הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......אי אפשר להביא פרואק מחו"ל לבד? כזה מותג גדול אחרי הכל..
הביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......אי אפשר להביא פרואק מחו"ל לבד? כזה מותג גדול אחרי הכל..
אני מבין שאתה לקוח נאמן ואדוק שלהםהביאו אנשים שלמים בארגזי עץ בניגוד לרצונם לארץ (נאצים וכו')...... מה הבעיה להביא זוג פרואקים ? .....מכסימום לסמם אותם קודם שלא יעשו בעיות בטיסה......
רוזי1, ברוח השרשור המקביל שרץ עכשיו (כאן) ..... נראה לי שאתה לא הספייק הכי מחודד בסטאני מבין שאתה לקוח נאמן ואדוק שלהם
לא מבין מה משרת הסרקזם שלך. על מה אתה מסתלבט בדיוק? שזה מותג גדול? אולי כשאגדל אבין את השנינות...אי אפשר להביא פרואק מחו"ל לבד? כזה מותג גדול אחרי הכל..
my point exactly! אז במקרה של פרואק, אם לא תשמע אצל היבואן כי התימחור שלו חרא, אין לך איך לשמוע את הרמקול.אם אפשר להביא בחצי מחיר , אז כן , כנראה שזה שווה את זה . אם זו היתה האופציה היחידה שלי הייתי הולך על זה . ואני ממש לא ציני . אנשים בכחול הביאו מוצרים בסכום דומה ולהזכירך דובר על רמקול של 10K ש"ח , לא 100K וחוץ מזה אני לא נוהג לשמוע בחנויות שאני לא מתכוון לקנות מהן
נו, בסדר, אבל אתה עוד פעם בא בגישת ה"אני רציני, תוריד לי". אני לא מקבל את זה ש"זאת המנטליות במזה"ת". אני חי במזרח התיכון 41 שנה כבר. מעולם לא הצטרכתי לקנות בשיטה הזאת וקניתי דברים במחירים לא רעים. כמובן שיכולתי לחסוך אם הייתי סוחט את הלימון, אבל יבואן שדורש ממני לבוא עם מסחטה, לא יראה ממני שקל.אנשים הביאו רמקולים גדולים וציוד, יקרים להחריד ומורכבים פי כמה מ proac (לא שאני מזלזל חלילה, מותג חביב פלוס) אבל בחייכם...
המחירים באתרים למינהם מבחינתי זה zap,
בפועל כאשר יש על מה לדבר, המחיר הופך להיות אטרקטיבי פי כמה, במיוחד עם נוחות אשראי/תשלומים/צקים ו/או טרייד על ציוד.
וברצינות יש לנו פה אחלה יבואנים, בפועל המחיר נמוך או משתווה למחיר חול מינוס תקופת ההמתנה.
עם או בלי קפה מהפנט חושים.
! בפאקינג תל אביב. .
שמור על הפה שלך על איך שאתה מדבר על העיר הזאת !!!
חזרתי לפני כ 10 דקות מת"א.....איזור הרצל רוטשילד, סנוויצ'יאה נו, נו, נו .......הייתי שם גם בכריסמס .....לא פחות אנשים עכשיו בכל האיזור, בקיצור מ-פ-ו-צ-ץ שם
נכון. ובגלל זה החטא של יבואן שמתמחר גרוע הוא כפול ומכופל.הייתי אצל קרובים שלנו בחדרה לפני שבועיים, האבא התחדש במסך חדש ומערכת קולנוע חביבה, כאשר שאלתי, מה הנזק ואם מרוצה, ענה לי "תשמע, אני לא כזה מבין גדול" וכאשר שמעתי את המחיר, ואלה, באמת שלא רציתי לבאסו שדיי "עלה בחכה", אילו אנשים שלצערי כפי שכבר דובר בתחילה, רואים מחיר, לא מודעים למחיר אחר ואטרקטיבי יותר ומחיר שיכול לחסוך לא מעט בכיס, קראו איפושהו על המותג ונדבקו למותג.
אז כן
בשביל זה הפורומים בארץ למשל הם כלי חשיפה נהדר, גם לכדאיות גם לתודעה וגם אלטרנטיבה.
מה שבטוח שאם היה מתייעץ איתי, הייתי יכול לחסוך לו לא מעט שקלים.
ואם לא היה מסתדר מסיבה כזו או אחרת ונעול על המותג, אז האלטרנטיבה מעבר לים בהחלט in place.
אבל אתה מבין שזה לא צריך להיות ככה. לך תוריד מחיר לסט מחשב לגיימרים שעולה 15,000 ש"ח. אולי תקבל 100 שקל הנחה. ברמקולים התימחור מראש מעפן אז זה יותר קל. זאת נורמה נורמלית?מחירים ראשוניים זה רק פרולוג.
ומי שיודע זאת גם יכנס לדיאלוג ופתיחת קלפים.
מי שבכל זאת רוצה לייבא, גם בסדר.
ברור שאם שמעת אצל איזה משהו בסלון ונדלקת, פסדר, תזמין מחו"ל. אבל מה הסבירות שזה יקרה?
ואגב, יש להם אולי דגם אחד או שניים שעולה 10K ומטה, רובם מעל 30.
הסטרס שבלהביא מחו"ל ...חתיכת בלבול מוח. וזה תסריט ריאלי לחלוטין.
אהלן איתי.
שמע, הדוגמה שהבאת (הקרוב משפחה)
רק מאששת בגדול, את דבריו של מתנוש.
מתנוש, אני חושש שאנשים כאן מתייחסים לפרואק כאל עוד מותג בעוד אנחנו מתייחסים אליהם כאחת מהחברות הטובות שיש ולכן קשה לנו להשלים עם המצב.
הרי התמחור של אלגזי בשאר המותגים שהוא מביא לא מוצלח יותר אבל הם לא מעניינים אותנו אז לא אכפת לנו.
אי אפשר להביא פרואק מחו"ל לבד? כזה מותג גדול אחרי הכל..