אתה צריך להיזהר עם הזמנות כאלה, כי יש פה באתר כמה חובבי ווינטאג' mid-fi שמתייצבים.גלן פידיך סינגל מאלט עם קוהיבה מתאים לך?
אם כן תבוא.
קודם כל תתחדש ותהנה! שלא יהיה ספק, אני בן אדם שאוהב לפרגן ואני מאמין שכל אחד צריך לעשות עם הכסף שלו מה שבא לו אבל אפילו בתור אודיופיל קשה לי להבין למה כבל חשמל עולה 60000 שקל? האם באמת יש הבדלים שהופכים את ההשקעה לכדאית?
אני מאמין שצריך להשקיע בכבלים ואכן השקעתי אבל לא נראה לי שאי פעם אוציא סכומים כאלה על כבלים.
שמיעת מוזיקה תופסת חלק די נכבד מהזמן הפנוי המועט שיש לי ועם הסט אפ הנוכחי אני כמעט ולא רואה אפילו טלוויזיה ככה שאני די מבין את הצורך להשקיע בסט אפ על מנת להפיק ממנו הנאה יותר גדולה כך שסדר העדיפויות באופן כללי הוא לא העניין מבחינתי. השאלה שצריכה להישאל היא למה, איך ועל מה לשים את הכסף שהרווחנו ביושר.
לא מדובר פו על דבר רציונאלי,יש כאלה שישלמו אלפי $ לראות לוויתנים כחולים באלסקה, אני לא.
הרציונל הוא דבר אישי, הוא מגוון ושונה וטוב שכך אחרת העולם שלנו היה משעמם.
אין שום בעיה-שתי טיפות של דבק חם והטבעת לא תזוז.תגיד, איך מנקים שם את הרצפה? תבוא העוזרת תזיז הטבעת במילימטר, אכלת אותה
לא מדובר פו על דבר רציונאלי,יש כאלה שישלמו אלפי $ לראות לוויתנים כחולים באלסקה, אני לא.
רציונל לחלוטין.
כתבתי. הוא היה טוב יותר מכולם, לקחתי את הדגם הבסיסי (רציונל) הוא פחות טוב מהדגל (מן הסתם) והחלטתי שאני רוצה יותר טוב ומוכן לשלם על זה בהתאם.
רציונלי בהחלט.
נמר תתחדש !
יש לי שאלה (כמותית) לא קלה..
כמה אחוז להערכתך נותן דגם הבסיס בהשוואה לדגם הדגל ?
איתי
רציונל לחלוטין.
כתבתי. הוא היה טוב יותר מכולם, לקחתי את הדגם הבסיסי (רציונל) הוא פחות טוב מהדגל (מן הסתם) והחלטתי שאני רוצה יותר טוב ומוכן לשלם על זה בהתאם.
רציונלי בהחלט.
ואני אומר שיש אבולוציה בעניין , בשלב ראשון אתה רוכש כבלים מחורבנים כי נראה לך טמטום לרכוש כבלים יקרים , בשלב הבא יורד לך האסימון שכבלים עושים הבדל ומחליף ליותר יקרים ולפעמים להרבה הרבה יותר יקרים , ואז מגיע לחלקנו השלב שאתה מרגיש שפותחים לך הצורה סתם , ומסתבר שאפשר לעשות כבלים מצימוקים ושקדים של התעשיה ,כלומר נחושת טהורה ,קונקטורים טובים,ואז אתה בעצם חוזר לשלב הראשון שבו שוב נראה לך טימטום לרכוש כבלים יקרים ,אבל עכשיו בניגוד לקודם ,אתה יודע שהם ממש טובים,עשית אותם לבד ,אז נכון ,אין להם כל מיני עטיפות ,ובקושי עלו כמה מאות שקלים ,אבל לא רוצה אחרים (במגרה) .