תגובה לפוסטים הנעולים (אלגזי)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אי אפשר להביא פרואק מחו"ל לבד? כזה מותג גדול אחרי הכל..
הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......
אני מבין שאתה לקוח נאמן ואדוק שלהם

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
בארץ כמו במזרח התיכון ואפריקה מקובל להתמקח
סוחרים (ולא משנה מה הם מוכרים) חייבים לקחת פקטור - כי הציפיה שתתמקח בטלפון, וגם כשתבוא תבקש להוריד עוד
זה מכוער, אבל זה די תקני בארץ

אנשים כמוני - שלא אוהבים את זה - בדרך כלל עושים פרסה בהשמע מחיר לא הגיוני
סוחרים טיפה יותר מתוחכמים מנסים להבין מי עומד מולם ומיד מתקנים את המחיר

אבל בשביל זה צריך לגשת למוכר, ולא לפתוח את הפוסט בפורום

ואם כל זה לא עובד, אפשר לייבא.
גם אם החנות נגיד באנגליה לא שולחת לארץ, אפשר לארגן pickup יביאו את זה עד הדלת, ועמיל מכס ידאג לכל הניירת

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא מבין מה משרת הסרקזם שלך. על מה אתה מסתלבט בדיוק? שזה מותג גדול? אולי כשאגדל אבין את השנינות...

ברור שאפשר להביא לבד. אפשר להביא הכל לבד. אז מה? זה אומר שאני צריך לנסוע ליבואן, לשמוע אצלו רמקול, לחזור הביתה ואז להזמין מחו"ל? ללא אחריות ועם כל הסיכונים שבמשלוח אישי של מוצר כזה יקר? אתה אומר את זה כאילו לקנות רמקול פרואק זה לקנות כיסוי לטלפון מאלי-אקספרס.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
אנשים הביאו רמקולים גדולים וציוד, יקרים להחריד ומורכבים פי כמה מ proac (לא שאני מזלזל חלילה, מותג חביב פלוס) אבל בחייכם...

המחירים באתרים למינהם מבחינתי זה zap,
בפועל כאשר יש על מה לדבר, המחיר הופך להיות אטרקטיבי פי כמה, במיוחד עם נוחות אשראי/תשלומים/צקים ו/או טרייד על ציוד.

וברצינות יש לנו פה אחלה יבואנים, בפועל המחיר נמוך או משתווה למחיר חול מינוס תקופת ההמתנה.

עם או בלי קפה מהפנט חושים.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אם אפשר להביא בחצי מחיר , אז כן , כנראה שזה שווה את זה . אם זו היתה האופציה היחידה שלי הייתי הולך על זה . ואני ממש לא ציני . אנשים בכחול הביאו מוצרים בסכום דומה ולהזכירך דובר על רמקול של 10K ש"ח , לא 100K וחוץ מזה אני לא נוהג לשמוע בחנויות שאני לא מתכוון לקנות מהן

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אם אפשר להביא בחצי מחיר , אז כן , כנראה שזה שווה את זה . אם זו היתה האופציה היחידה שלי הייתי הולך על זה . ואני ממש לא ציני . אנשים בכחול הביאו מוצרים בסכום דומה ולהזכירך דובר על רמקול של 10K ש"ח , לא 100K וחוץ מזה אני לא נוהג לשמוע בחנויות שאני לא מתכוון לקנות מהן
my point exactly! אז במקרה של פרואק, אם לא תשמע אצל היבואן כי התימחור שלו חרא, אין לך איך לשמוע את הרמקול.
ברור שאם שמעת אצל איזה משהו בסלון ונדלקת, פסדר, תזמין מחו"ל. אבל מה הסבירות שזה יקרה?

ואגב, יש להם אולי דגם אחד או שניים שעולה 10K ומטה, רובם מעל 30.
הסטרס שבלהביא מחו"ל לא קשור רק למחיר הרמקול אלא לכל נושא ההובלה, השיחרור מהמכס וכיו"ב. למשל, תאר לך שחיפאי שכמוני קונה רמקול כזה, ואז מגלה שבשילוח הוא נתקע במכס בפאקינג תל אביב. צריך לנסוע, לשחרר, ולדאוג להובלה לחיפה. חתיכת בלבול מוח. וזה תסריט ריאלי לחלוטין.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אנשים הביאו רמקולים גדולים וציוד, יקרים להחריד ומורכבים פי כמה מ proac (לא שאני מזלזל חלילה, מותג חביב פלוס) אבל בחייכם...

המחירים באתרים למינהם מבחינתי זה zap,
בפועל כאשר יש על מה לדבר, המחיר הופך להיות אטרקטיבי פי כמה, במיוחד עם נוחות אשראי/תשלומים/צקים ו/או טרייד על ציוד.

וברצינות יש לנו פה אחלה יבואנים, בפועל המחיר נמוך או משתווה למחיר חול מינוס תקופת ההמתנה.

עם או בלי קפה מהפנט חושים.
נו, בסדר, אבל אתה עוד פעם בא בגישת ה"אני רציני, תוריד לי". אני לא מקבל את זה ש"זאת המנטליות במזה"ת". אני חי במזרח התיכון 41 שנה כבר. מעולם לא הצטרכתי לקנות בשיטה הזאת וקניתי דברים במחירים לא רעים. כמובן שיכולתי לחסוך אם הייתי סוחט את הלימון, אבל יבואן שדורש ממני לבוא עם מסחטה, לא יראה ממני שקל.

חוץ מזה, איתי, אני לא מדבר על פרוייקטים מדהימים של ייבוא רמקולים. מה זה קשור? תהליך רכישה צריך להיות קל לוגיסטית, מהנה, ובמחיר סביר. הגדרנו מה זה סביר בהתחלה. העובדה שאתה מביא דוגמאות לאנשים שיצאו מגדריהם כדי להביא יצירות מופת לא קשורה כהוא זה לשרשור. לא דנים ב"האם אפשר להביא פרואק". דנים ב"האם צריך לייבא לבד פרואק".

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
! בפאקינג תל אביב. .

שמור על הפה שלך על איך שאתה מדבר על העיר הזאת !!!;)

חזרתי לפני כ 10 דקות מת"א.....איזור הרצל רוטשילד, סנוויצ'יאה נו, נו, נו .......הייתי שם גם בכריסמס .....לא פחות אנשים עכשיו בכל האיזור, בקיצור מ-פ-ו-צ-ץ שם

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
הייתי אצל קרובים שלנו בחדרה לפני שבועיים, האבא התחדש במסך חדש ומערכת קולנוע חביבה, כאשר שאלתי, מה הנזק ואם מרוצה, ענה לי "תשמע, אני לא כזה מבין גדול" וכאשר שמעתי את המחיר, ואלה, באמת שלא רציתי לבאסו שדיי "עלה בחכה", אילו אנשים שלצערי כפי שכבר דובר בתחילה, רואים מחיר, לא מודעים למחיר אחר ואטרקטיבי יותר ומחיר שיכול לחסוך לא מעט בכיס, קראו איפושהו על המותג ונדבקו למותג.

אז כן
בשביל זה הפורומים בארץ למשל הם כלי חשיפה נהדר, גם לכדאיות גם לתודעה וגם אלטרנטיבה.

מה שבטוח שאם היה מתייעץ איתי, הייתי יכול לחסוך לו לא מעט שקלים.
ואם לא היה מסתדר מסיבה כזו או אחרת ונעול על המותג, אז האלטרנטיבה מעבר לים בהחלט in place.

מחירים ראשוניים זה רק פרולוג.
ומי שיודע זאת גם יכנס לדיאלוג ופתיחת קלפים.

מי שבכל זאת רוצה לייבא, גם בסדר.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
שמור על הפה שלך על איך שאתה מדבר על העיר הזאת !!!;)

חזרתי לפני כ 10 דקות מת"א.....איזור הרצל רוטשילד, סנוויצ'יאה נו, נו, נו .......הייתי שם גם בכריסמס .....לא פחות אנשים עכשיו בכל האיזור, בקיצור מ-פ-ו-צ-ץ שם

"מדינת תל אביב"

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הייתי אצל קרובים שלנו בחדרה לפני שבועיים, האבא התחדש במסך חדש ומערכת קולנוע חביבה, כאשר שאלתי, מה הנזק ואם מרוצה, ענה לי "תשמע, אני לא כזה מבין גדול" וכאשר שמעתי את המחיר, ואלה, באמת שלא רציתי לבאסו שדיי "עלה בחכה", אילו אנשים שלצערי כפי שכבר דובר בתחילה, רואים מחיר, לא מודעים למחיר אחר ואטרקטיבי יותר ומחיר שיכול לחסוך לא מעט בכיס, קראו איפושהו על המותג ונדבקו למותג.

אז כן
בשביל זה הפורומים בארץ למשל הם כלי חשיפה נהדר, גם לכדאיות גם לתודעה וגם אלטרנטיבה.

מה שבטוח שאם היה מתייעץ איתי, הייתי יכול לחסוך לו לא מעט שקלים.
ואם לא היה מסתדר מסיבה כזו או אחרת ונעול על המותג, אז האלטרנטיבה מעבר לים בהחלט in place.
נכון. ובגלל זה החטא של יבואן שמתמחר גרוע הוא כפול ומכופל.

מחירים ראשוניים זה רק פרולוג.
ומי שיודע זאת גם יכנס לדיאלוג ופתיחת קלפים.

מי שבכל זאת רוצה לייבא, גם בסדר.
אבל אתה מבין שזה לא צריך להיות ככה. לך תוריד מחיר לסט מחשב לגיימרים שעולה 15,000 ש"ח. אולי תקבל 100 שקל הנחה. ברמקולים התימחור מראש מעפן אז זה יותר קל. זאת נורמה נורמלית?

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
ברור מתן,
אך לצערי "שקיפות" הוא מונח חמקמק ופועל לפי אינטרסים שמשתנים כמו מצב הרוח.

תמחור גרוע של יבואן אחד הוא בהחלט לא מדד מוחלט.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
אהלן איתי.

שמע, הדוגמה שהבאת (הקרוב משפחה)
רק מאששת בגדול, את דבריו של מתנוש.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
ברור שאם שמעת אצל איזה משהו בסלון ונדלקת, פסדר, תזמין מחו"ל. אבל מה הסבירות שזה יקרה?

ואגב, יש להם אולי דגם אחד או שניים שעולה 10K ומטה, רובם מעל 30.
הסטרס שבלהביא מחו"ל ...חתיכת בלבול מוח. וזה תסריט ריאלי לחלוטין.

אם אין לי איך לשמוע והאלטרנטיבה היחידה שלי היא ללכת ליבואן לשם כך , אני כנראה אוותר כי מה לעשות, אני נשמה טובה . מה גם שבמילא התרשמות בחנות היא כידוע לך , די חסרת רלוונטיות כך שכדי להגיע להחלטה נכונה אצטרך בכלל גם לקחת את הרמקול אלי הביתה . אני יודע שזה מצב קצת בעייתי אבל מה אני אגיד לך מתן , לקנות משהו במחיר כפול אני לא אקנה , גם אם אצטרך לקחת סיכון ולהסתמך על ביקורות של גולשים מרחבי הרשת והפורומים . חוץ מזה בשביל לחסוך 50 אחוז אני אהיה מוכן לנסוע גם עד אילת... אם מדובר במוצר ששווה את זה עבורי

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
מתנוש, אני חושש שאנשים כאן מתייחסים לפרואק כאל עוד מותג בעוד אנחנו מתייחסים אליהם כאחת מהחברות הטובות שיש ולכן קשה לנו להשלים עם המצב.
הרי התמחור של אלגזי בשאר המותגים שהוא מביא לא מוצלח יותר אבל הם לא מעניינים אותנו אז לא אכפת לנו.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
מתנוש, אני חושש שאנשים כאן מתייחסים לפרואק כאל עוד מותג בעוד אנחנו מתייחסים אליהם כאחת מהחברות הטובות שיש ולכן קשה לנו להשלים עם המצב.
הרי התמחור של אלגזי בשאר המותגים שהוא מביא לא מוצלח יותר אבל הם לא מעניינים אותנו אז לא אכפת לנו.

בוקר טוב רונן.
הדיון על פרואק מניח.
התמחור וחוסר המודעות נוגע ללא מעט החברות ובכלל.

Proac חברה מצויינת.
מכיר ושמעתי כמעט את כל דגמיה בשלל מערכות.

נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83

מבלי לחפור יותר מידי לדעתי אי אפשר

https://www.audiot.co.uk/search/ProAc Response/

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור