שלח לחמך..

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
במבי, לדעתי לא כל אחד נולד עם חוש טכני ולא בושה לפנות למומחים כמו michael123 אם אתה רוצה לפתח מחשב כמקור. אני ממצב אפס הייתי הולך לקיוון סי-די משולב דאק חדיש ואיכותי וסטרימר כמקור אבל רוב התקציב הייתי שם על הגברה ברמה, שתואמת את רמת הרמקולים : K 20-30 למוצר חדש או מחקה להזדמנות מיד שניה .

נערך לאחרונה ב:

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
אני חושב שעליך לדבוק בהחלטה הראשונה שלך, לשמוע כמה שיותר מערכות.
לא להשוות באזני המארח את שלו מול אחרים, לא לכתוב על הביקורים ולא לקנות מהמארח כלום.
רק להקשיב.
הנסיון, הטעם האישי והרכיב שמדליק אותך בשרשרת, ידריך אותך במי לבחור ולבנות סביבו את המערכת.
בקר גם בהופעות\קונצרטים
אגב לא בטוח שהכיוון שאתה אוהב הוא High End אני למשל לא.
כל מזמין, מבורך.
התובנות מגיעות על ציר זמן ארוך וממושך, לא תמיד המסע מענג, אך יש לו תוצאות.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אתה צריך רפרנס, משהו שיתן לך את המושג מהו אודיו אודיופילי או אולטימטיבי, לאחר מכן יהיה יותר קל (או קשה בגלל הפשרות) לדעת מהו הסאונד שאתה מחפש ואיך אתה משיג אותו מבלי למכור את הרכב או את הבית.

השיטה הנכונה למי שאין לו תקציב גדול או רצון להוציא סכומי כסף גדולים, היא סבלנות, לרכוש רכיב איכותי כאשר מזדמן ולחכות שיהיה לך תקציב נוסף לרכיב אחר. כמובן שדרוש תכנון מראש לגבי השילוב הנכון בין הרכיבים, אקוסטיקה ולא פחות חשוב, כבילה. שיהיה לך בהצלחה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
כבילה לא פחות חשובה מאקוסטיקה? Really?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
בדיוק מה שzeev78 אמר
סובלנות סובלנות סובלנות !!!
כאחד שכל המערכת שלו בנויה מרכיבי יד2
אני יכול לומר לך שבשביל למצוא משהוא שמתישב בול צריך זמן וסובלנות וקצת מזל.
לגבי מקור דיגיטאלי עם את לא רץ על קצא הטכנולוגיה או הגימיק האחרון שהומצע ניתן לחסוך בעלויות משמעותית לדוגמה ממירים ללא dsd מחירם מתרסק .
בהצלחה

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
סליחה ....משהו לא מסתדר לי פה.

שמעתי את הפורם פלור וזה רמקול מעולה. מהטובים במחירו אם לא הטוב ביותר.

שמעתי אצל זיו אינטגרייטד של שינדאק ב 3500 שקל עם הדאק הפנימי שלו מחובר למרטן מדגם בכיר יותר (מיילס) - והתוצאה היתה לא פחות מנפלאה.

את ההגל לא מכיר ולא מכיר את ההתאמה שלו לפורם פלור. אבל אינטגרייטד מתאים גם עם דאק פנימי יכול לתת תוצאה מספיק טובה, תוצאה כזאת שתצטרך להוציא עוד הרבה עשרות אלפי שקלים כדי לשפר אותה.

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
ברק
מסכים איתך לגמרי לגבי הפורם פלור. שמעתי אותו אצל זיו בתנאים טובים והוא נשמע חלום.
לא יודע, אולי משהו דפוק אצלי היכן שהוא בשרשרת המשתנים (אקוסטיקה? ריפים לא איכותיים?)
או אולי יש לי סטנדרטים נורא גבוהים ואני לא יודע את זה. כל מה שאני יודע זה שהמוזיקה אצלי לא נשמעת מספיק טוב לאוזני (ואני לא חמדן, אני לא מצפה שהמערכת שאצלי תנגן מושלם בכל הפרמטרים. כרגע מוכן להתפשר על הרבה ומחפש בעיקר יותר ניקיון בצליל וקצת יותר בשר)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ברק
מסכים איתך לגמרי לגבי הפורם פלור. שמעתי אותו אצל זיו בתנאים טובים והוא נשמע חלום.
לא יודע, אולי משהו דפוק אצלי היכן שהוא בשרשרת המשתנים (אקוסטיקה? ריפים לא איכותיים?)
או אולי יש לי סטנדרטים נורא גבוהים ואני לא יודע את זה. כל מה שאני יודע זה שהמוזיקה אצלי לא נשמעת מספיק טוב לאוזני (ואני לא חמדן, אני לא מצפה שהמערכת שאצלי תנגן מושלם בכל הפרמטרים. כרגע מוכן להתפשר על הרבה ומחפש בעיקר יותר ניקיון בצליל וקצת יותר בשר)

כתבתי לך למעלה על כמה אפשרויות.

איך אתה מנגן?
איזה תוכנה?
מה ההגדרות?

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
ברק
אם אתה לא יודע אז תהמר על ה97% החשובים באמת. חדר ואקוסטיקה.
תעשה ניסוי פשוט וזול. קח את המערכת לחדר אחר. יש לך כולה 2 חלקי אלקטרוניקה ושני רמקולים להעביר. תעמיד את הרמקולים במרכז החדר שאין סביבם כלום, פתח בינהם מרחק של לפחות 2 מטר ושב רחוק מהם שני מטר פלוס קצת.
שווה ניסוי לא? מקסימום תעבור לטפל בכבילה.

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
כתבתי לך למעלה על כמה אפשרויות.

איך אתה מנגן?
איזה תוכנה?
מה ההגדרות?

