דיטון66
חבר משקיען
- מעורבות
- 168
- נקודות
- 43
הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......
בגלגול הזה,אתה לא תספיק להיות אדיוט....
הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......
דברתי במהלך הערב עם מס חברים על התגובה הספציפית הזו כולל התוכן, הניסוח והסגנון......אם אתה לא מבין בין השורות את שכתבתי אני ממליץ לך ללכת למכון פסיכומטרי לחיזוק האינטליגנציה שלך.בגלגול הזה,אתה לא תספיק להיות אדיוט....
הם בשבילי סתם דוגמא מייצגת למה שאלגזי מביא.מתנוש, אני חושש שאנשים כאן מתייחסים לפרואק כאל עוד מותג בעוד אנחנו מתייחסים אליהם כאחת מהחברות הטובות שיש ולכן קשה לנו להשלים עם המצב.
הרי התמחור של אלגזי בשאר המותגים שהוא מביא לא מוצלח יותר אבל הם לא מעניינים אותנו אז לא אכפת לנו.
אולי פספסתי משהו אבל איך הבנת מהקישור שאי אפשר?
תנסה להוסיף לעגלה ותוסיף ישראל ותראה שאי אפשראולי פספסתי משהו אבל איך הבנת מהקישור שאי אפשר?
באמת לא בדקתי לגבי צד ג , יש מותגים מצוינים אחרים שכן מצאתי והזמנתי לארץ אז מסתפק בזה, לא פרואק לא קרה כלום השוק מלא מכל טובמה עם האופציה של חברות שילוח צד ג' ? הדרך היחידה ליהנות מהסחורה של פרואק בארץ זה דרך היבואן?
תנסה להוסיף לעגלה ותוסיף ישראל ותראה שאי אפשר
פניתי אליהם וזוכר שכתבו שלא
Please note we do not ship outside the UK
(נדמה לי שכתבתי) אלה לא בעיות שלך, פנה לעמיל מכס, יביא לך כל דבר.
אני מודה שאם לא היה מדובר על פרואק, התמחור של אלגזי היה מעניין אותי כקליפת השום מכיוון שאין לו שום דבר אחר שמעניין אותי.הם בשבילי סתם דוגמא מייצגת למה שאלגזי מביא.
יכולתי להמשתמש בקיימברידג' כדוגמא, או בחברות אחרות שלו אבל המוצרים זולים יותר, ולפחות לגבי קיימברידג' אני יודע שמחירי הייצוא שלהם גבוהים מאד. (הסבר חלקי לתימחור)
אני לא מצפה שלשאר חברי האתר יהיו סנטימנטים כמו לי או לך לחברה, אבל זה גם לא משנה לדיון, לא?
כנ״ל. למעט סעיף 2 ,אצלי התרוצץ בין דירות שונות בערים שונות.אגב, מאחר ויחסיי עם אילן טמיר ידועים, ואני לא רוצה שאנשים פה יקבלו רושם לא נכון מדברים שאני כותב, אז הינה אני נותן הצהרה מחייבת ומבטיח לכם שהיא על דעתי האישית בלבד, אף אחד לא ביקש ממני לכתוב את הדברים הבאים:
1. אני מכיר את אילן טמיר עשרות שנים.
2. במהלך אותן שנים, אילן סחב מספר פעמים ציוד כבד לדירתי בקומה השלישית ללא מעלית. בחינם.
3. במהלך אותן שנים, אילן סחב מדירתי (קומה שלישית ללא מעלית) ציוד כבד שלא מצא חן בעיני לאחר בדיקה של ימים אחדים. בחינם.
4. במהלך אותן השנים, אילן הגיע לביתי מספר פעמים כדי לבדוק תלונות שלי לגבי הציוד וגם ביצע שיפורים אם נדרש. בחינם.
5. מידי פעם אילן מזמין אותי לביתו לקשקש, לשמוע על חידושים, להאזין למוצרים שונים - ולא תאמינו !!! - באותם הביקורים אילן מכין לי קפה משובח ויותר מכוס אחת!!! פעם אחת ביקשתי תה ובהתאם למזג האוויר קיבלתי גם שתייה קרה.
עכשיו, חברים, מי רץ לקנות NAIM אצל אילן?
אריה