gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
יש תוספת לפוסט הקודם שלי קרא אותו שוב
בסוף אני יבין את הכיוונים מאחור , יש שם input level שכני ראה נועד לזה , המדריך שבה איתם לא משהוא
יש תוספת לפוסט הקודם שלי קרא אותו שוב
כל ההחלטות שאתה תבצע צריכות להיות כשהווליום במוניטור גם בשעה 11:00בסוף אני יבין את הכיוונים מאחור , יש שם input level שכני ראה נועד לזה , המדריך שבה איתם לא משהוא
כל ההחלטות שאתה תבצע צריכות להיות כשהווליום במוניטור גם בשעה 11:00
פאסיבי רק אם יהיה לך די Gain לעוצמות גבוהות דיים..... כולל בדיקה עם דיסקים שאתה יודע שמוקלטים חלש והפטיפון כמובן.
הייתי עם קודמו דיי הרבה זמן כך שלא מצפה להיתאכזבלדעתי עשית מצויין שהזמנת Pre אקטיבי.... חוץ מהפגיעה הממש ממש קטנה באיכות הסביבה לאורך השנים
ראיתי אותו עכשיו באינטרנט נראה חתיך אטרקטיבי .....לגבי "נשמע" אני מניח שאתה יודע מה דעתי.
לפי הקריצה בסוף לא יודע אם אתה יודע או לא את דעתי....ובכל זאת אגיד אותה בצורה מפותלת....Pre מתוכנן נכון ואיכותי הוא כמו "אינטרקונקט מוגבר" (1) ואני לא חושב שיש הבדלים בין אינטרקונקטים.הייתי עם קודמו דיי הרבה זמן כך שלא מצפה להיתאכזב
מחר יקבל וישתעשע בסופש
לא יודע מה דעתך
לפי הקריצה בסוף לא יודע אם אתה יודע או לא את דעתי....ובכל זאת אגיד אותה בצורה מפותלת....Pre מתוכנן נכון ואיכותי הוא כמו "אינטרקונקט מוגבר" (1) ואני לא חושב שיש הבדלים בין אינטרקונקטים.
(1) חוץ מדרגת הפטיפון ששם יש בנוסף להגבר נוסף את עקום ה-RIAA שהוא סוג של Tone Control .
התכוונת שאתה לא חושב שיש הבדלים בין פרה לפרה ?