מיכאל
אני מנגן עם המדיה פלייר של הווינדוס קבצים של WAV ו FLAC
אין לי מושג לגבי ההגדרות
אני לא מבין בזה שום דבר
עד כמה שהבנתי מקריאה בפורום וכו בכל הנוגע לניגון ממחשב
צריך לעבוד עם תוכנה יעודית שעוקפת את מערכת ההפעלה וכמו כן יש השפעה של אספקת החשמל במחשב
לכן חשבתי שאני צריך לפנות לאיש מקצוע על מנת לבנות מחשב יעודי עם תוכנת ניגון יעודית בכדי לקבל את הניקיון הזה שאני מחפש בסאונד
כשכתבתי שאני משתמש במחשב לא יעודי התכוונתי גם שהאופן שבו אני עובד איתו (תוכנת ניגון) גם אינה יעודית
אבל אתה אומר שלטפל בזה פחות ישפיע על הסאונד מלהוסיף דאק איכותי, אם כך הוא, אתמקד בדאק.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל
אני מנגן עם המדיה פלייר של הווינדוס קבצים של WAV ו FLAC
אין לי מושג לגבי ההגדרות
אני לא מבין בזה שום דבר
עד כמה שהבנתי מקריאה בפורום וכו בכל הנוגע לניגון ממחשב
צריך לעבוד עם תוכנה יעודית שעוקפת את מערכת ההפעלה וכמו כן יש השפעה של אספקת החשמל במחשב
לכן חשבתי שאני צריך לפנות לאיש מקצוע על מנת לבנות מחשב יעודי עם תוכנת ניגון יעודית בכדי לקבל את הניקיון הזה שאני מחפש בסאונד
כשכתבתי שאני משתמש במחשב לא יעודי התכוונתי גם שהאופן שבו אני עובד איתו (תוכנת ניגון) גם אינה יעודית
אבל אתה אומר שלטפל בזה פחות ישפיע על הסאונד מלהוסיף דאק איכותי, אם כך הוא, אתמקד בדאק.

אתה צוחק עלי.
תעיף את הדרעק הזה!!

קח foobar, או jriver
תגדיר output device כ-asio או wasapi ב-exclusive

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
שלושה עמודים טוחנים ואתה עובד עם Media Player של Microsoft?!!

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני יכול לחסוך לך הרבה זמן. קנה Naim Audio.

עכשיו בוא נקרא ביחד את התגובות.

אריה

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אהי אומר קנה msb ונראה את התגובות של מנהל הבנק

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
כבילה לא פחות חשובה מאקוסטיקה? Really?

הכל חשוב ולא נכנסתי בכלל לאחוזים אבל אם אתה מתעקש אז תגיד לי אתה שזה לא מעצבן שחסר בסאונד גרוש ללירה אחרי שהשקעתה על הסט אפ הרבה כסף. אפילו הגרוש חשוב אחרת מה הטעם?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הכל חשוב ולא נכנסתי בכלל לאחוזים אבל אם אתה מתעקש אז תגיד לי אתה שזה לא מעצבן שחסר בסאונד גרוש ללירה אחרי שהשקעתה על הסט אפ הרבה כסף. אפילו הגרוש חשוב אחרת מה הטעם?

אקוסטיקה יכולה לעצבן, אבל בניגוד לכבלים, שאין קונסנסוס לגביהם (זה סוג של וודוו לא מדיד ולא מדעי, זה חושים) אקוסטיקה זה משהו שכל כלב שומע, זה מדיד בהחלט, וזה משנה לך כל פרמטר של סאונד, אבל כל פרמטר, מקצה לקצה.

ואני אומר את גם אחרי שהכבלים שלי עולים יותר מהמערכת המדוברת בשרשור :)

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
97
נקודות
28
אם החלטת כמו כולם, קודם לקנות ואחר כך ללמוד תוך כדי תנועה,
ההמלצה שלי:
מאחר שחדר לא תחליף, רמקולים שאתה אוהב בחרת,
נסה להשאיל נגן תקליטורים סביר עם תקליטורים שאתה מכיר ואוהב ומגבר שעל פי המומחים מספיק לרמקולים.
החלף אותם לסירוגין,
יתכן שדרך זו תראה לך כיוון אפשרות

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
כל תזוזה של הרמקול
אקוסטיקה יכולה לעצבן, אבל בניגוד לכבלים, שאין קונסנסוס לגביהם (זה סוג של וודוו לא מדיד ולא מדעי, זה חושים) אקוסטיקה זה משהו שכל כלב שומע, זה מדיד בהחלט, וזה משנה לך כל פרמטר של סאונד, אבל כל פרמטר, מקצה לקצה.

ואני אומר את גם אחרי שהכבלים שלי עולים יותר מהמערכת המדוברת בשרשור :)

+1
ה כבילה באה מקום אחרון כאשר המערכת והחלל מגובשים - כל שנותר לתת להם ל התבטאות ככל הניתן אופטימלי יותר.

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
אתה צוחק עלי.
תעיף את הדרעק הזה!!

קח foobar, או jriver
תגדיר output device כ-asio או wasapi ב-exclusive
שלושה עמודים טוחנים ואתה עובד עם Media Player של
Microsoft?!!

רק לדמיין את ההפתעה והשאת נפש בענייך...
אלפי סליחות
מה לעשות מיכאל אני אידיוט טכנולוגי
יודע להדליק מחשב ללחוץ פלי סטופ ולכבות

אם אפשר הטרדה אחרונה בעניין
מי מהעוסקים בתחום מתעסק בניגון מוזיקה ממחשב
מישהו שאני פשוט יכול לשלם לו שיתקין ויגדיר לי JRIVER או FOOBAR ויסביר לי איך לתפעל כראוי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור