שרות מצוין של עופר שחורי (מאסטרו אודיו)

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

robo7

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
עזוב שטויות העולם נשאר יפה (ברובו), לפי אל גור כבר מזמן היינו צריכים להיות מתחת לפני הים, בינתיים אף עיר חוף לא צללה מתחת לים ומחירי הנדל"ן והאדמות באותן ערים מרקיע שחקים.
ונציה הוצפה לפני שנתיים.

הצפות באיטליה

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
ונציה הוצפה לפני שנתיים.

הצפות באיטליה
גם לפני המהפכה התעשיתית ונציה הוצפה, מדובר בעיר שהוקמה על ביצה, יותר מאשר פני הים עולים, הביצה שוקעת, מה שגורר הצפות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
מצד שני , ישנם אנשים פחות מקובעים , שיכולים להכיל אמיתות חדשות , אני יכול להעיד שקראתי בשקיקה את הסיפורים של רן מויאל על הדרך שעשה עם המערכת שלו , ועל האימפקט שהמערכת שלו עשתה עם הכיול של הטרינוב , גם נהניתי מאד ללמוד משניצל על המערכת שלו , על הדבקות שלו בשלמות האודיופילית , על הפרוייקטים שלו חדשות לבקרים , וגם על דן והניסיון שהוא מביא
הרי בוזגלו קרא לזרוק אותנו מהפורום ?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אני אזמין את החברים כן לשמוע ההבדלים בין רמקול מודרני לרמקול אנטיקה (כולל אלו שאני לא מכיר ) בשביל הפרופורציה , פעם היינו עושים ארועים גדולים אצלי כולל השוואת קדמים ,או השווואת מגברים , ואל תשכחו את תקופת הסגר של הקורונה שהעברנו בסבבה עם הצגת המערכות של כולם בסרטונים שיזמתי
שההעביר את הסגר בצורה מרתקת , שוולח מכאן ברכות לכל חברי הפורום, ,אוהב אותכם :לב-שבור:
גם בוזגלו מוזמן כמובן , למרות הסכסוך הקשה !
שילמד משהו ,ושידע עם מי הוא מתעסק !
מדובר בחדר מתוקתק ,בעזרת דן סינמארט .
אין בליבי כלום כלפי בוזגלו למעט השחצנות שבטח קטנה משלי ,

נערך לאחרונה ב:

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
לא מבין גדול בתחום , זה מה שאני יודע ..
בכדור הארץ , מידיי כמה עשרות אלפי שנה , יש שינויים במזג האוויר , עקב שינוי של ציר ההטיה של כדה"א מול השמש

במאה ה20 , לא נצפה שינוי הטייה , מצד שני המין האנושי במסגרת המהפכה התעשייתית שינה את מבנה האטמוספירה עקב זיהום האוויר (יותר פחמן דו חמצני מאשר חמצן) , השינוי גרם לכך שהחום שנקלט גורם לאנרגיית השמש להיכלא ולטמפרטורות לעלות.

אנחנו גם יודעים שמאז שהתחילו למדוד טמפרטורה (1880) , 9 מתוך 10 השנים החמות ביותר היו ב15 שנה האחרונות , ויש היום הרבה מדענים שחושבים שזה הסיבה , ולכן קוראים לבני האדם להפחית את הפליטה , כדי שלא נהפוך להיות הצפרדע בסיר , שלא שם לב שהטמפרטורה עולה..

האם הקשר ודאי ויש הוכחה , אין הוכחה חד משמעית אבל יש תזה שמסבירה את זה , אני חושב שזה לא כל כל משנה , אם יש חלקים נרחבים בקהילה המדעית שחושבים שיש סיכוי סביר שאנחנו מחרבים את הפלנטה שלנו , חשוב לטפל בזה ..

מצד שני , הנושא הזה הפך להיות נושא שנוי במחלוקת , בגלל פוליטיקאים ..

האמת , עליית הטמפרטורה , יעילות חיסונים , והיעילות של טיפול אקטיבי באודיו , הם דוגמאות לנושאים מדעיים , שבהם אנשים עם דעות קדומות לא מסוגלים להכיל את העובדות , פשוט בגלל קבעון מחשבתי , לך תנסה להראות לטראמפ מחקרי אקלים , למתנגדי חיסונים להראות סטטיסטיקה של חיסונים , או להראות למתנגדי אקוסטיקה תוצאות של כיול אקטיבי , באנלוגיה זה כמו שתנסה להסביר לכלב תחש על טיפול אקוסטי

הוא יקשקש בזנב , יסתכל עלייך ינבח קצת ,אבל אין לזה שום משמעות , לכעוס על הכלב זה גם חסר משמעות
הוא לא אשם שהוא נולד כזה , לדבר איתו או לכעוס עליו זה סתם לבזבז אוויר חם לריק

מצד שני , ישנם אנשים פחות מקובעים , שיכולים להכיל אמיתות חדשות , אני יכול להעיד שקראתי בשקיקה את הסיפורים של רן מויאל על הדרך שעשה עם המערכת שלו , ועל האימפקט שהמערכת שלו עשתה עם הכיול של הטרינוב , גם נהניתי מאד ללמוד משניצל על המערכת שלו , על הדבקות שלו בשלמות האודיופילית , על הפרוייקטים שלו חדשות לבקרים , וגם על דן והניסיון שהוא מביא

אני חושב שאני דוגמה מייצגת לציבור גדול קל קוראים שרואים ערך גדול בפוסטים כאלה וקוראים אותם בעניין
תתעלמו מהמקובעים , החמוצים , המטרילים ,והחשוכים , הם כמו הכלב שנובח , אין באמת דרך לתקשר איתו ואיתם ..
תכתבו בשבילנו , קוראי דטאון , הרוב הדומם , השאר זה סתם רעש ..

הי

ה22 אגורות שלי בנושא....

התחממות כדור הארץ שנויה בגלל הכוח שמניע את כדור הארץ - כסף .

אם יש קשר בין התעשיה להתחממות הרי שצריך לפעול בעניין על ידי צמצום צריכת אנרגיה בעולם ע"י צימצום הצריכה, צימצום יצור, צימצום טיסות, צימצום נסיעות למקום העבודה.
פעולות הצימצום יעצרו את הכלכלה ויפגעו בכיסים של כולם.
דילמה....
לעצור את כדור הארץ או לתת לו להישרף כל עוד הקופה רושמת?
ואם מחליטים לעצור אך עוצרים את כל העולם מבלי להיות הפראיירים שעוצרים את הכלכלה בעוד שסין ממשיכה ביצור.

הפתרון הכי קל לבעיה הזאת זה מגפה עולמית.
יפסיקו עם הטיסות , אנשים יעבדו מהבית , פחות סחורות, הכל יתיקר ויהיה מיתון עולמי .

רגע,
זה לא מה שקורה פה עכשיו ?!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני כותב כרגע על קודוס טיטן 808, רמקולים מפתיעים ביותר ולומד להכיר את עופר לאט, לאט...הוא בחור ויבואן נהדר.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
עופר , שרות מצוין ???????????????????????
שתדע לך עופר שמה שעשיתה זה גועל נפש , ובוזגלו מרחיב על זה "גלגל אותו מכל המדרגות" , ואני לכאורה מתבקש להיות דיפלומטי ? ממש קשה לי להמליץ עליך או על מאסטרו צפון המכונה ויוולדי , תתבישו לכם , לא ממש צריך אותך , ורכשת לך "אוהד " שממש לא כדאי , לא ?ויכולים פה להלל אותך עד מחר ,בסך הכל ביקשתי ממך להעביר כסף שהיית מקבל מראש לחברה שאני סידרתי לך ,גם לזה גרשת אותי , והאם זה שרות טוב ? אהה ?לחיצת כפתור במחשב ,
לא שאני אחבל לך ביבוא של ALBEDO או FABERS CABLE , אפילו לא סיפרתי להם , אבל אתה חתיכת מגעיל ,ואולי הסתבכת עם אחד מבכירי האודיופילים בארצנו הקטנטונת למרות תמיכתו של בוזגלו הדוחה .
הגיע הזמן שידעו את האמת ,ואני ממש לא מרחיב אלא אם תדרוש .......על מקרים נוספים , לאו דווקא שלי ..........

האמת היחידה היא שאתה בריון מקלדת גס רוח.
לא תצליח לגרור אותי לשיח הביבים שלך.
לא מאחל לאף יבואן חבר כמוך. שומר נפשו ירחק.
מעניין מה יקרה לפורום, אותו מסתבר בנית במו ידיך, בלעדיך. אולי
תן צ׳אנס ותנוח לך קצת.

