gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
הצלחתי למכור את כל הקצת שהיה לי על מנת להחליף את המוניטורים שהיו לי בחצי שנה האחרונה.
לאחר חיפושים ארוכים למוניטורים גדולים/חזקים יותר מ- dynaudio BM6A שאני מאוד אוהב, היה ברור לי שאני קונה dynaudio BM15A שעדיין לדעתי הם המוניטורים הטובים ביותר מתחת ל-2500 יורו לזוג. חלק מהשיקולים לפני הרכישה היו האם לקנות Dynaudio LYD 48 עם סאב במקום באותו מחיר. אחרי התיעצות עם Thomann שחיזקו את הבחירה של ה- BM15A על ה- LYD48 החלטתי להישאר עם ה-BM15A
אפילו שלחו הצעה עם הנחה מסוימת (אחרי שביקשתי כמובן).
באותה מידה בדקתי גם דברים אחרים שהמחיר שלהם הרבה יותר גבוה כמו KII ו- barefoot.
בסופו של יום קניתי דרך הדילר בהולנד מוניטורים חדשים
Quested V2108 ומחר הם נוחתים אצלי
שמעתי דגם מצוין שלהם S8 ונהנתי מאוד מאיכות הסאונד, את מה שקניתי לא שמעתי אבל אני בטוח שהיה שווה את ההשקעה לטווח הארוך.
לא מצטער שלא יכולתי לקנות ATCSCM20ASL
שישי חוזר להולנד ויהיה סופ״ש כייף לחבר ולשמוע אותם.
אני אוהב מוניטורים מאוד למוסיקה ואין לי סטודיו או עוסק במוסיקה.
לאחר חיפושים ארוכים למוניטורים גדולים/חזקים יותר מ- dynaudio BM6A שאני מאוד אוהב, היה ברור לי שאני קונה dynaudio BM15A שעדיין לדעתי הם המוניטורים הטובים ביותר מתחת ל-2500 יורו לזוג. חלק מהשיקולים לפני הרכישה היו האם לקנות Dynaudio LYD 48 עם סאב במקום באותו מחיר. אחרי התיעצות עם Thomann שחיזקו את הבחירה של ה- BM15A על ה- LYD48 החלטתי להישאר עם ה-BM15A
אפילו שלחו הצעה עם הנחה מסוימת (אחרי שביקשתי כמובן).
באותה מידה בדקתי גם דברים אחרים שהמחיר שלהם הרבה יותר גבוה כמו KII ו- barefoot.
בסופו של יום קניתי דרך הדילר בהולנד מוניטורים חדשים
Quested V2108 ומחר הם נוחתים אצלי
שמעתי דגם מצוין שלהם S8 ונהנתי מאוד מאיכות הסאונד, את מה שקניתי לא שמעתי אבל אני בטוח שהיה שווה את ההשקעה לטווח הארוך.
לא מצטער שלא יכולתי לקנות ATCSCM20ASL
שישי חוזר להולנד ויהיה סופ״ש כייף לחבר ולשמוע אותם.
אני אוהב מוניטורים מאוד למוסיקה ואין לי סטודיו או עוסק במוסיקה.