gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
איזה מתאם? ה - riser card הקטן?למה המתאם מחובר?
נערך לאחרונה ב:
איזה מתאם? ה - riser card הקטן?למה המתאם מחובר?
אני עם רסברי פי 4
עליו מותקן volumio
לא עושה כלום חוץ מלשלוח את הקובץ bitstream לדאק
עובד פצצה למרות שזה מעבד ARM
500 שח כולל מסך 7 אינטש
יש לינק בפוסט כרטיס רשת יש 1 גיג מובנה
ואפשר לפי התמונה להוסיף כרטיס נוסף
https://www.ebay.com/itm/Intel-DN82...166111?hash=item5932ba669f:g:YeYAAOSwBO9eU7-E
צריך כזה או מארז אחר
צפה בקובץ המצורף 49862
המתאם הזה...
הי
אתה יכול להסביר איך הסאטאפ מאורגן ואיזה אפליקציות רצות שם?
נדרש קינפוג?
לא הגזמת קצת
ואגב אני מדבר מנסיון (יש לי ספק של טדי)
ספק של תדי? איזה מחשב יש לך? בזמנו תדי אמר שלא מתאימים ספקים שלו לצריכה גדולה, אלה עם כן מדובר בהזנה לכרטיס USB עם 5V, לכן ירדתי מהעניין...
תקשיב אז לכל הסרט , Hans הוא הראשון שישים ספק כח ליניארי ובכל זאת השמיץ את הפיי (כמו שהוא )לא הגזמתי. בהתחשב בפשטות הרכיבים בנגן וההשפעה המכרעת שיש לספק על הסאונד אני חושב שאיכות התוכנה בנגן ושימוש בספק חיצוני איכותי (שוב- דגש על איכותי) מהווים יותר מ-90% מהסאונד.
ואגב אני מדבר מנסיון (יש לי ספק של טדי)
צודק בהחלט ההאנס הזה.
חבר ל pi ספק לינארי באיכות גבוהה ותוכל להתחרות עם כל נגן / סטרימר הי אנד שקיים בשוק
Hans הזה הוא כמו חוקר אבולוציה חב"דניק......יש הכל מהכל בעולמינו.תקשיב אז לכל הסרט , Hans הוא הראשון שישים ספק כח ליניארי ובכל זאת השמיץ את הפיי (כמו שהוא )
זכותך כמובן לא להסכים שזה בסדר אבל הבדיקה שהוא עשה זה עם ספק יעודי
הוא בעיקר יודע כנראה לכתוב ומניסיון בשמיעה.Hans הזה הוא כמו חוקר אבולוציה חב"דניק......יש הכל מהכל בעולמינו.
אתה משמיץ את הבחור בלי להניד עפעף - אתה חשוף לתביעת דיבה !!!!.......ראית איזה ציוד מדידה יש מאחוריו- מה זה הציוד הזה "מסך ירוק"? ......מקווה שאתה מבין את רוח דבריבפועל מה שהולך בפנים נראה שאין לו מושג.
מהבדיקות שעשיתי בין נייח רגיל לנייד רגיל (כלומר, לא כאלה שעברו מודיפיקציה למטרת אודיו), הנייד נשמע טוב יותר מכל בחינה. נייח רגיל נשמע זוועה באודיו.האם יש הבדל בין מחשב
נייח או נייד לשימוש במוזיקה?
מה זה נייח רגיל להגדרתך ?נייח רגיל נשמע זוועה באודיו.