למי בדיוק אתה כותב פה? ל 99.9999% מחברי הפורום שאתה מכנה גמדים עם מערכות מעופשות?

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
הי

ה22 אגורות שלי בנושא....

התחממות כדור הארץ שנויה בגלל הכוח שמניע את כדור הארץ - כסף .

אם יש קשר בין התעשיה להתחממות הרי שצריך לפעול בעניין על ידי צמצום צריכת אנרגיה בעולם ע"י צימצום הצריכה, צימצום יצור, צימצום טיסות, צימצום נסיעות למקום העבודה.
פעולות הצימצום יעצרו את הכלכלה ויפגעו בכיסים של כולם.
דילמה....
לעצור את כדור הארץ או לתת לו להישרף כל עוד הקופה רושמת?
ואם מחליטים לעצור אך עוצרים את כל העולם מבלי להיות הפראיירים שעוצרים את הכלכלה בעוד שסין ממשיכה ביצור.

הפתרון הכי קל לבעיה הזאת זה מגפה עולמית.
יפסיקו עם הטיסות , אנשים יעבדו מהבית , פחות סחורות, הכל יתיקר ויהיה מיתון עולמי .

רגע,
זה לא מה שקורה פה עכשיו ?!

תראה, אחרי כל תקופת קרח (נדמה לי שהיו 3 כאלה) באה התחממות, כל זה קרה הרבה לפני התיעוש, למעשה בסיום תקופת הקרח הראשונה לא והשנייה עוד לא היו כאן אנשים מודרניים, דהיינו מהסוג שלנו.

כלומר, הטמ"פ על כד"א תמיד הייתה בשינוי זה או אחר, לפני הופעת האדם או התיעוש.

כל זה לא סותר את הרצון לחיות בסביבה ירוקה ונקיה מזיהום, לכלוך פסולת וכו....

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
השרשור הזה מאד מתסכל אותי, דווקא, כי אחד העיסוקים הנעימים בתחביב הזה או לבלבל לעופר את המוח.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
נושא האקלים קרוב מאוד לליבי ויש לי המון מה לומר בנושא אבל זה לא בדיוק המקום.
ביחוד לא כשהקמיקזה מופיע גם פה עם הפזמון הקבוע שלו.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
השרשור הזה מאד מתסכל אותי, דווקא, כי אחד העיסוקים הנעימים בתחביב הזה או לבלבל לעופר את המוח.

מה יש לו לעשות באיטליה , אם לא להיכנס לאתר ולנהל דיונים על התחממות גלובלית בעידן המודרני

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
לקחנו חצי יום מנוחה. הרגליים…
לצערי יש כאן wifi.

ואם הוא ימשיך לחפור על אלבדו, אמצא זמן ויקבל את הסיפור האמיתי בראש.
שוב, בשביל שניים וחצי חברים שעוד לא הבינו מיהו.
מה יש לו לעשות באיטליה , אם לא להיכנס לאתר ולנהל דיונים על התחממות גלובלית בעידן המודרני

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
לקחנו חצי יום מנוחה. הרגליים…
לצערי יש כאן wifi.

ואם הוא ימשיך לחפור על אלבדו, אמצא זמן ויקבל את הסיפור האמיתי בראש.
שוב, בשביל שניים וחצי חברים שעוד לא הבינו מיהו.
מעדיף לדבר פנים אל פנים לאור ההכרות הממושכת , אני מוחק !(אם תרצה כמובן )

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אז בוא נדבר ! להזכירך הגיעו האיטלקים לכאן בהזמנתי ומימון מכיסי , אתה נדבקת לכל הערבים שהוצאתי אותם וביקשת שאסדר לך דילר בממחיר חריג , לא רק זאת , כשקיבלת את הזוג הראשון של האלבדו טרחתי לעשות אצלי בבית על חשבוני ארוע השקה בכדי לפרסם הרמקול , ומה עם הפירסום בקשר לפאברס קייבל שהכל יוצא ממני ,נכון ,שרפתי וופר והבאת לי בתשלום מלא ממני , יעידו על כך החברים שבאו אלי הביתה להשקה שהכנתי בעבוכך מו שוני וחברים אחרים ,וכל זאת בכדי שיראה מכובד בניגוד לאולם התצוגה שלך בגבעתיים (אללה ירחמו ) , תגיד ? אני חייב לך כסף ? מתי לא עזרתי לך ב20 שנה האחרונות , עד כדי כך שחשבו שאני שותף שלך בטעות בגלל החברות שלנו , ואז אתה מתחבר לחלאה הזו שנקראת "מאסטרו צפון " או מכונה בשם גנאי "בוזזז -זגלו , ואז אלדר שעוזר לך לאורך השנים הופך בעיינך לתולעת "שאתה מגלגל מכל המדרגות " כדברי בוזגלו , סך הכל ביקשתי ממך להעביר כסף שהיית מקבל מראש בלחיצת כפתור במחשב , סרבת ? למה ? בגלל שאני מכנה אותך גולם ? אתה באמת כזה לדעתי , או לפחות זומבי או וירדו למרות החברות ששררה ביננו והמאמצים שעשיתי למענך , מי עדיין לא יודע מה אני ? מה אני ? יש לי גיבנת ? אין לי ערכים ? שלא נדבר על הרמאות עם המגבר העגול (THORE)שהשחלת מודבק עם שנאי שהדבקתה בסיליקון לבחור בראשון (חימון וינגולד) שכן של זרוק ,ואחר כך הסתרת החורים שיצרת עם מדבקות בכדי להסוות התיקון, שזו רמאות ממדרגה ראשונה , רמאי!!! ,רוצה עוד רק תבקש ,אלמלא היית מגיב כאן היית חוסך לעצמך רבות , בוא , תרגיש נוח להסביר לחברים כאן איזה טיפוס דוחה ומגעיל שניצל אחרי עשרים שנות עזרה , ומה עם וון שוייקרט שהייתי הראשון לרכוש משהו רציני ופירסום מפה עד הירח ???? מה תספר עלי כבר , ששרפתי דרייבר והחלפתי לחדש דנדש , מה ? יחתיכת תולעת כפוי טובה!!!!!!!!!
נשרף לי שנאי של סיין ,נאלצתי לזרוק אותו כי לא נתת שרות , גם הפעם עם הקרוס שלחתי את אישתי לאיטליה לשלם כי סרבת ללחוץ על הפתור במחשב לחברה שאתה יבואן שלה בזכותי , מי שמך לפנות אלי ככה רבאק , מציע לך להמנע לפני שאני שופך כאן הכל אבל תרגיש בנוח לעשות כרצונך !
נ.ב
יש רק שתיים וחצי חברים שלא יודעים שאני חתיכת חרה לדבריך ובוזגלו ? תרצה אוכל לבקש מקצת יותר להסביר לך שאתה טועה בגדול !
ומה עם הפרסום של אנלייסיס , אולי תשאל למה GTR ועוד רבים רכשו מעבר לפבארס קייבל , מה תגיד ? וחסכתי לך את כל הקללות שמגיעות לך מפאת כבוד הפורום , אבל אתה ובוזגלו שלוב מנצח ..... איכס !
תכבסו את הכביסה המלוכלכת שלכם- בינכם.
זה גועל נפש מרוכז. אשכרה חיסול חשבונות ..
לכו תראו OZARK בנטפליקס...יענה על כמה שאלות שעלו פה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
תאמין לי שלא קל לי בכלל להשתלח בעופר , היינו חברים קרובים עשרים שנה , והוא בחור טוב ,אבל הוא מאיים עלי למרות הצעתי להפגש "שתיים וחצי אנשים שלא יודעים מי אני " ,ואני, לא נותרה לי ברירה אלא להשיב לו כגמולו למרות הקושי , אבל אתה צודק(ורד)
אני החלטתי למחוק את תגובתי

נערך לאחרונה ב:

Slim1900

אוהב את התחום
מעורבות
114
נקודות
43
א שלא נדבר על הרמאות עם המגבר העגול (THORE)שהשחלת מודבק עם שנאי שהדבקתה בסיליקון לבחור בראשון (חימון וינגולד) שכן של זרוק ,ואחר כך הסתרת החורים שיצרת עם מדבקות בכדי להסוות התיקון, שזו רמאות ממדרגה ראשונה
חבל מאוד
שנים הרגשתי שיש קליקות כאילו של יבואן ורוכש שלו שמפמפם כמה היבואן נפלא.
בלי קשר ליבואן כזה או אחר, אני חושב שזו התנהגות מאוד בעייתית כאשר מידע כזה לא נחשף בזמן אמת ומכשיל קונים עתידים אחרים שלא מודעים לכל הקומבינות

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83

איתי, האיש הזה לא יפסיק ולא ירגע עד שישפוך את כל המרירה שיש לו בלב.
זה המחיר על 20 שנה של יחסים עקומים שהייתי צריך להפסיק מזמן. טעות שלי.
אין לי שום שליטה על זה והנהלת האתר העירה לו כמה פעמים להפסיק וערכו את דבריו.
משום מה זה ממשיך וממשיך.
אני מגיב מדי פעם בקצרה רק כדי שלא יפרשו את השתיקה שלי כהודאה שיש משהו בדבריו.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
חבל מאוד
שנים הרגשתי שיש קליקות כאילו של יבואן ורוכש שלו שמפמפם כמה היבואן נפלא.
בלי קשר ליבואן כזה או אחר, אני חושב שזו התנהגות מאוד בעייתית כאשר מידע כזה לא נחשף בזמן אמת ומכשיל קונים עתידים אחרים שלא מודעים לכל הקומבינות
אין שום בעיה, מלבד זה שאדון שניצל דוחף את אפו הארוך לעניינים לא שלו, מסלף ומעוות.
אגב, כמו כל שאר הדברים שהוא מעלה שוב ושוב.

היתה בעיה עם זוג מונו בלוקים שהבאתי ללקוח לפני 20 שנה. בורג שמחזק
שנאי השתחרר במהלך השילוח, פתחתי את המכשיר וחיזקתי את הבורג.
לא נקדחו שום חורים במכשיר, קשקוש מוחלט, ולא הומצאו שום מדבקות.
הלקוח מרוצה עד הגג, עד היום, וגם קיבל ממני אישית אחריות לכל החיים
בגלל התקרית הזאת.
זה אני וזה השירות שלי, ואני גאה בו מאוד.

נערך לאחרונה ב:

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
שלא יהיה לאף אחד ספק. תגובה עניינית בלבד.

בוא נדבר על SINE.
פתחת שנאי מבדל ושינית אותו על דעת עצמך למצב ballance
זאת בניגוד להוראה מפורשת של היצרן שהעברתי אליך - לא לעשות זאת מסיבות בטיחות ואבדן אחריות. הצלחת לשרוף את השנאי ואחרי כל זה אתה מעיזל להאשים אותי? היצרן בצדק לא הסכים להחליף לחדש. היה ברשותך בכלל איזה מכשיר שלא פתחת וחיבלת בו?

בוא נדבר על הרמקולים של וון שוויקרט.
קיבלת זוג רמקולים VR7 בפחות ממחיר עלות. כן מר שניצל. גימור הכינור היוקרתי שביקשת וקיבלת היה כולו על חשבוני. $5000 לפני מע׳מ, כידוע לך. עוד לפני שקיבלת את הרמקולים, ניהלת שיחת טלפון עם וון שווייקרט עצמו, בדיבר גס רוח ומעליב ביותר בו האשמת אותו בגסות רוח שהגימור, לפי צילום שקיבלת במייל, לא נכון. אחרי שנוכחת לדעת שהגימור מדויק, לא טרחת להתנצל. לא עלה בדעתך אפילו. מה שקיבלתי ממך היה פיגוע ליחסים שלי עם היצרן שרצה לנתק יחסים בגלל העלבון שקיבל ממך. הוא ביקש לקנות את הרמקולים כי לא רצה שאדם כמוך יחזיק אותם. ציתות מדויק. אח׳כ לא הפסקת להתעסק עם הרמקולים ולהאשים את היצרן בכל נזק שגרמת. צרה צרורה אתה.

אלבדו
לגבי השירות - בפעם העשירית - לא ביקשת ממני שום שירות ולא דיווחת על שום בעיה.
אני לא צינור להעברת כספים לחו״ל ולא מציית לפקודה להעביר כסף לחו״ל בלי שום הסבר. נקודה.
לגבי שאר סיפורי אלבדו שלך, כל כך מסולף ומעוות שחבל על המילים והאמת גם לא עניין של אף אחד בפורום.

הנסיונות הנחמדים שלך להטיל רפש לא יעבדו.

נערך לאחרונה ב:

Audiogod

מושעה
מעורבות
32
נקודות
28
למה? עד שיש כאן משהו מעניין לשם שינוי ;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור