איתי_הגיתי
חבר משקיען
- מעורבות
- 48
- נקודות
- 48
זה שאלה אלי? ה 24-70 נמכרה גם. רחבה יש לי עדיין את ה 28 1.8.תודה על הפירוט.
אז לצד הרחב, הפיתרון היחיד שלך הוא לבינתיים רק 24-70 ?
זה שאלה אלי? ה 24-70 נמכרה גם. רחבה יש לי עדיין את ה 28 1.8.תודה על הפירוט.
אז לצד הרחב, הפיתרון היחיד שלך הוא לבינתיים רק 24-70 ?
תודה ליאור. כן, אני עוקב אחרי ה 50L שלצערי באמת מאכזבת. אקרא על הנוקטון, אני מאד אוהב לצלם עם עדשה ידנית.איתי,
מניסיון של חבר עם ה 50 f/1.2 היא לא עדשה מוצלחת (בהשוואה ל 85 f/1.2). הוא כבר שלח אותה פעמיים לכיול והתוצאות לא שוות את המחיר שלה ביחס ל 50 f/1.4.
אם אתה בעניין של עדשות ידניות אני ממליץ לך על ה Voigtlander Nokton 58mm f/1.4 SL-II זו עדשה מצויינת עם ביצועים מעולים במחיר נמוך יחסית (450$). היא לא מתאימה לכל אחד אבל למי שאוהב עדשות ידניות זו עדשה פשוט מעולה. יש לי את העדשה הזו כמה חודשים ואני לא מוריד אותה מהמצלמה שלי. ליאור
תודה ליאור. כן, אני עוקב אחרי ה 50L שלצערי באמת מאכזבת. אקרא על הנוקטון, אני מאד אוהב לצלם עם עדשה ידנית.
נמר, בכל הסקירות והשוואת שפגשי ברשת ה 550D, 600D וגם ה 60D מספקות איכות תמונה ב ISO גבוהה דומה מאוד עד זהה ל 7D - מענין מאיפה יש לך את המידע שלך?
כמו כן, גלגלת הבחירה בגוף המצלמה של ה 60D הרבה פחות נוחה לשימוש מזו שיש ב 7D (בעצם גם ב 40D, 50D ו 5DMII)
בכדי לקבל את איכות תמונה ב ISO גבוהה אני חושב על ה 5DMII. הבעיה היא יכות קבלת פוקוס בתאורה חלשה ובנקודה זו גם ה 7D, 60D 600D ו 5DMII לא מוצלחות
מהשוואת ברשת שאני מכיר ה 550D כמו ה 600D, 60D וה 7D מספקות יכולת רעש די קרובה ב ISO גבוהה והיא דרגה אחת מעל ה 500D שלי - אם אני לא מקבל שיפור משמעותי באיכות תמונה טובה ב ISO גבוהה אז למה לי להחליף מצלמה?
תעבור לניקון
יש לי אותה גם.אשתי מאוד מרוצה מה-50/1.4
בלי להשתגע, ה 7000 תהיה לך טובה, למרות שלחבר שלי יש כזו,אל תצחק אני חושב שה D700 עם עדשת 24-120 (היא F4 אם אני זוכר נכון) יכולה להיות בחירה מאוד מוצלחת עבורי (כמו כן, אולי, ה D800 תצאה בקרוב)
(מעבר ל FF קנון או ניקון מצריך החלפת עדשות בכל מקרה )
יש בה דברים עדיפים אני מניח, כי היא צעירה באיזה שנתיים.איתי, ה 7000 עדיפה על ה 7D?
באור נמוך ובכלל?
ברגע שהוא ישחק עם 7D הוא יקנה אותה באותו היום, חבל...לפי הרשת וחבר שיש לו אותה אז ה-7 עדיפה.
אם אתה רוצה אני יכול לבקש ממנו להביא אותה אלי. נוכל לעשות השוואה.