חחחחחמי מכבה מערכת?????
נמר, אתה משאיר את הפונו מנורות שלך דולק?
עוד רגע הירוקים של נס ציונה יצאו להפגנה תחת הבית שלך.בוודאי. אני לא מכבה ציוד אף פעם. המערכת צריכה להיות מוכנה לפעולה בכל שלב.
ר…ק הפסקות חשמל אלו , גם לנו יש לאחרונה פחות, והשבוע הוחלף לוח חשמל ראשי של הבניין ובוצעו עבודות (לא ברור מה) ע״י ח״ח שבית כולו היה נותק - אולי אולי הלוואי הלוואי זה יפתור את הבעיה המעצבנת...אצלי בישוב יש הפסקות חשמל רגעיות שמשגעות לי את המחשב והממיר לרוב כשאני לא בסביבה אני מכבה.
עוד רגע הירוקים של נס ציונה יצאו להפגנה תחת הבית שלך.
אצלי המערכת כבויה שישנים או כשאיני בבית.
הירוקים של נס ציונה יכולים להתנחם בזה שהרכב שלי פלאג אין (לא חייב להזכיר שיש גם מנוע שלושה ליטר בנוסף)
ובכל זאת בחרת להזכיר
מדדת מה יותר טוב ברכב שלך החשמל או תחנת הדלק ?........רק שלא תגיד לי שזה כמו המגברים משולבי השפופרות והטרנזיסטורים.......הירוקים של נס ציונה יכולים להתנחם בזה שהרכב שלי פלאג אין (לא חייב להזכיר שיש גם מנוע שלושה ליטר בנוסף)
אני לא מגלה פה סוד צבאי כשהמערכת חמה היא נשמעת יותר טוב.
אבל משום מה עם אני שוכח לכבות למחורת כשאני מתיישב זה פשוט וואו !!!
לצערי בגלל כל מיני סיבות לא יכול להשאיר את המערכת עובדת 24/7
ברוך השם. עכשיו שיש לך סוף סוף תיאוריה שמניחה את דעתך ההנדסית, אפשר אולי להרגיע טיפה עם האובססיה שהולכת רק לכיוון אחד ולהעשיר את עולמנו גם בעניינים אחרים?אגב, אני מניח שבדיוק כמו שאודיפילים אוהבים סאונד שפורפרתי, כי שם יש זיהום גבוה של הרמוניות זוגיות, הם אוהבים סאונד של מגבר חם יותר כי שם יש יותר זיהום הרמוני. זה גם אולי מסביר למה מכשירי אודיו הי אנד נמדדים מאד גרוע. כנראה היצרנים עלו על הטריק של לייצר מכשיר עם יותר עיותים הרמוניים כדי לספק את הסחורה. אולי בכל זאת יש להם יכולת לשמוע הבדלים מינוריים בעיוותים הרמוניים. אני אישית לא הצלחתי להבדיל בין ציוד קר לחם לעולם...