה???
לא מכובד.
אפשר להפסיק עם גן הילדים הזה?
תודה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתנוש, אני חושש שאנשים כאן מתייחסים לפרואק כאל עוד מותג בעוד אנחנו מתייחסים אליהם כאחת מהחברות הטובות שיש ולכן קשה לנו להשלים עם המצב.
הרי התמחור של אלגזי בשאר המותגים שהוא מביא לא מוצלח יותר אבל הם לא מעניינים אותנו אז לא אכפת לנו.
הם בשבילי סתם דוגמא מייצגת למה שאלגזי מביא.
יכולתי להמשתמש בקיימברידג' כדוגמא, או בחברות אחרות שלו אבל המוצרים זולים יותר, ולפחות לגבי קיימברידג' אני יודע שמחירי הייצוא שלהם גבוהים מאד. (הסבר חלקי לתימחור)
אני לא מצפה שלשאר חברי האתר יהיו סנטימנטים כמו לי או לך לחברה, אבל זה גם לא משנה לדיון, לא?

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אולי פספסתי משהו אבל איך הבנת מהקישור שאי אפשר?
תנסה להוסיף לעגלה ותוסיף ישראל ותראה שאי אפשר
פניתי אליהם וזוכר שכתבו שלא

Please note we do not ship outside the UK

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
מה עם האופציה של חברות שילוח צד ג' ? הדרך היחידה ליהנות מהסחורה של פרואק בארץ זה דרך היבואן?

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מה עם האופציה של חברות שילוח צד ג' ? הדרך היחידה ליהנות מהסחורה של פרואק בארץ זה דרך היבואן?
באמת לא בדקתי לגבי צד ג , יש מותגים מצוינים אחרים שכן מצאתי והזמנתי לארץ אז מסתפק בזה, לא פרואק לא קרה כלום השוק מלא מכל טוב

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תנסה להוסיף לעגלה ותוסיף ישראל ותראה שאי אפשר
פניתי אליהם וזוכר שכתבו שלא

Please note we do not ship outside the UK

(נדמה לי שכתבתי) אלה לא בעיות שלך, פנה לעמיל מכס, יביא לך כל דבר.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
הם בשבילי סתם דוגמא מייצגת למה שאלגזי מביא.
יכולתי להמשתמש בקיימברידג' כדוגמא, או בחברות אחרות שלו אבל המוצרים זולים יותר, ולפחות לגבי קיימברידג' אני יודע שמחירי הייצוא שלהם גבוהים מאד. (הסבר חלקי לתימחור)
אני לא מצפה שלשאר חברי האתר יהיו סנטימנטים כמו לי או לך לחברה, אבל זה גם לא משנה לדיון, לא?
אני מודה שאם לא היה מדובר על פרואק, התמחור של אלגזי היה מעניין אותי כקליפת השום מכיוון שאין לו שום דבר אחר שמעניין אותי.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אגב, מאחר ויחסיי עם אילן טמיר ידועים, ואני לא רוצה שאנשים פה יקבלו רושם לא נכון מדברים שאני כותב, אז הינה אני נותן הצהרה מחייבת ומבטיח לכם שהיא על דעתי האישית בלבד, אף אחד לא ביקש ממני לכתוב את הדברים הבאים:
1. אני מכיר את אילן טמיר עשרות שנים.
2. במהלך אותן שנים, אילן סחב מספר פעמים ציוד כבד לדירתי בקומה השלישית ללא מעלית. בחינם.
3. במהלך אותן שנים, אילן סחב מדירתי (קומה שלישית ללא מעלית) ציוד כבד שלא מצא חן בעיני לאחר בדיקה של ימים אחדים. בחינם.
4. במהלך אותן השנים, אילן הגיע לביתי מספר פעמים כדי לבדוק תלונות שלי לגבי הציוד וגם ביצע שיפורים אם נדרש. בחינם.
5. מידי פעם אילן מזמין אותי לביתו לקשקש, לשמוע על חידושים, להאזין למוצרים שונים - ולא תאמינו !!! - באותם הביקורים אילן מכין לי קפה משובח ויותר מכוס אחת!!! פעם אחת ביקשתי תה ובהתאם למזג האוויר קיבלתי גם שתייה קרה.

עכשיו, חברים, מי רץ לקנות NAIM אצל אילן?

אריה
כנ״ל. למעט סעיף 2 ,אצלי התרוצץ בין דירות שונות בערים שונות.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לי ידוע שפרואק לא נמכר בין יצרן ליבואן, אלה דרך מפיץ עולמי,ז״א יד נוספת,או שהשתנה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור