שמעתי אצלי את ה 27 ואת ה 38.נמר, תגיד מתי אתגלגל אליך.
רוזי, האלקטרות לא ניטרלים? מה הם לדעתך, חמים?
לאוזניי הם מדגישים מיד + מיד באס
שמעתי אצלי את ה 27 ואת ה 38.נמר, תגיד מתי אתגלגל אליך.
רוזי, האלקטרות לא ניטרלים? מה הם לדעתך, חמים?
על סמך מה נראה לך שאם למישהו יש את האופי שהוא אף פעם לא מרוצה ממה שייש לו, הוא פתאום ישתנה אחרי שיישקיע באקוסטיקה?השאלה הנצחית והטרגית בתחום הזה, מדוע אנשים בעצם לא יכולים להיות מרוצים ממה שיש להם, הרי לרוב חברי הפורום יש מערכות אודיו שיזילו דמעה של קנאה בעיני האנשים שאין להם מערכות ברמה כזו? למה המרדף התמידי אחר משהו שלא בהכרח קיים. אני מניח שהסיבה לכך היא בגלל שיותר כיף להתחדש ברכיב אקזוטי מאשר לקנות פנל אקוסטי, אם המסקנה הזו ברורה אז השאלה הנכונה שצריכה להישאל היא מה יותר טוב, מערכת שעולה מיליון דולר בחדר/סלון שלא מטופל אקוסטית או סט אפ בשולי קטגוריית המחיר של ההיי אנד בחדר/סלון שכן מטופלים אקוסטית? התשובה לכך לדעתי היא שהבעלים של הסט אפ היקר לא ישן טוב בלילה לאחר שהוא ישמע סט אפ זול יותר בחלל מטופל אקוסטית.
שמעתי אצלי את ה 27 ואת ה 38.
לאוזניי הם מדגישים מיד + מיד באס
השאלה הנצחית והטרגית בתחום הזה, מדוע אנשים בעצם לא יכולים להיות מרוצים ממה שיש להם, הרי לרוב חברי הפורום יש מערכות אודיו שיזילו דמעה של קנאה בעיני האנשים שאין להם מערכות ברמה כזו? למה המרדף התמידי אחר משהו שלא בהכרח קיים. אני מניח שהסיבה לכך היא בגלל שיותר כיף להתחדש ברכיב אקזוטי מאשר לקנות פנל אקוסטי, אם המסקנה הזו ברורה אז השאלה הנכונה שצריכה להישאל היא מה יותר טוב, מערכת שעולה מיליון דולר בחדר/סלון שלא מטופל אקוסטית או סט אפ בשולי קטגוריית המחיר של ההיי אנד בחדר/סלון שכן מטופלים אקוסטית? התשובה לכך לדעתי היא שהבעלים של הסט אפ היקר לא ישן טוב בלילה לאחר שהוא ישמע סט אפ זול יותר בחלל מטופל אקוסטית.
על סמך מה נראה לך שאם למישהו יש את האופי שהוא אף פעם לא מרוצה ממה שייש לו, הוא פתאום ישתנה אחרי שיישקיע באקוסטיקה?
וכל הניתוח הפינאנסי והפסיכולוגי בכלל הזוי
התשובה לדעתי פשוטה, כמו שרקדן חייב לרקוד, הזמר לשיר
הצייר לצייר, האודיופיל חייב לשדרג!
הייה נחמד אם זה מה שהיית כותב, אבל זה לא מה שכתבת.אני מתייחס לאלה שפשוט אוהבים סאונד טוב ובמקרה הזה כן, האקוסטיקה מוסיפה משמעותית לאיכות הסאונד, דבר שעשויי לגרום למחשבה שנייה לגבי אם לשדרג ואם הצורך עדיין קיים אז השדרוג לפחות יהיה יותר חכם.
באיזה אור זה מציג "אודיופילים", לעומת באיזה אור מה מציג אותך?השאלה הנצחית והטרגית בתחום הזה, מדוע אנשים בעצם לא יכולים להיות מרוצים ממה שיש להם, הרי לרוב חברי הפורום יש מערכות אודיו שיזילו דמעה של קנאה בעיני האנשים שאין להם מערכות ברמה כזו?
למה המרדף התמידי אחר משהו שלא בהכרח קיים.
אני מניח שהסיבה לכך היא בגלל שיותר כיף להתחדש ברכיב אקזוטי מאשר לקנות פנל אקוסטי
אם המסקנה הזו ברורה אז השאלה הנכונה שצריכה להישאל היא מה יותר טוב, מערכת שעולה מיליון דולר בחדר/סלון שלא מטופל אקוסטית או סט אפ בשולי קטגוריית המחיר של ההיי אנד בחדר/סלון שכן מטופלים אקוסטית?
התשובה לכך לדעתי היא שהבעלים של הסט אפ היקר לא ישן טוב בלילה לאחר שהוא ישמע סט אפ זול יותר בחלל מטופל אקוסטית.
לכמה אודיופילים ה"עצה" הזו באמת רלוואנטית, לדעתך?ואולי האודיופיל פשוט צריך ליצור את המוזיקה שלו במקום לחפש אותה ולהתאים את עצמו אליה.
וגם ההודעה הנוספת
לכמה אודיופילים ה"עצה" הזו באמת רלוואנטית, לדעתך?
לעומת באיזה אור זה מציג אותך?
למחשבה.
עמיר
תראו רק כמה המשחקים שלנו בתחום הזה הם אבסורדייםה 1028 חיה אחרת משניהם. בניגוד ל 27 הם הגדילו את הטוויטר ונתנו לו לנגן מתדר נמוך יותר. ה38 גדול יותר עם 3 דרייברים באס 7 אינץ בניגוד ל 2 6.5 ב 1028 פלוס פורט תחתון ואחורי שאין ב 27 ו 38. בקיצור ל 1028 אין את העוצמה של ה 1038, הוא יותר דומה למדפי עם עוד בס או 2 way. רמקול מאוד מהיר, לדעתי לא מדגיש את מה שאמרת. כל אלקטרוניקה פחות ממעולה שניסיתי עליו הוציאה סאונד עם גבוהים מודגשים ורזון בגזרה.
ואולי האודיופיל פשוט צריך ליצור את המוזיקה שלו במקום לחפש אותה ולהתאים את עצמו אליה.
מעניין,אתה אומר לאודיופיל "להסתפק" במה
שיש לו ועוד בבלה,ואינך יודע ומבין שאתה
לא מהזן הזה!!
עושה רושם שבחרתה להתייחס לתפל ולא לעיקר, כתבתי שעדיף להשקיע באקוסטיקה לפני שמחליפים רכיבים בסט אפ. גם אני לא השקעתי בנושא הזה שקל אחד ואני בהחלט מתכוון להתייחס לזה בצורה מינימלית. לגבי ההסתפקות בקיים, נושא שבכלל לא קשור למה שכתבתי, אני מאחל לעצמי להגיע לשלב שבו אני אכלל בקטגוריית "הזן הזה" ואסתפק במה שיש, מודה "באשמה", תודה על ההארה.
אני מתייחס לאלה שפשוט אוהבים סאונד טוב ובמקרה הזה כן, האקוסטיקה מוסיפה משמעותית לאיכות הסאונד, דבר שעשויי לגרום למחשבה שנייה לגבי אם לשדרג ואם הצורך עדיין קיים אז השדרוג לפחות יהיה יותר חכם.
אני השקעתי הרבה מאד באקוסטיקה.
אז לשיטתך אין לי מה לשדרג יותר רכיבים?
אצלי הבעיה שחלל האזנה הוא בסלון ולכן הפתרונות האקוסטים אינם באים בחשבון בגלל עניני עיצוב ואסטטיקה.