pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
גם בדאק ומגבר יש הבדלים ונראה לי שמה שגינדי שאל זה בעצם למה יש הבדלים שמיעים במכשירים אלקטרונים כמו דאק ומגבר.זו היתה בדיחה סיני איטלקי קורונה...
אתה שומע הבדל גם בדאק או מגבר?
גם בדאק ומגבר יש הבדלים ונראה לי שמה שגינדי שאל זה בעצם למה יש הבדלים שמיעים במכשירים אלקטרונים כמו דאק ומגבר.זו היתה בדיחה סיני איטלקי קורונה...
אתה שומע הבדל גם בדאק או מגבר?
בדיוק...גם בדאק ומגבר יש הבדלים ונראה לי שמה שגינדי שאל זה בעצם למה יש הבדלים שמיעים במכשירים אלקטרונים כמו דאק ומגבר.
אני גם אשמח לדעת למהגם בדאק ומגבר יש הבדלים ונראה לי שמה שגינדי שאל זה בעצם למה יש הבדלים שמיעים במכשירים אלקטרונים כמו דאק ומגבר.
אני גם אשמח לדעת הרבה דבריםאני גם אשמח לדעת למה
וואי כפרה יש לך עוד קילומטראז' לעבור.רמקולים ברור
פטיפון ברור
אם הדאק נשמע אחרת כאשר הוא על זכוכית כנראה שאיזה סיני דפוק לא הלחים אותו טוב
כפרה,וואי כפרה יש לך עוד קילומטראז' לעבור.
אצלי שומעים הבדל, ולי אין הסבר.כפרה,
יש לך הסבר?
אני אשמח ללמוד ממך
אל תגיד לי אצלי שומעים הבדל
תענה לשאלה של פותח השרשור
אצלי שומעים הבדל, ולי אין הסבר.
גם אין לי הסבר איך עובד הרכב שלי. אז מה? זה אומר שאני לא יכול לנסוע בו?
אתה, לעומת זאת, מקיש מיד - אם אין לי הסבר, אז כנראה שאין הבדל. מי כמוך יודע שהעובדה שאי אפשר להסביר משהו, לא אומרת שהוא לא קיים.
חמוד תקרא לחברים שלך, לא לי.חמוד אתה
כמו שאתה מסיק שיש הבדל כי אתה שומע , אני מסיק שאין כי אני לא שומע
ואגב אתה באמת לא חייב לדעת איך רכב עובד אבל יש כאלו שכן יודעים
אם היית רוצה לדעת היית יכול למצוא מישהו שיענה לך
ושוב
זה מה שפותח השרשור רצה
אם אתה לא יודע זה בסדר אבל למה לתקוף את מי שרוצה לדעת
אז בעצם כמו כבלים .לכל דגם האופי שלומה שמדהים זה ששיכוחים שונים נשמעים אחרת, בעקבות הפוסט
והסגר שיחקתי קצת עם המשכחים שיש לי וזה די מדהים איך משכחים שונים במיקומים שונים מתחת למכשירים משפיעים על הצליל. הסבר אין לי אבל לפחות מצאתי איך אני מעדיף...
חמוד תקרא לחברים שלך, לא לי.
אני מסיק שיש הבדל כי אני שומע הבדל. כן. זה נראה לי תהליך קוגנטיבי פשוט.
הרכב היתה דוגמא אבל אני רואה שאתה ישר לוקח את זה למשחק של למי יש גדול יותר. אני לא שם, כפרה. בוא נסגור שלך יש גדול יותר.
אם תיקח את כל רכיבי המערכת שלי, תוציא אותם מארונית השיכוך שלהם ותשים אותם על הרצפה, המערכת תישמע אחרת לגמרי. למה? למי אכפת? מה שאכפת הוא התוצאה. והתוצאה משתפרת ככל שהשיכוך משתפר. שמעתי את זה לא פעם ולא פעם ולא עשרים.
אם כולנו יכולנו לזהות את ההליכה רק קדימה ולא לצדדים, הפורום היה מלא רק בשרשורי off topic.אז בעצם כמו כבלים .לכל דגם האופי שלו
אבל אתה מצליח לזהות שאתה הולך קדימה ולא רק לצדדים? כלומר שיפור בכל התחומים
מה אכפת לך למה זה קורה, אני דווקא חושב שיותר חשוב, שתנסה לדעת למה אתה לא שומע שינויים שגורמים משכחים.כפרה זה בסדר וחמוד לא ?
יאללה בסדר
אני לא יודע למה אתה במוד של מתקפה אולי זה המצב הנוכחי
אתה החלטת שאני מתווכח למי יש יותר גדול? איך?
כל הפוסל במומו פוסל - אתה נכנסת ראשון עם תגובה של מתנשא (שיש לי עוד הרבה קילומטרז)
מנסים לנהל פה דיון על הסיבה
יש משהו שאתה לא יודע להסביר אז אסור לדבר עליו????
כנראה הבידוד קשה....
החלמה מהירה
העיניין הוא שנשארו לי משכחים מהדאק הקודם כי הנוכחי מגיע עם משכחים מובנים.אז בעצם כמו כבלים .לכל דגם האופי שלו
אבל אתה מצליח לזהות שאתה הולך קדימה ולא רק לצדדים? כלומר שיפור בכל התחומים
מה אכפת לך למה זה קורה, אני דווקא חושב שיותר חשוב, שתנסה לדעת למה אתה לא שומע שינויים שגורמים משכחים.
אבל זה רק ממה שאני ( והרבה אחרי) שומע... זכותך לא לשמוע
איך עובד השיכוך זה מתחום הפיזיקה.ראשית הייתי שמח אם הייתי יכול לשפר את הסאונד דרך זה
בפועל ברמקולים ופטיפון אני שומע ואילו ברכיבים אחרים לא
יכול להיות שפשוט לא שמעתי עם משככים מתאימים
חוץ מזה תמיד מעניין למה דברים עובדים במיוחד בגלל שיש לי רקע אקדמי בתחום האלקטרוניקה
השירשור הוא על הנושא הזה - איך זה עובד
לא אם זה עובד או לא