איך עובד השיכוך זה מתחום הפיזיקה.
ההשפעה היא על האלקטרוניקה.
אריה
ברור
התכוונתי איך הפיזיקה משפיעה על האלקטרוניקה
איך עובד השיכוך זה מתחום הפיזיקה.
ההשפעה היא על האלקטרוניקה.
אריה
זה לא נכון בכלל ,יש לי מזודה לנסיעה לחודש מלאה משכחים , חולק על דעתך !צריך פשוט להתאים לצליל ולטעם האישי !מהניסיון שלי גם בתחום הזה המוצרים הטובים הם יקרים (ראה אצל נמר - יקרים מאוד) וככל שהמוצר איכותי יותר, אתה ממצה יותר את היכולת של המערכת.
אריה
בסדר גמור.זה לא נכון בכלל ,יש לי מזודה לנסיעה לחודש מלאה משכחים , חולק על דעתך !
1. אם אתה שם כפרה וחמוד באותו סל, אז אנא קבל את התנצלותי על חוסר ההבנה. או שלא הבנתי את מהות המילה חמוד, או שאני משתמש בכפרה באופן שגוי. בכל מקרה, נסכים שחמוד/כפרה = 1, כלומר: מצמצמים זה את זה.כפרה זה בסדר וחמוד לא ?
יאללה בסדר
אני לא יודע למה אתה במוד של מתקפה אולי זה המצב הנוכחי
אתה החלטת שאני מתווכח למי יש יותר גדול? איך?
כל הפוסל במומו פוסל - אתה נכנסת ראשון עם תגובה של מתנשא (שיש לי עוד הרבה קילומטרז)
מנסים לנהל פה דיון על הסיבה
יש משהו שאתה לא יודע להסביר אז אסור לדבר עליו????
כנראה הבידוד קשה....
החלמה מהירה
אבל אריה, כפרה, (לא חמוד. כפרה) אלדר מדבר על רזונטורים וצעצועי שיכוך (לא סיכוך, שיכוך) ואתה מדבר על סטנדים. אגב, הסטנד העאלק אודיופילי שמיודעינו אהבו כ"כ משנות ה- 90, הלוא הוא audiophile base, עשה הרבה יותר נזק' מתועלת בכמה קונפיגורציות שניסיתי אותו.בסדר גמור.
לי היו כמה סטנדים זולים והם גרמו לצליל להיות איום ונורא.
אריה
כנראה שלא הבנתי על מה מדובר.אבל אריה, כפרה, (לא חמוד. כפרה) אלדר מדבר על רזונטורים וצעצועי שיכוך (לא סיכוך, שיכוך) ואתה מדבר על סטנדים. אגב, הסטנד העאלק אודיופילי שמיודעינו אהבו כ"כ משנות ה- 90, הלוא הוא audiophile base, עשה הרבה יותר נזק' מתועלת בכמה קונפיגורציות שניסיתי אותו.
אני לא אמרתי שאם אין לזה הסבר אז זה לא קיים1. אם אתה שם כפרה וחמוד באותו סל, אז אנא קבל את התנצלותי על חוסר ההבנה. או שלא הבנתי את מהות המילה חמוד, או שאני משתמש בכפרה באופן שגוי. בכל מקרה, נסכים שחמוד/כפרה = 1, כלומר: מצמצמים זה את זה.
2. החלטתי שאתה מתווכח למי יש יותר גדול כי רצית ללמד אותי על איך עובד רכב.
3. אני מנסה להשבית את הדיון על הסיבות? נהפוכו. אני נותן רוח גבית - גם אותי זה מעניין. מה שאני פוסל על הסף היא דעה שאומרת: "אם אין לי לזה הסבר, אז זה לא קיים."
אני מתחבר ומסכים עם מה שאלדר אומר לגבי שיכוך לעומת שינוי אופי, בהבדל אחד: לדעתי כל הרזונטורים-שמטונטורים ששמים מתחת או מעל המכשירים, אלא אם כן הם באים אכן לעשות עבודת בידוד כלשהי - כמו במקרה שאין ארונית ייעודית - הם דברים האלה מיותרים ולכל היותר לוקחים את הצליל הצידה. לא קדימה. עברתי כמה וכמה מוצרים כאלה בחיי. למרות שהשינוי שלהם מורגש אם מתאמצים, התרומה שלהם לשיפור הסאונד היא לדעתי כמעט אפסית.
https://www.nordost.com/sort-systems/sort-kone.phpאני לא אמרתי שאם אין לזה הסבר אז זה לא קיים
אני מנסה להבין את ההסבר והייתי רוצה לשמוע הדגמה שאבחין בהבדל
ברור לי שאנשים לא זורקים כסף על משהו שלא עושה שינוי.
אגב ניסיתי למצוא הסברים ברשת והדבר היחיד שמצאתי זה על ספייקים לרמקולים שכל אחד יבחין בשינוי
חודש טוב
SRA היא חברה נהדרת , הפלטות שלה בנויות ממשטח עם ספייקים שעליו מודבר חומר סודי דמוי לטקס ,ומעל כל הבלגן הזה מולבשת כעין מגרה הפוכה שנשענת רק על הלטקס ? ,בלי לגעת בבסיס ,כך שהיא נעה ומשוככת בהתאם לתגובת החומר המשכך , הם מתאימים איך שהוא בהתאם לחומר ולעובי שיתאים למכשיר מסוים , נניח 15 קילו , עכשיו באם תניח על הפלטה הזו משקל כפול(30 קילו) ,ימעך החומר ויפסיק לשכך היטב , בהמשך תגמור הפלטה כי החומר ידחס ,תודה שניצל על הסקירה אמצעי שיכוך ובלימה.
אך תוכל להסביר (עם אתה יודע) איך עובדות פלטות שיכוך, למשל פלטת sra שבנויה מאיזה חומר, או פלטת עץ או סיבית דחוסה, או פלטת שיש בגדולים שונים?
יש פלטות שמציינים שהם חייבים להיות מותאמים למכשיר במשקל מסויים - אך משקל (עובי כנראה) של פלטה משפיע? ואם נניח לפלטה למכשיר של 10 קילו יסימו 15 או להפך לפלטה של 20 יסימו 10?
פלטות הרי מניחים על מדף שבעצמו או מבודד או מחובר הדוק - זה כעילו שמים מדף על מדף ו... יש השפעה - וקטע הזה די קשה לי להבין... (אני כן מרגיש הבדלים בכבלים)
שאלהSRA היא חברה נהדרת , הפלטות שלה בנויות ממשטח עם ספייקים שעליו מודבר חומר סודי דמוי לטקס ,ומעל כל הבלגן הזה מולבשת כעין מגרה הפוכה שנשענת רק על הלטקס ? ,בלי לגעת בבסיס ,כך שהיא נעה ומשוככת בהתאם לתגובת החומר המשכך , הם מתאימים איך שהוא בהתאם לחומר ולעובי שיתאים למכשיר מסוים , נניח 15 קילו , עכשיו באם תניח על הפלטה הזו משקל כפול(30 קילו) ,ימעך החומר ויפסיק לשכך היטב , בהמשך תגמור הפלטה כי החומר ידחס ,
מנסיוני בין הפלטות הטובות בשוק ,רק יקרות מאוד , יש לי אחת מתחת לנגן , אין לי חיים בלעדיה !
אם אתה כותב שאין לך חיים בלעדיה זה אומר שההבדל מורגש בצורה ברורה כאשר משתמשים בממירכן, למרות שמשתמש בו בעיקר כממיר מחובר למחשב !כלומר דווקא החלק הנע (הדיסק והעינית פחות מעניין אותי.
יותר מזה אספר רק לך סוד קטן , אני פרקתי את הרגליים של ה EMM - XDS1 שלי וגרמתי לו להצמד בכל המשטח התחתון ל SRA ,ואפילו זה עשה שינוי , אני מניח שאתה לא כל כך מאמין שזה עובד , אולי אתה צודק ,אצלי זה כבר הרבה שנים ולא בוחן את זה חדשות לבקרים ,אבל אז שמעתי בברור ,אתה מוזמן למרות שלא מאמין שאשכב ואוציא הנגן מהמקום , העיקר שאני מרוצה , בעיני הממיר נגן הזה למרות גילו הלא צעיר ולמרות שנשלח למפעל לשדרוג ל V2 שעלה כמו איזה נגן פצצה עדיין מנגן יותר טוב מאחיו הצעירים והחורגים בעלי 3 אותיות משונות באנגלית , נחש איזה?אם אתה כותב שאין לך חיים בלעדיה זה אומר שההבדל מורגש בצורה ברורה כאשר משתמשים בממיר
הייתי רוצה פעם לשמוע הדגמה כזו
באמת - לא בציניות
יותר מזה אספר רק לך סוד קטן , אני פרקתי את הרגליים של ה EMM - XDS1 שלי וגרמתי לו להצמד בכל המשטח התחתון ל SRA ,ואפילו זה עשה שינוי , אני מניח שאתה לא כל כך מאמין שזה עובד , אולי אתה צודק ,אצלי זה כבר הרבה שנים ולא בוחן את זה חדשות לבקרים ,אבל אז שמעתי בברור ,אתה מוזמן למרות שלא מאמין שאשכב ואוציא הנגן מהמקום , העיקר שאני מרוצה , בעיני הממיר נגן הזה למרות גילו הלא צעיר ולמרות שנשלח למפעל לשדרוג ל V2 שעלה כמו איזה נגן פצצה עדיין מנגן יותר טוב מאחיו הצעירים והחורגים בעלי 3 אותיות משונות באנגלית , נחש איזה?
https://www.emmlabs.com/xds1v2.php
וכמובן לא לשכוח שיש מכשירים שהכי טוב להכניס אותם לדלי מים ,למה שום דבר לא יעזור להם!