gandalftw
חבר משקיען
- מעורבות
- 456
- נקודות
- 83
רציתי לבדוק האם מחשב שצורך פחות חשמל איכות הסאונד תהיה טובה יותר, כי זאת דעתי שזה אכן כך
חיפשתי מחשב שיהיה אינטל כמובן 64 ביט ויהיה לו אפשרות לכרטיס pci express שיהיה בגודל של 20 סמ והמעבד ולא יעלה על 6w TDP וללא חלקים נעים ולא במחיר של נגן יעודי.
הרבה דרישות והרבה אפשרויות אין , מצאתי כמה בודדים שענו על הדרישות אבל היה קצת מסובך להשיג חלק מהם ואחרים דרשו גם מארז וכל מיני נוספות.
בסופו של יום מצאתי לוח של אינטל פרי היסטורי שענה על כל הדרישות dn8200mt מבוסס atom n2800
בינתיים לבדיקה השתמשתי ב- Volumio שעולה מ- USB כי ממתין ל-msata ssd קטן על מנת להישמש בתוכנה דומה שרק תתמוך בכל הקבצים שלי.
לגבי מהירות ונגינה מהרשת אין הבדל בכלל בביצועים לעומת הנוק I3 שיש לי (שהוא גם יחסית ישן).
לגבי איכות הסאונד , נשמע מעולה , קשה לומר בודאות אם יותר טוב כי צריך איזה שהיא קופסת מיתוג שיהיה אפשר להשוות 1:1 אחרת לזכור מה שמעתי לפני ומזה להשוות נראה לי הזוי ולא הגיוני.
אבל בהחלט מעלה בי את השאלה האם כזה טוב שמעתי עם הנוק?
כל זה כמובן רק לגבי נגינה של קבצים ברשת מקומית כי זה מה יש לי
מניח שאם היה לי מנוי לשרות אונליין לא הייתה בעיה בכלל לבדוק גם
דרך אגב עלות המחשב כולל זכרון באזור ה-55$
אז למי שיש ספק איזה מחשב צריך בשביל לקבל את הסאונד הכי טוב , לזה הבדיקה נועדה
לא צריך הרבה כסף למחשב והתוצאה עם פחות כסף טובה יותר
מקווה בשלב הבא להשמיש את ה - pci express לטובת כרטיס USB (עם raiser card)
חיפשתי מחשב שיהיה אינטל כמובן 64 ביט ויהיה לו אפשרות לכרטיס pci express שיהיה בגודל של 20 סמ והמעבד ולא יעלה על 6w TDP וללא חלקים נעים ולא במחיר של נגן יעודי.
הרבה דרישות והרבה אפשרויות אין , מצאתי כמה בודדים שענו על הדרישות אבל היה קצת מסובך להשיג חלק מהם ואחרים דרשו גם מארז וכל מיני נוספות.
בסופו של יום מצאתי לוח של אינטל פרי היסטורי שענה על כל הדרישות dn8200mt מבוסס atom n2800
בינתיים לבדיקה השתמשתי ב- Volumio שעולה מ- USB כי ממתין ל-msata ssd קטן על מנת להישמש בתוכנה דומה שרק תתמוך בכל הקבצים שלי.
לגבי מהירות ונגינה מהרשת אין הבדל בכלל בביצועים לעומת הנוק I3 שיש לי (שהוא גם יחסית ישן).
לגבי איכות הסאונד , נשמע מעולה , קשה לומר בודאות אם יותר טוב כי צריך איזה שהיא קופסת מיתוג שיהיה אפשר להשוות 1:1 אחרת לזכור מה שמעתי לפני ומזה להשוות נראה לי הזוי ולא הגיוני.
אבל בהחלט מעלה בי את השאלה האם כזה טוב שמעתי עם הנוק?
כל זה כמובן רק לגבי נגינה של קבצים ברשת מקומית כי זה מה יש לי
מניח שאם היה לי מנוי לשרות אונליין לא הייתה בעיה בכלל לבדוק גם
דרך אגב עלות המחשב כולל זכרון באזור ה-55$
אז למי שיש ספק איזה מחשב צריך בשביל לקבל את הסאונד הכי טוב , לזה הבדיקה נועדה
לא צריך הרבה כסף למחשב והתוצאה עם פחות כסף טובה יותר
מקווה בשלב הבא להשמיש את ה - pci express לטובת כרטיס USB (עם raiser card)
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב: