שאלה פילוסופית: האם היית מוותר על מערכת האודיו שלך לאישה שאתה אוהב?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בפעם האחרונה שהופתעתי מהצליל זה דווקא אצל ״ הקוסם״ , מסעדה של חומוס שווארמה בסוף קינג גורג , פעם היו הרבה חנויות דיסקים עם רמקולים מאפענים וצליל מדהים , שלא היה ברור איך זה קורה , כבר נסגרו , האמת , ברוב בבתי קפה מסעדות , מעדיף שיסגרו בכלל , פעם אחרונה הרסו לי את הבריאות ב״ תרנגול הכחול״ , ולא הסכימו להנמיך את הקקופוניה , הייתי כנראה הלקוח הראשון שהולך משם בגלל הסאונד.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מעדיף כבר לשבת בבירדלנד לשתות קפה, ..

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אני גם יכול בהחלט להנות מהמוזיקה ברכב בניסיעה בכביש 6.

זה הפרדוקס האודיופילי, אם ניתן להנות גם מסאונד לא טוב, ולקבל חוויה מוסיקלית עשירה (באוטו, בהופעה חיה ועוד) למה משקיעים בסאונד?
ואיך קורה שנהנים פחות לפעמים ממערכת שמאבחנים את הסאונד שלה כטוב יותר (בניתוח אנליטי)?

בפעם האחרונה שהופתעתי מהצליל זה דווקא אצל ״ הקוסם״ , מסעדה של חומוס שווארמה בסוף קינג גורג , פעם היו הרבה חנויות דיסקים עם רמקולים מאפענים וצליל מדהים , שלא היה ברור איך זה קורה , כבר נסגרו , האמת , ברוב בבתי קפה מסעדות , מעדיף שיסגרו בכלל , פעם אחרונה הרסו לי את הבריאות ב״ תרנגול הכחול״ , ולא הסכימו להנמיך את הקקופוניה , הייתי כנראה הלקוח הראשון שהולך משם בגלל הסאונד.

זה האוכל בקוסם שהשפיע עליך לחיוב...

הסוד של חנויות דיסקים, כמו זאוס בסנטר (וגם של חלק מבתי הקפה) - תקרה אקוסטית
דרך אגב, על פעם שאני בסנטר אני מציע לקנות את ה-Rega Kyte שמנגנים באזור הג'אז/קלאסי, אבל לא מוכרים לי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור